Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 255 of 386 FirstFirst ... 155 205 245 253 254 255 256 257 265 305 355 ... LastLast
Results 5,081 to 5,100 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5081 SP
    Member namename's Avatar
    Neuer cel mai prost portar. Mi.a luat gol dintrolovitura libera de langa corner. L-a lovit mingea in piept si a cazut in poarta

2. #5082 SP
    Member jnku's Avatar
    e o prostie daca nu mai lasa trading de pe aplicatii.

3. #5083 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pt ca sunt incapabili sa rezolve problemele de sistem, ne-o trage tuturor. Daca erau baieti destepti faceau ceva astfel incat sa nu permita autobuyer-e sau coin glitch, ori mai stiu eu ce...Insa se pare ca nu sunt.

4. #5084 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    eu zic ca e in curs de rezolvare, va merge si de pe web services

5. #5085 SP
    Member jnku's Avatar
    sunt sub 900k live transfers, cand de obicei erau cam 2 milioane jucatorii se vand cam la fel de scump.

6. #5086 SP
    Pai da... celalalt milion făceau trade de pe companion si acum domeaza...

7. #5087 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    sincer eu nu cred .
    tot ce e programat web se poate programa sa mearga cu boti .
    webapp-ul la cumparat cu boti a distrus sincer UT cum il stim azi .
    companionul il folosesc si eu , dar si el poate fi hack-uit usor banuiesc .

Intre a distruge jocul UT si a folosi din cand in cand WebAPP si Companion , aleg un joc curat .
    Gandestele ca unul cu 20 $ ia 2.000.000 coins isi face echipa in timp ce tu te ai chinuit 2-3-4 luni seri pierdute si tot .
    vorba lu unul de pe o pagina : el pe X1 inalneste in liga a 6 a numai echipe cu 2-3 TOTY si 6-7 SIF/IF . chiar nu pot toti sa aibe fara coins cumparati asa ceva

pai se enerveaza omul zilnic , si ii piere cheful de FIFA si il face sa nu mai joace . deci astia cu botii lor nenorocesc UT-ul si trebuie opriti chiar si cu riscul pierderii WEBApp-ului .

8. #5088 SP
    Member jnku's Avatar
    sincer, mie mi se pare ca sunt aia de la EA inapti. eu am cam 4000 de contracte pe care as vrea sa le vand, nu prea am cum de pe consola, ar dura doua vesnicii.

9. #5089 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Trebuie neaparat implementata in UT regula fair-play-ului financiar.

10. #5090 SP
    Apropos de ce zicea Cgx mai sus: ieri am jucat in cupa de brazilieni cu un individ care a inceput jocul cu 2 carduri albastre si echipa de 88/100 (!). In minutul 1 a dat stop si i-a bagat si pe Neuer, Ronaldo si Messi (!). La cat sunt eu de habarnist, totusi l-am batut usor. Cum dracu sa ai la nivelul ala la care era el, asa jucatori?!?

De fapt, stim cu totii cum...

L.E. webapp e in stare de semi-functionare: poti doar sa vinzi, de cumparat nu.

11. #5091 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    cred ca este chestia cea mai corecta = poti sa vinzi orice dar nu poti cumpara .

adica botii pana la urma cumpara - acolo e durerea . daca nu pot cumpara - salut boti

repet .. pierdem luni de zile cu trading si stuff si vine orice ghertoi sa cumpere cu 50 de dolari 5.000.000 de coins .. chiar nu e corect deloc .

sa traga pachete sa aibe noroc sau nu - sa joace , sa munceasca dcaa vrea echipa buna

12. #5092 SP
    Macar cu capthca sau ceva de genul asta daca ar proteja zona de botii aia nenorociti...

Si ma corectez: poti doar trimite spre TL jucatori, din pachete sau club. Sau poti face quicksell. Odata jucatorii ajunsi in TL, salutare, nu-i mai manevrezi din interfata web. Orice interfata web care-i expusa la boti in felul asta trebuie sa aiba captcha...

13. #5093 SP
    Member jnku's Avatar
    daca ai bani iti iei fifa points, tot acolo ajungi.

14. #5094 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    My problem with this is that in every game I play online on XB1 I come up against either a legend, a TOTY, or four different in forms. I don't class myself a s a sweat god, I enjoy playing FIFA with classy players - my front three is IF Eriksen - bought for 31k - IF Menez - all of my money - and IF Cabella. It does my head in that every game I play, the opponent has better teams than me through no fault of my own - how am I supposed to get past TOTY Luiz and Silva? Or defend against TOTY Kroos' long shots?
    The only answer is Ibarbo teams. And I for one hate playing with Ibarbo, Doumbia etc. It's just plain boring.
    Less coinselling = fairer games = more enjoyment.
    I get the analogy of real life football, but EA can actually enforce this one - properly, too

15. #5095 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Voi cat din timp jucati meciuri si cat din timp faceti trading? Ca ati transformat topicul in unul de vanzari-cumparari.

16. #5096 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    jnku - nu e asa ... uite si raspunsul pt tine :

I don't watch soccer football and this is my first fifa Got it since my friends have it I wasted $70 on fifa points
    best players
    Courtois Nasri Modric James 150k back then $70
    i recently bought coins
    $20 bucks two million that's why coin selling exists

------

deci omul cu 70 de dolari a facut 150.000 din pachete .

iar cu 20 de dolari .. 2.000.000 .

cu primii 70 de dolari ar fi luat 7.000.000 . de 30 de ori mai mult decat din pachete .

adica daca iei de la EA ai ... 3.33% sanse fatza de coins sells .

nu am nimic contra fifa points , am cu botii si cu aia care cumpara milioane cu 10-20 de dolari

17. #5097 SP
    Member Striker09's Avatar
    Nu cred ca e atat de importanta echipa impotriva careia joci... adica eu consider ca doar 15-20% conteaza echipa. Cel putin pe PS4 acolo unde evoluez, am reusit sa castig Div1 si nu am probleme in cupele online, cu o echipa mediocra fata de ce am intalnit. Echipa e urmatoarea: Leno-Piszczek, Hummels,Benatia,Rodriguez-Aubameyang,Gustavo,Gundogan,Draxler-Lewa,Ramos. Dpmdv conteaza foarte mult jocul pe care il practici si cat de concentrat esti... Da, daca intalnesti un jucator bun, care stie sa se apere foarte bine, iar pe atac stie cam toate situatiile din care se marcheaza si are TOTY, devine complicat. Dar nu asta face jocul interesant?

18. #5098 SP
    Pentru cei ce n-au ce face cu monedele:

EA SPORTS FIFA ‏@EASPORTSFIFA 1 hour ago
    Mega 35K packs are now available for 24hrs. Limit of 5. #***

19. #5099 SP
    Member jnku's Avatar
    ai tras ceva?

20. #5100 SP
    Nu... mai am 100k si parca nu i-as arunca.

Logica imi spune ca dupa operatia de stop-bot asta e urmatoarea: colectarea monedelor de pe piata. Cum altfel decat prin pachete de astea super-scumpe?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.