Da , castigat sambata la pack .
Depinde de cati coins am.
De sambata pana azi , maxim 300k-400k am cheltuit pe pack-uri .(cu tot cu ce am vandut din pack)
Intrebare intrebatoare: am transfer listul plin, 40 sloturi. Jumatate din jucatori s-au vandut si as vrea sa-i scot de acolo ca sa eliberez locurile pentru altii. Porcaria e ca azi n-ajung foarte rapid la Xbox... De pe webapp ii vad doar ca nu-i pot manevra, e vreo alta metoda sa golesc TL?
Ma gandeam sa trag niste pachete si mi-e frica sa nu prind vreo dublura pe care sa fiu nevoit s-o vand la quick sell din cauza de TL plin...
Vreau sa il cumpar si eu pe Hazard si Aguero pe PS4. Dar costa Hazard 500k si Aguero se invarte pe undeva pe la 400k-450k Am bani de ei dar parca nu vreau sa dau atat, Voi la ce pret ziceti ca se merita sa ii cumpar ?
am 2.500.000 plus 2 echipe bunicele acum dar tot nu ma indur sa dau pe packuri![]()
stai sa il iau pe griezmann Sif 85 , Aguero 87 si Neymar 87 - pt astia imi trebuie cam 3.500.000 , deci inca 1.000.000 si dupa promit ca ma ocup de packuri si euca sa nu te mai las sa te umflii singur pe aici Cristii
![]()
ma gandeam sa mai astept , dar diseara la TOTW sper sa scada puternic sa iau macar 2 din ei si la 3 lea sa il iau spre weekend .
ce zici , care e parerea ta - diseara scad mult dupa TOTW ? ca eu asta asteptam vandut dimineata Aguero 86 si Neymar 86 , ca sa astept sa dau lovitura diseara
----
cristii - si sfatul meu e sa nu il vinzi vreo 2 saptamani pe nici unul din Aubmyang Ststi dc nu ?
![]()
Imi vand echipa de bundesliga si pe suarez, o sa am cam 2 mil coins, intrebarea este: sa il iau pe ibra si sa deschid pachete de restul, sau sa iau pachete de toti?![]()
Eu zic sa deschizi de toti banii pack uri la ce TOTW se anunta . MESSI TIF , GOTZE IF si MULLER SIF
L am luat pe De Bruyne cu 315k. Mai am 700k. Daca o sa fie gotze if cred ca ii sparg pe pack uri. Din 100 de pack uri, o pica![]()
Bookmarks