Cum am mai spus jocul asta are probleme când alege echipa adversa..
Nu știu ce dracu e asa de greu sa selecteze 4*vs4* etc... Mă aștept să-mi pice și real în ritmu asta..
Am tras 10 pack-uri de 7.5 si mi-a picat Arango , dupa care am cumparat Dost si Bueno (10k fiecare) ca pote cresc la pret mai tarziu.
Am profitat de o scadere de preturi in frenezia dupa Rooney, Ribery si Hummels asa ca am spart toata averea pe niscaiva jucatori. (3 mil)
eu te suspectez ca ai gasit vreun exploit la pack-uri si nu vrei sa ne spui . asta cu nocorul a trecut demult![]()
eu sparg 600.000 , cristi 2.000.000 si luam 2-3 amarati de IF-uri vanduti la quick sell si tu la primul pachet il iei pe hummels 88zi si tu daca e corect.
e timpul sa marturisesti totul![]()
eu m-am plans de niste neajunsuri prin fifa si mi-au dat recompensa de 200k, si cu inca 100k avuti deja am reusit sa produc peste 4 milioane. totul este sa vorbesti cu EA, EI de ajuta si iti dau, trebuie doar sa te milogesti putin.))))
Thug Life!)
Ma milogesc eu aici, nu le EA.![]()
Promit sa fie ultima oara: ma cadoristeste cineva bun la suflet cu niste sloturi suplimentare pe lista de transferuri?
Ii garantez ca la primul pachet tras o sa-l traga pe ala negru pe care si-l doreste. Card, nu jucator.
Twitch am deschis de 1m pana acum,doar Coutinho .![]()
ce inseamna dependenta asta de pacanele...incredibil ...) ar trebui sa faca astia packuri rosii si negre! sa vezi atunci omor
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks