eu cumpar jucatori de 50k ii relistez la 150k daca vand 3 pe zi in felul asta am de pacanele)
eu cumpar jucatori de 50k ii relistez la 150k daca vand 3 pe zi in felul asta am de pacanele)
La bugetul meu , 100k , nu imi permit sa iau nici pt mine un jucator scumpOricum, tot ce fac ii dau pe pachete. Nu am rabdare sa strang 2 mil pt robben, gotze if sau muller sif. Daca mai joc fifa la anu, nu o sa dau 1 coin pe packs. M-am lacuit
Am dat vreo 3 mil. de la TOTY incoace si cel mai bun gotze 86.
Am deschis toate pack-urile de 25k...si nimic bun.... nu am timp de trading pe consola din cauza la munca.... si se cam duc finantele..... cu ce jucatori mai faceti trading..
eu l-am primit de la Cristian si culmea..nu mi se activeaza cele 100 de sloturi. desi in Catalog apare "redeemed"
![]()
si mie la fel - orice dau la redeem nu mi se mai activeaza nimic nimic , nu mai pot lua nici mingii nici jucatori imprumut .. nimic
a rezolvat cineva acest bug ?
transfer listul mi-a ramas la 40si orice as face nu o pot mari , cand dau redeem , nu se intampla nimic ..
Eu am reclamat treaba asta la EA ( spuneam mai sus ca m-am plans) si dupa o saptamana mi-au raspuns..."Cunoastem eraorea si incercam s-o rezolvam" pana una alta mi-au trimis 200k. mda mi-au aruncat putin praf in ochi drept scuze.
Nu-mi ramane decat sa mai reclam inca o data![]()
Mi-a picat tot TOTW, mai am sa imi pice Rooney si Ribery. Si am mai luat inca un Bale + 2x MOTM Salah.
soundless cred ca o sa iti iei ban pe forum ca enervezi oamenii cu norocul care il ai)))))))
cine e moldo 007 ca m-a adaugat si nu il cunosc - banuiesc ca de pe forum e
Bookmarks