Nasol,ieri am jucat, după am văzut meciurile și după meci am zis sa mai jucam niște meciuri..de atunci pățesc asta....o fi vreun semnPoate își revine mâine
)
Nasol,ieri am jucat, după am văzut meciurile și după meci am zis sa mai jucam niște meciuri..de atunci pățesc asta....o fi vreun semnPoate își revine mâine
)
am incercat aseara o echipa formata doar din romani... am ramas placut impresionat d eBogdan Stancu...l-au facut mai lent in realitate, dar de 5 ori mai puternic..si e foarte bun la finalizare...
gluma gluma dar bine ca si-a mai revenit piata . mizeria aia de perioada cu pachete a trecut .
in trecut era misto perioada de pachete ca luai jucatori ft ieftini , dar acum toti sunt la aproape la acelasi nivel in price range , scad doar la minim si stau acolo .
dar mizeria de EA ce a facut - a bagat pachete - toti la minim dupa care a ajustat in jos limitele la toti , in afara de messi si ronaldo ne negracii gen de gea 87 ft buni .
EA ne duce in jos cu cei 99% medii si ii urca pe aia 1% buni - negraci sau nu . cica echitate cand ei fac o inechitate totala .
Asta nu e nimicUita-te aici:
Mi s-a intamplat si mie asta de multe ori dar nu am filmat
P.S: De la secunda 40 in sus.
Cred ca o sa ajunga si mai ieftin
---------- Post added 21-03-2015 at 00:23 ----------
Care le are cu forumurile sa ma ajute si pe mine ...sa imi lase un PM
pe PS4 tocmai l-au scumpit si pe messi si pe ronaldo .. cel mai ieftin messi poate fi 5.200.000 si maxim 7.900.000 .
e cam magarie ce fac pe ps4 .
Mie nu imi mai face update la squad si prin urmare numai pot juca meciuri online in seasons. Mai are cineva problema asta?
Tocmai am renuntat la echipa de Serie A. Nu stiu cum se facea dar din 5 meciuri castigam maxim 2 cu ea. Cu cea din Anglia castigam 4 din 5. Ce parere aveti de echipa asta?inca nu am incercat-o...
Urmatoarea este echipa de baza cu care ma inteleg cel mai bine. Mai trebuie sa strang niste monezi. Il folosesc pe Schurrle meci de meci cu card de fitness.Alta varianta nu am gasit din BPL decat Hazard , dar este prea scump
![]()
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks