Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 316 of 386 FirstFirst ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 366 ... LastLast
Results 6,301 to 6,320 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6301 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Zlatan are 93 la power shoot, destul de mult...posibil sa fi fost foarte puternic (dar si c.u.r.ul mare)

Poti aprecia inaltimea cat de cat...asta nu inseamna ca este si corect.
    Cat despre distantele intre jucatori, e normal sa o poti masura, e geometrie intr-un plan (spatiu) dat!

2. #6302 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    daca il ai pe Zlatan in echipa 80% din actiunile de atac ar trebui sa fie formate din suturi..

3. #6303 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    O măsori simplu, se joacă în 3D sau voi jucaţi de sus în 2D, bănuiesc că aveţi imaginaţie şi oricum am aproximat înălţimea, am explicat destul de bine doar că ai început să elaborezi tot felul de teorii.
    Şi faza cu pricina, vă las pe voi desteptilor să ma lămuriţi.

FIFA 15 Stupid goal:

4. #6304 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    E portarul varza la jocul de picior

5. #6305 SP
    ce lamurire mai vrei? a fost un semi-luft! evident ca nu avea voie sa puna mana pe minge!
    Singura gresala din toata faza este eroarea comisa de portar la degajare, in rest totul este regulamentar.

FIFA against you!

6. #6306 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Singura gresala din toata faza este eroarea comisa de portar la degajare, in rest totul este regulamentar.
    Eşti incurabil, trăieşti în realitatea FIFA.

7. #6307 SP
    Spune-mi tu ce ar fi trebuit sa se intample acolo, pentru ca FIFA sa fie din realitatea ta! Dupa momentul degajarii in sus!
    Vad ca stii sa acuzi jocul insa nu oferi si varianta corecta.

Poate asa imi dau si eu seama daca eu sunt cel care percepe gresit lucrurile.

8. #6308 SP
    Dragă consolist, trebuia să degajeze în faţă, erorile astea de ***, nu ar trebui să existe în joc, sunt prea multe în FIFA 15 dar tu eşti îndoctrinat să nu le vezi.

9. #6309 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am jucat azi un meci dupa aproximativ o luna de pauza in care nu am jucat UT deloc. Aceeasi mizerie de joc...scriptat la blana...ma deranjeaza ca este atat de vizibila treaba incat imi dau seama ce urmeaza sa se intample. Si indiferent ce incerci sa faci , nu ai cum sa te **** contra vantului. Pacat de grafica. imageuploadedbytapatalk1426776410.621261.jpg

10. #6310 SP
    eu nu inteleg de ce va tot certati/contraziceti...este un joc, e normal sa existe bug-uri..in spate este cod...o gramada...exista n instante posibile, si n meciuri intr-o zi. Acest cod este facut sa calculeze n traiectori, n posibilitati... e normal sa aiba bug-uri, si va avea multi ani de acum incolo... cu cat este mai complex si se aduc noutati privind grafica sau gameplay-ul, cu atat jocul va fi expus mai mult la bug-uri... Acum, fara sa fac pe desteptul, pt ca nu am de ce, haideti sa si gandim un pic tot fenomenul..mai ales cei care au cat de cat contact in munca lor cu partea de IT...

11. #6311 SP
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Dragă consolist, trebuia să degajeze în faţă, erorile astea de ***, nu ar trebui să existe în joc, sunt prea multe în FIFA 15 dar tu eşti îndoctrinat să nu le vezi.
    Ca sunt eu indoctrinat sau nu, nu scuza calitatea expirmarii tale, care este precara.

Daca dupa cele 6200 de mesaje mixte din acest topic tu tot speri la un joc perfect, e nasol si-mi pare rau pentru tine, dar tin sa te anunt ca nu vei avea parte de un Fifa perfect niciodata!

Cristian2191 a postat acum cateva zile o eroare de joc mult mai grava si n-a mai facut nimeni taraboi, iar tu pt un semiluft... rupi fileul.

---------- Post added 19-03-2015 at 17:26 ----------

Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    eu nu inteleg de ce va tot certati/contraziceti...este un joc, e normal sa existe bug-uri..in spate este cod...o gramada...exista n instante posibile, si n meciuri intr-o zi. Acest cod este facut sa calculeze n traiectori, n posibilitati... e normal sa aiba bug-uri, si va avea multi ani de acum incolo... cu cat este mai complex si se aduc noutati privind grafica sau gameplay-ul, cu atat jocul va fi expus mai mult la bug-uri... Acum, fara sa fac pe desteptul, pt ca nu am de ce, haideti sa si gandim un pic tot fenomenul..mai ales cei care au cat de cat contact in munca lor cu partea de IT...
    exact! insa multi nu gandesc out of the box, ci doar cu ochii in ecran! ghinion pt ei.

12. #6312 SP
    Member jnku's Avatar
    Erorile astea mi se par inspirate din realitate cumva -
    - Jocul e la fel pentru toata lumea, cum iei un gol aiurea, la fel il si dai, dar atunci nu zice nimeni "vaaaai, am castigat fara sa merit, l-a furat jocul pe adversar."

13. #6313 SP
    Logică voastră este impecabilă, cu cât este mai complex cu atât să aibă mai multe erori, eu credeam că este invers, nu vreau complexitate, vreau să fie simplu, adversarul să câştige pe skill nu din erori, script sau abuse, lumea vrea un joc tactic, e clar că EA nu vrea asta, la ce bun îţi faci super echipe dacă nu joacă după statusuri.

14. #6314 SP
    Nu te contrazice nimeni..dar daca tipi si faci urat aici..nu rezolvi nimic..cati nu deschid incidente sau rup pagina de twitter a EA..si degeaba..atata se poate deocamdata dpdv al tehnologiei...Punct.

15. #6315 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Parerea mea este ca majoritatea erorilor apar din cauza lag-ului. Aseara conexiunea a fost buna si nu am observat nici macar un bug. Am retrogradat in div 2 (11pct )dar pe merit. Pur si simplu erau buni baietii.

Nu e script ca aveti 15 suturi si adversarul castiga cu 5, cand tu tragi din toate pozitiile posibile si el trage numai din ocazie clara.

16. #6316 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Corect , si in viata reala rateaza si Messi si Aguero penalty , sau gafe de portari incredibile gen pase inapoi BANELEEE

Este doar un joc care il jucam , cu bune cu rele , nici nu poti 'Prezice " 'Impredictibilul' . De asta e fascinant - ca daca ar fi prea predictibil v-ati plictisi si ati acuza ca de ce e asa predictibil .

CF legilor lui Darwin - cine se adapteaza mai repede supravietuieste - asa e si in Fifa , cine s-a adaptat mai repede la OP la greseli , pana si la Lag - castiga si supravietuieste .

Problema mea este EA care schimba regulile radical in mijlocul jocului . A terminat piata .

17. #6317 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Tineti minte! 80% dintre golurile primite in FIFA sunt cauza greselilor personale, in special in aparare!
    Defapt 80% din goluri sunt luate pentru ca EA nu iti confera 100% la 100% control asupra jucatorilor. Ideea e sa dai cat mai multe goluri pentru ca oricat de bine te aperi tot o sa iei goluri.

Legat de partea de scripting eu am ajuns la concluzia ca sunt mai multe tipuri, depinde cum le prinzi.

- Atunci cand nu iti joaca echipa nimic
    - Atunci cand iti gafeaza portarul stupid
    - Atunci cand adversarul are 3 suturi pe poarta si 3 goluri ( iar comentatorul zice, What a day for him... )
    - Atunci cand portarul tau sau advers scoate toate suturile de pe poarta
    - Inca o chestie stupida este ca mai toti jucatorii sar la cap dupa metoda CR7 si dau gol chiar daca au 1.50m

Si mai sunt o multime de mizerii pe care nu mi le aduc acum aminte, dar dupa cum a spus si un baiat mai sus, asta e fifa si trebuie sa ne acomodam cu el.

18. #6318 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu pot sa trec peste toate mai putin prima chestie mentionata. Sunt meciuri in care nu joaca absolut nimic ai tai. Dar nimic. Nu preiau bine din pasa, se impiedica de minge, nu alearga bine, sunt inceti cu mingea la picior, in aparare pur si simplu desi nu ii ai selectati se dau la o parte. In cazurile astea daca nu ai portar bun iei goluri multe. De dat nu prea ai sanse decat daca joci cu unul foarte slab. Partea nasoala e ca odata ce iei gol cand jucatorii sunt asa, ei incep sa joace si mai prost. Isi pierd din moral si nu mai ai nicio sansa de nimic.

19. #6319 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    La voi merge jocul?, partea de online etc..Eu de ieri nu pot juca primesc eroarea cu " online squad check"..

20. #6320 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Eroarea aia o primeam si eu ieri, astazi a fost ok.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 316 of 386 FirstFirst ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 366 ... LastLast