si-a revenit si fifa UT pe x1..aseara am primit toate punctele si s-au contabilizat toate meciurile
offline ? adica , ca nu inteleg cu intrebi ? hai zi cum e cu di maria ca am vazut ca ti l-ai luat .
am si eu o problema , imi cumpar cu puncte echipamente mingii ... le dau redeem dat nu imi mai apar in *** Central si nici la CLub Items .. are cineva idee unde le gasesc acum ?
Ooops , scuze...era pt nina dar din greșeală am dat pe postul tau .
Super jucător di Maria , 20 meciuri 16 assisturi 12 goluri .
Control bun al mingii , viteza , sut , tot ce trebuie, isi merita banii .
Si costa cevaEu ma gandeam la Oscar ca si CAM pt. noua echipa pe care o fac din BPL. Ati jucat cu el?
eu am jucat cu toti CAMii din BPLcel mai bun e Coutinho , dupa Cabella , dupa DiMaria , si 4-5-6 Oscar Sessergon etc .
Ce atacanti din Serie A merita? Tevez va ca e bun dar mai am pana la 45k-50k. Cum e Higuain? Vad ca e pe la 4k-5k. Momentan am pe Palacio, Rossi si Torres.
Inca o chestie. Am vazut un Higuain Hawk. Si are 2 stats ca si cum ar fi crescute. Adica cu acele sageti(3 parca). Insa cand il compar cu unul Basic are exact aceleasi valori numerice.
O promotie, un concurs...
http://bit.ly/1v6uB1h
Dar contul de facebook la care ai dat link nu pare a fi oficial. Da linkuri in comentarii catre siteuri dubioase care te pun sa te logezi bagand userul, parola si raspunsul al intrebarea secreta. Oare cati or fi picat in plasa...?*** United is an event that EA organizes to stimulate the FIFA 13 Ultimate Team players.
Here are the strong points of this event:
- *** United TournamentWin the *** United tournament and get an attractive prize of 6k FIFA 13 Ultimate Team coins (online mode).
- Special Happy HourSpecial Gold Players Prem 25K packs will be available all weekend. This offer is limited to 5 packs for each player and it is announced as “no 2x chance”.
- Exclusive PrizesFor every FIFA 13 Ultimate Team match that you win during the campaign period, you get automatically eligible to win one of ten prizes of one million coins or 4 VIP tickets to the derby Manchester United vs Manchester City that will take place on April 8th, at Old Trafford, for the Barclays Premier League. The Manchester Derby ticket package will include VIP tickets, paid travel, dinner and accommodations. Winners of *** United prizes will be randomly chosen next week from the eligible entries.
E contul oficial , nu stiu nici eu de ce la postare nu apare acel vazut , dar pe pagina da , in plus au postat asta si pe Twitter.
probabil era ceva ce trebuia fixat pe serverelel lor...nu e obligatoriu un patch...
No points or coins when won on fifa 15 ***. not registering games played - Page 41 - Answer HQ
azi a postat
trebuie sa vina cu un patch si de obicei un patch vine cu mai multe buguri rezolvate
plus orice developer anunta daca rezolva sau inbunatateste ceva fiindca asa le arata clientilor bla bla bla
Tocmai am un meci cu o echipa de legends. Pele e si el in atac
---------- Post added 13-11-2014 at 20:38 ----------
Cred ca avea echa de 2000 de euro..lol
Revin cu intrebarea : dau redeem la mingii echipamente si restul .. SI NU LE GASESCca sa le pot adauga la club .
Inainte apareau in Football U.T Central .. acum .. nu .
Aveti idee unde pot gasi acum mingiile si echipamentele care le cumpar cu puncte de experienta fifa ?
Bookmarks