Cunosc senfimentulsper sa ma pot abtine sa nu le cumpar
![]()
eu am luat 3 packuri de 15.000 . doar in ultmimul mi-a picat remy si de abia mi-am scos banii pe ele ..
cam 15,000 am pierdut per total cu ele .. dar tot nu ma invat minte ..
se merita sa iau un packet de 25.000 ? in cea mai proasta ipostaza sa inteleg ca imi recuperez 600X 12 jucatori rar ... 7200 de credite ? sau sunt items .. si iau poate nimic ?
eu azi am deschis 3 de 15.000 si unul de 5.000 castigat la o cupa .. si praf praf .. 15.000 sau 20.000 pierderea totala ..
acum am bani cred ca de un packet de 25.000 .. dar tot ezit
marketul e in ultimul hal .. daca mai tine mult treaba cu pachete ... Remy de la 20-22.000 a ajuns 13.000 ma chinui s ail dau chiar![]()
Mizerabil joc...sa dai penalty pt un fault in spatele portii...te apuca rasul cand vezi ce genii de programatori creeaza acest joc...
Eu am zis ca poate pica ceva bun din 5 pachete dar n a fost sa fie
Odata si odata trebuie sa prind un jucator de 500k-1000knu ma las
![]()
Am reusit si eu, in cele din urma, sa castig titlul in div 1 seasons. Am jucat si cu un turc de pe 50 . Avea 300 de victorii si vreo 60 infrangeri. M-a batut cu 2-1 . M-am tinut bine , zic eu![]()
Cam incepe sa imi manance nervii fifa asta.... am luat bataie numai de la 4 goluri in sus in 5 meciuri.... trecea Jovetic pe langa Kompany zici ca statea pe loc.... mi.a mancat toata duminica.... ma *** pe el... si pe tot staffu de la Ea.... mai am 4 meicuri si sunt obligat sa le castig pe toate ca sa ma mentin on Div 2.... si sa toti aveau echipe de Desculiti
Bookmarks