pentru incepatori
trebuie sa sutezi cand nu sare zidul oponentului,e ceva obligatoriu si e bine sa bati foarte rapid
daca bati pe stanga foloseste un jucator cu piciorul de baza stang.pe dreapta cu piciorul drept
poti bate foarte rapid fiindca nu trebuie sa dai nici o directie sau sa apesi vreun button in plus in majoritatea cazurilor
intre 18-25m de la un pic sub 1 segment pana la 1 segment si o treime aproape
sutul are 4 segmente ca putere de sut
http://i.imgur.com/pYVRZHA.png
minim gen 18m,maxim 24-25m
cei mai eficienti jucatori sunt cei cu 78-79 fk stat si 77-80 power shot stat,la mine au fost cerci si tevez
de ce sunt cei mai eficienti? chiar daca ciupesti butonul sut,ajungi des sa iti iasa 1 segment si putin ca putere si asta se potriveste unui jucator cu 78-79 fk decat unul cu 82-87 fk
Cristian ai idee daca o sa mai scada preturile ? As vrea sa imi fac o echipa mega OP de Brazilieni dar sunt prea scumpe preturile momentan..
eu zic ca la Winter Upgrades .. 25 feb - 7 martie - cam atunci mai scad .
de exemplu daca il upgradeaza pe Aguero sau Hazard , astea vechi scad puternic zic eu .
cam ce echipa vrei sa iti faci apropo ?
ASD FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
Echipa asta dar am doar 270k ..
Ar trebui sa renunt la Alexis si sa il iau pe Willian ...
pai nu ai nimic over powered in echipa asta .. Oscar e un trist la mijloc .. Ramires e la inchidere ... eu credeam ca o faci cu brazilienii lui Lucescu de la Sahtior . in fine , nu ai nimic OP in ea .
fundasi centrali brazilieni OP sunt : Santana si ala de la inter Jesus .
RW lucas de la PSG e bun bun bun .
mijloocasi atacanti CAM OP sunt Diego Costa si inca vreo 4 de la Shatar si mai era unul bun prin rusia la inchidere ...
cei ai tu acolo e o echipa ft inceata cu nimic OP in ea sincer
Pai am echipa OP, uite aici: OP FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead Toti au 10 Chem in afara de Sandro.
Nu inteleg cine ti se pare tie incet la echipa de mai sus, ca in afara de Diego Costa nu e nimeni incet In fine, fiecare cu gusturile lui..
m-am exprimat gresit - sunt inceti pt OP
cand zici OP te gandesti la Musa Biabwiany Walcot 90+ Pace adica Schurrle e greoi rau de tot in FIFA 15 , la fel si Oscar , sincer eu il prefer pe Willian in locul lui Sancez , e mai agil .
incearca Lucas de la PSG .. e mai bun ca Sancez sau Willian probat de mine asta .
Si brazilienii lui Lucescu de la Sahtar neaparat .
si pe benzi Alves si Marcelo - merge si Sandro sa zicem ci Raphael .
Si cel mai complet mijlocas care nu trebuie sa lipseasca : Fernandinho de la city , chiar si Paulinho e ft bun pe inchidere de la Spurs parca
David luiz ma enerveaza rau .. mi se pare ft slab - ajunsesem sa ma bucur de Jesus sau Santana in fine
Nu stiu daca ma crezi dar am aproape toti Brazilienii in club In afara de Neymar pe care nu mi-l permit.. Il am si pe Ronaldinho
I-am incercat pe toti de ai spus tu de ei: Willian intradevar e mult mai agil si flexibil ca Sancez dar ratezi mult cu el. Eu vreu sa imi fac echipa asta pentru ca cu echipa cealalta din 3 suturi de exemplu dau 1 gol. Il prefer pe Schurrle si Sanchez + Costa in locul lui Sturridge pentru ca nu prea ratezi asa mult cu ei.
Pe mine Santana ala ma enerveaza nu joaca nimic, da pe langa mingi si iau gol mereu. David Luiz mi se pare cel mai bun fundasi din FIFA pentru pretul lui.
Am toti Brazilienii lui Lucescu in club si cei mai bun mi se par Bernard, Douglas Costa si Taison, restul sunt slabani...
O sa il iau si pe Fernandinho dar ca rezerva. Pentru ca in formatia aceea o sa il pun pe Ramires sa faca si faza de atac si de aparare pentru ca e pe viteaza iar Oscar mie imi place foarte mult o sa fie doar pe atac. Cat despre Felipe Melo IF nu l-am avut dar pare un Yaya Toure mai mic
mi-am facut si eu echipa asta...imi face mare placere sa joc cu ea , chiar daca nu este dintre cele mai bune
Brassssilll FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
Ce se intampla daca iau un F. Torres de la Milan? Mi-l trece in viitor la Atletico, sau ce se intampla cu el? Exista si varianta de Atletico dar e mai scumpa.
fratilor pe mine m-a exasperat psihic fifa asta. am jucat de m-au luat dracii si progresez mult mai mult daca joc impotriva unor parteneri umani, decat impotriva calc. nu am reusit sa castig nicio cupa pana acum in online, desi ajung deseori in semifinale, unde ma pierd si iau bataie ampulea. despre gold packuri, dezamagire totala, am strans bani in speranta ca poate pica ceva si nu m-am ales nici macar cu banii platiti pe pack. despre transferuri, preturi sus de tot, de nu te atingi de jucatorii mai buni daca e sa joci corect.
Vreau un sfat pentru o eficienta mai mare. Ideea e ca desi am jucatori de viteza, spre exemplu intr-un meci cu calculatorul pe world class, ma prindeau fundasii cu low pace de nu mai stiam de mine. Nu inteleg cum dracu e posibil, ca eu cu ai mei fundasi, medium pace, nu ii prindeam atacantii aluia cu low pace.
Am o echipa bunicica: Handanovici, Konko, Chiellini, Pique, Azpilicueta, Pirlo, De Rossi, Verrati, Doumbia, Higuain si Palacio - Rezerve Cillesen, Varane, Pereyra, Snijder, Ramos si Gignac.
Nu as mai cumpara alti jucatori, fiindca ce e mai bun costa mult, iar ce e mai ieftin mi se pare mai slab. Cum ii pot imbunatati insa pe astia? Mi-am luat antrenori pe toate posturile, de am umplut stufful.
Cu trainingul e ceva? Sau nu foloseste decat pe un timp limitat? Ca as baga hormoni de training in ei, sa ii fac hiper activi
In primul rand ititrebuie chemistry 10 la portar ca sa poti spera ca mai scoate ceva....apoi, mijlocul e extrem de lent...cartonasul de training are efect un meci, insa de multe ori echipa joaca slab daca are apliicate cartonase
Bookmarks