La mine nu merge![]()
pana mea...s-a dat un ibra if cu 2,1mil, in conditiile in care el costa 3 si...era sansa mea sa-l iau pe ronaldo, insa mergea extrem de greu si nu mi0a acceptat bidul
cand iti spun...sa stai locului, tu nu...iti zbarnaie ochii la un profit cat de mic)
cu ala dadeai tunul!![]()
Am avut si eu noroc aseara de un Vieri cu 541k si dat cu 784k..acum E pe la 810k...
---------- Post added 27-01-2015 at 20:49 ----------
cristi, alea sunt doar predictiile Futhead
deci piata a luato complet razna ... am ajuns sa stau cu 310.000 de coins si sa nu am ce sa cumpar efectivpff cum ma aproprii de un jucator cum creste iar pretul
![]()
Cristi ia zi despre predictii de jucatori care primesc upgrade pe 15 feb sti ceva ?![]()
Parerea mea e sa stai potolit momentan. E mult prea ciudata piata acum. Eu mi-am luat teapa de 5-600k cu Son MOTM.![]()
Nu m-am putut abtine si tot am cumparat ceva Godin 86 Shadow , uite si echipa cu el acolo in aparare :
https://www.easports.com/fifa/ultima...fGVO9nLLrn:ps3
stau si ma gandesc ca e posibil , fiind la al doilea upgrade sa fie upgradat in februarie si sa fie si SIF -ul lui upgradat , ceea ce ar insemnat o crestere destul de mare .
ma gandesc sa il iau iar si pe Isco SIF in caz de upgrade pe aceeasi idee de profit mare .
voi ce ziceti ?
Singura conditie este ca oamenii sa-si doreasca un SIF sau IF cu noile stats, toate cardurile IF si SIF vor fi imbunatatite...
Daca mi-l doresc pe Godin SIF in momentul asta...cu siguranta nu mi-l permit, dar un IF poate ca da...atunci cumpar de pe acum IF_ul mizand pe faptul ca va deveni un SIF la upgrade![]()
speculantii cumpara IF-urile vandabile de pe acum...
my point!
La Isco SIF 85 am facut o prostie .. l-am luat si l am vandut cu 100.000 ... si acum e 200 000 .. poate incerc sa il rascumpar
cum adica toate IF sau SIF primesc Upgrade ?
nu primesc upgradeuri doar iF/SIF la jucatorii care o sa ia upgrade pe 15feb/7martie ?
iar e UT in revizie ? voua va merge pe PS4 ?
ma refeream la toate IF/SIF ale caror carduri NIF vor primi upgrade. nu la toate din jocs-a inteles putin gresit...
Cum sa vinzi SIF ISCO cu 100k??? graba strica treaba vezi!?
Se fac ca ploua, sunt probleme (de java banuiesc) si pe webapp. Companion app merge ok.
Bookmarks