Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 386 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #441 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by forsakenbv View Post
    Nu cred ca esti un gamer care se axeaza pe fifa in principiu, altfel e nasol.
    inseamna ca nu ma cunosti , ba da man, eu joc fifa sute de ore, dar repet vorbesc de varianta de PS4 care e diferita de PS3 nu stiu cum sta treaba pe ps3, dar pe ps4 e super ok jocul si eu sunt si super incantat ca nu am jucat fifa 14 decat pe PS3 si e primul fifa pe next-gen, tot ce ati spus voi nu se gaseste in varianta next-gen, sigur ca are si asta defecte, dar nu despre ce vorbiti voi.

just my two cents

PS: creste dificultatea....

2. #442 SP
    Member micul_'s Avatar
    Și mie mi-a lăsat o impresie ok. Portarii mi se par greu de bătut nu cum citeam pe aici ca resping aiurea. E peste 14. Ce nu îmi place e ca mai sunt balbe în apărare dar e doar un demo, nu?

3. #443 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Sunt de acord cu AndRewqp, jocul e superb, cred ca e cel mai bun de la 11 incoace. Astept varianta finala si sper sa vina cu mai putini nervi de data asta.
    @forsakenbv - exista si alte dificultati in afara de semi-pro, incearca-le.

4. #444 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Sunt de acord cu AndRewqp, jocul e superb, cred ca e cel mai bun de la 11 incoace. Astept varianta finala si sper sa vina cu mai putini nervi de data asta.
    @forsakenbv - exista si alte dificultati in afara de semi-pro, incearca-le.
    eu-s pe world class forever, amigo , nu stiu de unde ai tras concluzia asta
    sa spunem ca e doar un demo , dar din ce am vazut golurile se dau ca in fifa 08, foarte usor !

5. #445 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Se pare ca e o diferenta prea mare intre versiunea de PS3 si cea de PS4 sau esti tu prea bun si dai gol foarte usor, ceea ce este destul de probabil.

6. #446 SP
    pai eu stiu ca ultima dificultate e legendary man sunt versiuni diferite si trebuie sa accepti acest lucru, nu vorbim prostii, daca avem pareri diferite nu inseamna ca suntem noobi, as putea intra si in detalii tehnice, dar nu am jucat destul, nu sunt de acord ca 1-2 ore sunt destule pentru a vedea tot gameplayul .

7. #447 SP
    Member sollo's Avatar
    Sunt la munca, nu pot juca fifa15. Sunt curios cum este pe Ps3. Sper sa fie bun. Grafica ma intereseaza mai putin, gameplay-ul sper sa fie la fel de bun, cum este pe PS4.

8. #448 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Inainte sa apara demo-ul ma uitam pe youtube si portarii mi se pareau pur si simplu penibili, azi l-am incercat pe PS4 si nu mi-a intrat nimic, toate suturile loviturile cu capu parate de portari ....am dat si cateva goluri in cele din urma da cu greu
    Jocul e super bun, abia astept varianta full

9. #449 SP
    Member AlexG's Avatar
    Deci portarii eu zic ca sunt la fel de varza 😀...de miscat se misca foarte bn si se vede foarte bn...imi spuneti si mie ce setari aveti voi la controller 😀?

10. #450 SP
    Member ramusg's Avatar
    E acelasi hype ca la fiecare demo fifa, " cat de bun e, abia astept'', '' terenul, au, terenul e fantastic...si cum se misca jucatorii, e ca in realitate.Abia astept versiunea full!''

Cand apare versiunea full ,si ca de fiecare data, se costata ca e schimtata mult fata de demo, toata lumea se desumfla. Strategia EA pt acest joc a fost cam asta de cativa ani in buni. Versiunea demo iti spune ceva, varianta full iti transmite cu totul altceva. SPER, MA ROG ( merg si la biserica, vreau un joc bun), SA MA INSEL!

11. #451 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Se pare ca e o diferenta prea mare intre versiunea de PS3 si cea de PS4 sau esti tu prea bun si dai gol foarte usor, ceea ce este destul de probabil.
    Nu vreau sa ma laud dar joc seria fifa din 99',,am ajuns intr-un stadiu foarte avansat cu jocurile astea, si au fost ani buni si mai putini buni.
    99 la vremea lui a fost revolutie, ca sa nu mai vorbesc de celelalte gen 2003....., cand scoti din buzunar 250 de lei te astepti la ceva bun.
    P.S : Ce parere aveti de user game customizations ?)))))))))))))))))))))

---------- Post added 10-09-2014 at 12:22 ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    E acelasi hype ca la fiecare demo fifa, " cat de bun e, abia astept'', '' terenul, au, terenul e fantastic...si cum se misca jucatorii, e ca in realitate.Abia astept versiunea full!''

Cand apare versiunea full ,si ca de fiecare data, se costata ca e schimtata mult fata de demo, toata lumea se desumfla. Strategia EA pt acest joc a fost cam asta de cativa ani in buni. Versiunea demo iti spune ceva, varianta full iti transmite cu totul altceva. SPER, MA ROG ( merg si la biserica, vreau un joc bun), SA MA INSEL!
    Pentru 2-3 ciumpalaci , ne bagi pe toti in aceeasi oala
    P.S: Am observat ca executi foarte usor portarul cu executii din benzi !
    P.S2: user customizations a stricat o mare parte din joc, se pare ca din lipsa de idei EA face gafe, banuiesc ca stiti ce fac YouTuberii)

12. #452 SP
    ciumpalaci... frumos, eu incerc sa vorbesc cu tine frumos si tu jignesti, cred ca e destul se vede ca ai ego-ul prea mare, noi suntem "ciumpalaci" tu esti zeul

13. #453 SP
    andreiwqp, nu am jignit pe nimeni de pe forum , ai inteles total gresit, eu imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat, baiatul de mai sus a subliniat sa le lasam pe toate asa cum sunt, eu vreau mai mult de la jocul asta, pentru ca totusi traim in secolul 21, se poate mult mai mult
    P.S: Andrei, legendary e mult, mult prea greu, am vorbit si cu Ovvy daca il cunosti(un campion european roman la fifa 12), pasele sunt la perfectie in orice joc din seria fifa la acel nivel , nu cred ca cineva de pe forum se poate lauda ca a batut calculatorul la legendary, eventual cu user game custo...
    P.S2: Mai ai play station 3, poate jucam ?

14. #454 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post

tin sa te contrazic, tin minte ca anul trecut multe persoane de pe forum se plangeau ca e varza jocul ca poti inscrie din toate pozitiile cu finesse shot .

---------- Post added 10-09-2014 at 18:07 ----------

forsakenbv , diferenta dintre versiunea de PS3 si PS4 ori XBOX360 si XBO e de la cer la pamant !

15. #455 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Pe PC o sa fie la fel ca pe consolele next-gen sau la fel ca PS3/X360 ?

16. #456 SP
    e dreptul clientului , dar eu nu m-am referit la cei de pe forum , nu stiu cum sa iti explic...
    -gameplay retardat,,nici pe departe adecvat consolelor high end.Realitatea e realitate,nu se poate cobori in mediul virtual unde e nevoie de putina viteza.
    -apararea "tactical" ce nu poate fi dezactivata in online decat in modul friendly.Eu unul nu inteleg cum te poti apara numai la distanta de 1 metru fata de adversar.E foarte deranjant cand joci cluburi(ceea ce eu joc 90% din timp) si pro-ul adversarului te face praf fiindca nu poti sa il ataci direct.
    -suturile de la distanta care intra pe banda rulanta.
    -centrarile din corner aproape de necombatut.
    -alunecari criminale de la spate care nu sunt nici macar sanctionate ca fault(in majoritatea cazurilor) si se considera deposedari.
    -viteza incredibila a fundasilor si neta lor superioritate in fata atacantului,practic nu ai nici o sansa sa treci corp la corp sau prin dribling.
    -in modul cluburi,daca joci fara "Any" computerul se apara perfect si paseaza numai la fix.
    ETC...
    Unde e legatura cu realitatea?Doar in viteza mica a gameplay-ului,in greutatea mingiei...nu inteleg nimic.
    Apoi sunt buguri de soft:
    -nu imi salveaza modificarile pre-game in componenta formatiei
    -nu imi salveaza setarile butoanelor de la un meci la altul
    -imi ingheata consola in kick off cand joc impotriva unei echipe din creation center
    -probleme in continuare cu headsetul in modurile online
    Astept ca varianta finala sa ma contrazica, dar detaliile conteaza la MAXIMUM .
    edit ovilix : am vrut sa investesc intr- un procesor monstru dar se pare ca noul engine " ignite " nu va veni pe pc, astia isi bat joc de noi ...

17. #457 SP
    nu mai am ps3, dar intelege sunt total diferite jocurile, crede-ma pe cuvant, nu mai merita din pacate fifa pe old-gen tocmai ca le-au facut atat de diferite, sunt doua tabere, cei care spun ca jocul e prost, ps3 si X360 si cei care il lauda, PS4 si XO, trebuie sa-ti spuna ceva asta. daca nu as fi plecat de acasa te invitam la mine sa joci varianta de ps4, incearca sa o joci si o sa vezi despre ce vorbim. de exemplu eu va cred ce spuneti despre varianta de ps3, ca am trait pe pielea mea la toate jocurile, dar asta e surprinzatoare de ok, dar pana nu joci mai mule meciuri nu poti afla toate bugurile

18. #458 SP
    Banned Venom's Avatar
    @forsakenbv: Tu ai jucat vreodata un DEMO de FIFA?

19. #459 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    cum gasesc demo-ul la fifa 15 pe us? la search imi apare doar optiunea de a cumpara jocul full, iar demouri nu apare.

20. #460 SP
    pe uk il gasesti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 386 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast