La upgrade cresc doar jucatorii in form care vor fi lansati Miercuri. Restul raman cum au fost.
---------- Post added 08-02-2015 at 22:52 ----------
Ma refer la jucatorii care exista deja si li se va face upgrade neexistand doua variante de jucatori
La upgrade cresc doar jucatorii in form care vor fi lansati Miercuri. Restul raman cum au fost.
---------- Post added 08-02-2015 at 22:52 ----------
Ma refer la jucatorii care exista deja si li se va face upgrade neexistand doua variante de jucatori
griezmann si lacazette vor fi sigur upgradati.nif-ul nu se upgradeaza,va iesi carte diferita.in schimb in form-ii li se modica overall-ul cu +2 si atributele la fel cresc.nu e de ajuns ca sunt bestii si asa.ai acesti in formi,iti vor creste ovr si atributele moca si automat si valoarea lor
nif lacazete este 79 ovr,upgrade-ul va fi 81 ovr parca si atunci if si sif lacazete care sunt acum 80 si 81 ovr vor deveni 82 si 83 ovr
reddyBoNu-i adevarat , cresc cei care au avut performante mari in turul campionatului .
vladvlad178 O sa ii creasca cu 4 puncte overall-ul . Mai mult ca sigur o sa fie de 85 varianta SIF .
il am pe lacazette untreatable,dar cand costa 138k am mai luat 3
---------- Post added 08-02-2015 at 22:58 ----------
ar fi bine ca il pot folosi ca il am si untreatable,dar am mizat de acum o luna pe el ca va primi upgrade si am mai luat 3
Cristi..ai inteles gresit..mai citeste o data
---------- Post added 08-02-2015 at 23:08 ----------
Am vazut ca tomcraft spune ca spera la moting sa faca profit..insa doar jucatori IF de miercuri vor avea upgrade automat..fara sa existe dubluri..restul vor avea dublura upgradata..e clear now ?![]()
IF și SIF care primesc upgrade vor creste automat.
doar cartea gold va fi dublura
adică godin este de 84 și are IF de 85 și SIF de 86.
Dacă este upgradat la 86 vor exista doua cărți gold de godin, ăsta veche de 84 aia noua de 86 iar cărțile negre cresc fiecare cu câte un punct. Adică IF 87 și SIF 88
Nu are importanta când au fost IF.
pai gândeștete cum ar fi eu sa joc cu SIF lacazete de 81 care mă costat 1.5k iar după ce primește upgrade sa fie cartea gold 82 overal. Cine ar mai cumpără SIF de 81?
Deci...sa o luam de la inceput
Cei care au IF si o sa primeasca UP , automat o sa creasca overall-ul . Cei NIF o sa se faca dublura (de ex. Bale o sa fie de 87 si 89) .
Sa luam cazul lui Menez, acum e de 78, are SIF de 81. Daca o sa fie upgradat la 80 atunci SIF va fi de 83. La fel si Godin, acum are 84 si SIF de 86, daca primeste un upgrade la regular de 86, atunci SIF ajunge de 88.
La menez nu e sigur așa, IF de 80 este sărit peste un punct. Deci la upgrade dacă îl face la 80 atunci SIF poate sa aibă doar 82
Care-o fi logica dupa care Sanchez IF se vinde acum cu 3 milioane iar Sanchez SIF NU se vinde cu 1.4 milioane?
stiti voi sigur ca miercuri sunt upgradeurile ??? eu stiam de vineri primul val .
Godin .. pai a jucat un pic Finala CL si a castigat campionatul in Spania . Atletico avand cea mai buna defensiva din Spania .
Iar ca forma e peste Silva care are 87 si cam ca si Ramos care are 87 .
Miranda IF 84 era pe la 1.400.000 . Godin SIF 86 e la 600.000 . cam mare diferenta pt putin pace vs defence .
Plus ca Godin trebuia sa fie in locul lui David Luiz in TOTY , i a cam furat locul . Kompany pt ce merita 86 ? ce a jucat la nivel european sau in CM ?
calculele astea le facem noi . dar EA .. o sa aibe alte unitati de masura sigur
Pai pt ce spui tu a primit up de la 83 cât era în fifa 14 la 84 cat e acuma.
Și serios părerea mea e ca nu îl poți compara nici cu silva nici cu ramos. Amândoi sunt cu 2 clase peste el din toate privințele.
m-am informat si eu, ai dreptate..inclusiv IF i-au upgrade automat, insa nu si cei Silver care vor fi up la Gold
---------- Post added 09-02-2015 at 09:04 ----------
si merg si eu pe Moting, avand un sezon excelent in Bundesliga..si goluri si assist-uri...am luat 2, ca doar de atata am avut buget![]()
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks