Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 274 of 386 FirstFirst ... 174 224 264 272 273 274 275 276 284 324 374 ... LastLast
Results 5,461 to 5,480 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5461 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    In timp ce voi dezbateti aici care fundas e mai bun si care nu eu am schimbat infrastructura, am trecut de la Xbox360 la Xbox One.
    Diferenta ca de la cer la pamant, totul e schimbat, grafica e alta, parca si jucatorii se misca altfel... Invat din nou sa joc

2. #5462 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    DNF ăla se modifică, al meu a rămas la 0.58 şi văd că numai creşte ?

3. #5463 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    ma uitam acum la penalty-ul ratat de Messi marti..daca se intampla in fifa sa rateze cu capul cu poarta goala..dadam clar vina pe scripting

4. #5464 SP
    Member AlexG's Avatar
    Quote Originally Posted by adiradu View Post
    In timp ce voi dezbateti aici care fundas e mai bun si care nu eu am schimbat infrastructura, am trecut de la Xbox360 la Xbox One.
    Diferenta ca de la cer la pamant, totul e schimbat, grafica e alta, parca si jucatorii se misca altfel... Invat din nou sa joc
    Bine ai venit printre noi

5. #5465 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Ne strangem pentru un campionat/cupa (seasons) pentru Xbox One? cam greu pentru cupa (16 persoane) , daca nu un campionat.

6. #5466 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    De câte ori dă adversarul quit îmi da DNF de la început, ce k.k.t.

7. #5467 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    De câte ori dă adversarul quit îmi da DNF de la început, ce k.k.t.
    Din pacate sistemele lor nu-s atat de inteligente sa discearna cine a iesit din joc primul, sau daca sunt o mai dau si in bara. Eu am patit ca eram condus cu 2-1, in minutul 30 am dat gol, eram pe el din toate punctele de vedere si probabil il bateam. A dat quit, meciul s-a anulat iar eu am luat penalizare... Probabil o fi luat si el dar aia chiar n-are importanta pentru mine.
    Se intampla mereu porcarii din astea...

8. #5468 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by robert123 View Post
    Ne strangem pentru un campionat/cupa (seasons) pentru Xbox One? cam greu pentru cupa (16 persoane) , daca nu un campionat.
    Pei noi jucam deja in campionat...este facut deja...

9. #5469 SP
    Citește ce am scris, și vezi ce ai omis..

10. #5470 SP
    Da citesc... si eu ti-am spus ca deja exista unul si este in desfasurare...iar daca vrei sa ne strangem postati acolo la campionat....cupa

11. #5471 SP
    Tot printre rânduri citești,ala e campionat UT

12. #5472 SP
    Member AlexG's Avatar
    Pai e naspa asa ma toti joaca cu ronaldo si messi

13. #5473 SP
    Quote Originally Posted by robert123 View Post
    Tot printre rânduri citești,ala e campionat UT
    La sezoane poti sa joci si la ut...si la normal...trebuia sa specifici....

14. #5474 SP
    Ti-am explicat când ai făcut campionatul,dacă tu faci UT din start sunt persoane care nu pot juca.Și am mai spus dacă va e frica de messi și Ronaldo jucam cu echipe de 2-3-4*.. Ne înțelegem noi.

15. #5475 SP
    Mie nu-mi este frica.....care vrea jucam pe xbox one pe orice vrea el...ca si premiu sunt disponibil

16. #5476 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Ba deci gata, pe mine nu o sa ma mai vedeti sa postez pe topicul asta ceva legat de Pack-uri. L-am vandut aseara pe Aguero cu 450k mi-am facut o echipa de Italia de 50k si de 400k am deschis Pack-uri in prostie. Cel mai bun jucator a fost Oscar de 84 si restul toti de quickSell. Deci astia de la EA chiar sunt jegosi rau, nu mai deschid niciodata nimic imi bag ceva in ei si in FIFA-ul lor. De cand a aparut jocul nu mi-a picat nimic peste 50k, da-o draq ca asta e bataie de joc

17. #5477 SP
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Ba deci gata, pe mine nu o sa ma mai vedeti sa postez pe topicul asta ceva legat de Pack-uri. L-am vandut aseara pe Aguero cu 450k mi-am facut o echipa de Italia de 50k si de 400k am deschis Pack-uri in prostie. Cel mai bun jucator a fost Oscar de 84 si restul toti de quickSell. Deci astia de la EA chiar sunt jegosi rau, nu mai deschid niciodata nimic imi bag ceva in ei si in FIFA-ul lor. De cand a aparut jocul nu mi-a picat nimic peste 50k, da-o draq ca asta e bataie de joc
    Asa este ..bine zici

18. #5478 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    nu o sa rezisti zic eu

nu tie iti cazute griezmann SIF de te invidiam ?

19. #5479 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ragnarlodbrok23 buba e alta...tu ai facut o prostie si anume ai vandut un jucator foarte scump pe bilete la loto.

Eu trag zilnic 5-10 packuri depinde de buget dar banii ii fac din trading, cu alte cuvinte nu am nimic de pierdut. n-as vinde jucatorii din club sa trag pack-uri de ei...m-as umple de nervi...vezi cazul tau

20. #5480 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Cgx: Ba da, dar este UnTradable si nu este pe stilul meu de joc, nu prea pot sa joc cu atacanti scunzi si rapizi..
    adibose: L-am vandut pe Aguero pentru ca nu ma intelegeam cu el, nu joaca pe stilul meu de joc, sincer il prefer pe Sturridge. M-a incurajat si TOTW-ul bun si asa am ras toti coinsii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.