Ei nu sunt in stare sa iti faca serverele ... si baga toate prostiile.... doar ca sa vanda ei Fifa points..... ideaa......
---------- Post added 09-03-2015 at 20:59 ----------
Voi va puteti conecta pe F.U.T?
Ei nu sunt in stare sa iti faca serverele ... si baga toate prostiile.... doar ca sa vanda ei Fifa points..... ideaa......
---------- Post added 09-03-2015 at 20:59 ----------
Voi va puteti conecta pe F.U.T?
baieti e o intreaga revolutie .. completa dezorientaresincer .
de abia astept sa vad ce au de gand sa faca![]()
Dacă nu ar umbla la prețul minim nu ar fi problema. Poate ca e chiar mai bine ca fiecare jucător sa aibă un preț maxim la care sa fie vândut. Dar nu înțeleg la ce trebuie sa fie și un minim
Înţeleg că un jucător Gold Rar dacă în prezent îl cumparai la 600 de coins acum va putea valora să zicem 10.000. ?
De exemplu Kolarov min price 150 , max price 5000 . Asta o sa faca la toti jucatorii in functie de valoarea lor .
O sa fie foarte greu acum sa faci trade... toti o sa puna jucatorii la minim sau maxim price.... ceea ce o sa incurajeze Fifa Points.... si eu care vroiam sa.mi iau next gen in toamna cu Fifa 16.... dar ....
Cred ca da si cred ca toți vor fi băgați în aceasta oala. Adică 85 rated preț intre 50000 și 100000. Deci busquets și sanchez la același pret
New IFs will receive a Price Range upon release. Ranges for certain players may be adjusted in the future
De pe twitter-ul lor..
Crede.ma ca nu am pierdut timpul pe trade.... doar pe la munca cand aveam timp... acasa cand sunt si am timp doar ma joc..... 1-2h maxim.... de cand au inchis companion sau webapp ... stau prost la capitolu trade....
---------- Post added 09-03-2015 at 21:19 ----------
Soundless l.ai vandut pe messi?
Off-topic,ajuta bronze bench pt a nu primi echipa handicap? Am inteles ca la echipe cu rating peste 85 primesc handicap mare in favoarea celor cu rating mai mic.
E pacat cand unii fac milioane din trading iar altii habar nu au .)))
Nu Cgx , adibose ?
Felicitari..... poate ca nu faceam trading ... cu jucatorii care trebuiau .... sau nu cumparam la un pret mic.... poate o sa invat si eu ...
Bookmarks