Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 305 of 386 FirstFirst ... 205 255 295 303 304 305 306 307 315 355 ... LastLast
Results 6,081 to 6,100 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6081 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Serios? din 300 de zile de gameplay UT, o singura zi este intradevar profitabila pentru a vinde Irlandezii din club. Ce faci?
    1. ii lasi acolo sa putrezeasca?
    2. ii vinzi maine sau in alta zi pe nimic ?
    3. ii vinzi azi in profit?

2. #6082 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Serios, joci FIFA că de aia ai cumpărat jocul.

3. #6083 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Trebuie sa profiți de orice metoda de a face profit sau o sa joci in continuare cu jucatori de quick sell .))

4. #6084 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Pai joci, dar n-ai prefera un Yaya Toure in loc de Obi Mikel la mijloc? despre ce vorbim aici? UT inseama FIFA "custom" si ca sa ajungi la echipe bune ai nevoie de coins! ca sa faci coins ...stiti povestea!
    Hai sa nu vorbim sa ne aflam in treaba.

Daca tu preferi sa joci cu echipa de 25k toata....ei bine eu o prefer pe aia de 2.5 milioane!

5. #6085 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Da..am ajuns rau....foarte foarte rau...

6. #6086 SP
    Postul 6018 "noi putem trăi şi fără F.U.T, nu ştiu ei dacă pot" se pare că nu puteţi

7. #6087 SP
    Member jnku's Avatar
    Pai F.UT e cel mai interesant mod de joc, poti sa iti faci ce echipa vrei tu pe lumea asta, ai tot felul de cupe tematice mereu, sunt foarte multi jucatori etc.

8. #6088 SP
    Păi nu îmi spune mie, că ei una spun şi alta fac, din principiu pt. felul cum gestionează EA situaţia lumea ar trebui să boicoteze UT, până la urmă noi dăm bani pe joc şi ei trebuie să îl facă aşa cum vrem noi, nu cum vor ei, cel mai bun exemplu Drive Club, au dat-o rău de gard dar s-au redresat.

Comentariile de genul "să nu ne aflăm în treabă" nu îţi fac cinste, nu cred că ai drepturi intelectuale asupra forumului.

9. #6089 SP
    Member jnku's Avatar

10. #6090 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    noi putem trai si fara F.UT, nu stiu ei daca pot
    Eu mi-am pus tot lotul la vanzare. Ma las de ***.

11. #6091 SP
    Fiecare intelege ce vrea..eu am incercat sa spun ca daca EA renunta la modul UT noi tot vom cumpara jocul...insa nu cred ca ei isi permit sa renunte la aceasta mina de aur..intelegeti domnule 7 ?

12. #6092 SP
    Dacă lumea renunţă la UT, vor schimba modul de joc, şi mie îmi place să îţi faci echipa ta, cu echipa aia a mea ruptă am ajuns până în div a 1-a, am avut noroc la pack şi mi-a făcut două echipe mai bune dar şi aşa nu pot să rămân în a 2-a, eu nu sunt deacord cu modul de joc şi nu îl mai joc, vouă vă place mai mult partea de trading.
    Ăştia de la EA sunt incompetenţi, doar ei sunt devină că au apărut persoane care vând coins, care de altfel nu sunt ilegale că doar nu i-au falsificat, ăştia doar pt. că nu sunt în stare să blocheze o situaţie pe care tot ei au creat-o, îi ard tot pe cei care au dat bani pe joc, ce să înţeleg că sunteţi slabi de caracter, EA poate să facă orice că voi tot acceptaţi, de la trading-ul pe care îl făceaţi vă bucuraţi la Irlandezi , indiferent cum scot UT, cu regulii impuse de noi ei tot nu vor avea profit prin FIFA points.

13. #6093 SP
    Cand spui voua generalizezi...si nu e cazul

14. #6094 SP
    Member bdevil's Avatar
    Ca fapt divers cum se cumpara fifa points ca din joc, din consola, imi zice ca nu sunt disponibili pentru cumparare.

15. #6095 SP
    o chicat serverele , lol

16. #6096 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar

uitati-va la tot.

17. #6097 SP
    tocmai am avut un meci in care hagi a dat 6 din 6..e fabulos

18. #6098 SP
    Ce nume ai pe youtube, prin tapatalk nu merge link-ul.

19. #6099 SP
    Member namename's Avatar
    Cu echia asta am ramas . sper sa va placa da da da FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

20. #6100 SP
    e foarte ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 305 of 386 FirstFirst ... 205 255 295 303 304 305 306 307 315 355 ... LastLast