Multi oameni labili psihic se nimeresc in joc cu mine. Era un arab care dupa ce m-a egalat prin min 30 a lasat toate reluarile apoi a dat pauza de 3 ori la rand, sperand sa ies din joc eu de nervi. Numai ca eu ca sa i arat cine e mai nebun am bagat si eu pauza de 3 ori la rand si in repriza a 2-a l-am batut cu 5-1. Ca sa nu mai zic ca dupa fiecare gol lasam toate reluarile si il injuram de morti la microfon.
Eu mi-am sters contul de pe xbox si il reintroduc..poate imi rezolva problema legata de conectivitate.. Am observat ca pe celelalte doua conturi nu am probleme... Ciudat..sper sa rezolv problema in acest fel...
---------- Post added 18-03-2015 at 19:54 ----------
Mi-a mers un meci si gata...bine ca a iesit adversarul in minutul 30 ca cine stie ce dnf primeam![]()
Da , cu 2 atacanti nu stiu cum e, nu am jucat mai deloc pe fifa15.
Doar ce terminai un meci in div 1. Victorie cu 6-2 , goluri: 2 Auba, 2 Ribery , 1 Gotze, 1 De Bruyne.
Lewa nu inscrise, dar nu pot sa zic ca avusai ocazie cu el si ratai. Nu prea ratez cu el cand am ocazii. Eu sunt multumit de el![]()
Ce e interesant ca dupa ce am resetat reteaua si am redownload profil..joc din nou pe teren propriu..inainte jucam doar in deplasare
ce Team of the Week slabcine sa fie nebun sa traga packete pt un asa TOTW ?
---------- Post added 18-03-2015 at 21:39 ----------
iar s-a umblat la limite la jucatori .
EA vrea sa ne saraceasca detot !@ serios !
plus ca se separa iar preturile pt PS4 X1 si PC
---------- Post added 18-03-2015 at 21:43 ----------
Cgx Bale tocmai a picat...dupa cum vezi.
pui un RF Hunter la 551k? sa ti-l iau?
hai ca e marketul plin de hunter la 551..si tot nu se vand...nu mai are lumea bani!
daca il pui scrie aici si numele clubului sa stiu sa nu-l iau pe al altuia!![]()
ai pe privat
dar mai asteapta un pic ca sunt pusi scump acum - relistez unul in 20 de minute
---------- Post added 18-03-2015 at 22:36 ----------
gata - finalizat cu succes- oricum am mai ramas cu 4 bucati - scap de ele si gata ca ne-a nenorocit EA .
ce mizerie ! messi ronaldo si negracii buni i-au scumpit - restul i-au ieftinit . adica omul normal sa nu mai ajunga niciodata la ei .
cica asa fac ei dreptate
300.000 - 500.000 marja de pret ? sa bagi 600.000 in pachete ?pai mai bine stai la panda si il iei cu 300.000
![]()
plus ca e CB .. e hummels boateng acolo .. deja nu e loc
Mie nu prea imi place de Hummels, dar daca mi-ar pica IF Alaba, mi-as face un squad de Bundes
Bookmarks