Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 336 of 386 FirstFirst ... 236 286 326 334 335 336 337 338 346 ... LastLast
Results 6,701 to 6,720 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6701 SP
    Member miami's Avatar

2. #6702 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Nici PES15 nu e mai presus de FIFA, uitati ce gol i-am dat unui coleg

3. #6703 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    , lol

4. #6704 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by robert123 View Post
    Astăzi făcu unu o fapta buna,aveam la vânzare un jucător bronze (un portughez), îmi dădu 5000 pe el

BTW: pe ce criteriu se selectează adversarul, adică echipa.. Eu am 79 și am primit ieri în cupa unu cu 90+, avea echipa din legende... L-am bătut cu 2-1 dar am tremurat pe final

Ceva recomandări pentru atacanți buni și ieftini din BPL.?.. acum am Remy, Diouf și Welbeck,dar ma gândesc să-l vând pe Welbeck, + rezervele care nu sunt din BPL (Mollo St ettiene,Biabiany -Parma)

Pai sunt jucatori bronz care se vand si la peste 15.000, sunt o gramada de exemple. Mie unii mi-au picat in pack-urile bronz, chiar s-a meritat investitia.

5. #6705 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Iar nu merg servarele lui peste prajit...de caca !!!!

6. #6706 SP
    Member AlexG's Avatar
    va merge FIFA ? Diego Costa foarte bun

7. #6707 SP
    Member jnku's Avatar
    E investitie sa iei pachete de bronz de 750, se vand binisor jucatorii, dar si consumabilele.

8. #6708 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Pana la ora 11 o sa fie mentenanță " Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 9pm UK/1pm PT. Thanks for your patience." ...

9. #6709 SP
    @djelis82. Asta părea un jucător oarecare, avea 56-58 (nimic special), nu am verificat preturile înainte să-l pun la vânzare,am pus licitație default, și nu știam de unde sunt banii.Eu joc UT de 1 săptămână, nu ma pot abține și sparg banii pe pachete ),până acum nimic special ..nici măcar jucători de 5-10 k.(am prins Di Maria la un pack bonus,dar nu îl pot vinde ) .am scos ceva bani pe consumabile

10. #6710 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar

11. #6711 SP
    Pana Îți pica ala , cheltui dublu pe pachete .
    O sa ne pregătească ceva EA care o sa surprindă pe toata lumea , din ce am citit pe twitter .

12. #6712 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Ce au de gand sa mai faca?

13. #6713 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    L a incercat cineva pe welbeck lw in form? L am cumparat ca sa l joc in locul lui hazard care mi se pare foarte usor de deposedat. Vreau sa stiu daca se merita si motm welbeck.

14. #6714 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Legat de jucatorii de bronz: in ultimele zile am redescoperit placerea de a juca FIFA sub alta forma, departe de disperati care-i alearga pe Doumbia si Ibarbo pieptis spre poarta. Am folosind o echipa pe care o am de 2-3 luni dar din pacate am lasat-o deoparte pana acum.

Se joaca cu totul altceva cu asemenea jucatori...
    Am norocul sa fi format echipa la inceputul anului, cand preturile erau altele. Acum costa o mica avere:

Bronze 2 | FIFA 15 Ultimate Team Squad | WeFUT

15. #6715 SP
    Member AlexG's Avatar
    Cu ceva bun nu cred

16. #6716 SP
    Și eu am făcut o echipa bronze, sa joc turneul acela online.. Dar mai am de schimbat,primu pe lista, un portar.. Ce am acum (parcă Vidal) e praf.. Nu scoate nimic. Echipa formata din francezi.

17. #6717 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by adiradu View Post
    Legat de jucatorii de bronz: in ultimele zile am redescoperit placerea de a juca FIFA sub alta forma, departe de disperati care-i alearga pe Doumbia si Ibarbo pieptis spre poarta. Am folosind o echipa pe care o am de 2-3 luni dar din pacate am lasat-o deoparte pana acum.

Se joaca cu totul altceva cu asemenea jucatori...
    Am norocul sa fi format echipa la inceputul anului, cand preturile erau altele. Acum costa o mica avere:

Bronze 2 | FIFA 15 Ultimate Team Squad | WeFUT

Imi fac si eu o echipa de bronz in weekend, o sa ai chef sa dam cateva meciuri cu ele? Pe Ibarbo si Doumbia ii faci varza cu Boateng, Koscielny etc. P.S. Sa vinzi echipa asta la turneul ala de 4 iulie

18. #6718 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Facem, facem... maine seara o sa stau online mai mult
    Sa-l vezi pe Bolly cum fuge... nu-ti mai trebuie Ronaldo sau Messi

Am tot incercat sa joc la cupa online de bronz dar nu prea ai cu cine, nu sunt doritori aproape deloc...

19. #6719 SP
    Member namename's Avatar
    ii 11 , de ce nu merge ???

20. #6720 SP
    Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 10pm UK/2pm PT. Thanks for your patience.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 336 of 386 FirstFirst ... 236 286 326 334 335 336 337 338 346 ... LastLast