Sergio Ramos.
LazyDaniel83 playing FIFA 15 on 30 Mar 15
Sergio Ramos.
LazyDaniel83 playing FIFA 15 on 30 Mar 15
E investitie sa iei pachete de bronz de 750, se vand binisor jucatorii, dar si consumabilele.
Pana la ora 11 o sa fie mentenanță " Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 9pm UK/1pm PT. Thanks for your patience." ...![]()
@djelis82. Asta părea un jucător oarecare, avea 56-58 (nimic special), nu am verificat preturile înainte să-l pun la vânzare,am pus licitație default, și nu știam de unde sunt banii.Eu joc UT de 1 săptămână, nu ma pot abține și sparg banii pe pachete),până acum nimic special ..nici măcar jucători de 5-10 k.(am prins Di Maria la un pack bonus,dar nu îl pot vinde
) .am scos ceva bani pe consumabile
Iti pica asta: Marvell Wynne FIFA 15 - 64 - Ultimate Team *** Stats | Futhead si te-ai scos![]()
Pana Îți pica ala , cheltui dublu pe pachete .
O sa ne pregătească ceva EA care o sa surprindă pe toata lumea , din ce am citit pe twitter .![]()
L a incercat cineva pe welbeck lw in form? L am cumparat ca sa l joc in locul lui hazard care mi se pare foarte usor de deposedat. Vreau sa stiu daca se merita si motm welbeck.
Legat de jucatorii de bronz: in ultimele zile am redescoperit placerea de a juca FIFA sub alta forma, departe de disperati care-i alearga pe Doumbia si Ibarbo pieptis spre poarta. Am folosind o echipa pe care o am de 2-3 luni dar din pacate am lasat-o deoparte pana acum.
Se joaca cu totul altceva cu asemenea jucatori...
Am norocul sa fi format echipa la inceputul anului, cand preturile erau altele. Acum costa o mica avere:
Bronze 2 | FIFA 15 Ultimate Team Squad | WeFUT
Și eu am făcut o echipa bronze, sa joc turneul acela online.. Dar mai am de schimbat,primu pe lista, un portar.. Ce am acum (parcă Vidal) e praf.. Nu scoate nimic. Echipa formata din francezi.
Facem, facem...maine seara o sa stau online mai mult
Sa-l vezi pe Bolly cum fuge... nu-ti mai trebuie Ronaldo sau Messi
Am tot incercat sa joc la cupa online de bronz dar nu prea ai cu cine, nu sunt doritori aproape deloc...
Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 10pm UK/2pm PT. Thanks for your patience.
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks