Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 386 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast
Results 661 to 680 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #661 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    primu an in care am FIFA pe consola si am o intrebare poate idioata
    Cum accesez Web App pentru consola? se poate?

2. #662 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am primit un mail de la mediagalaxy astazi.La precomanda Fifa 15 primesc banii inapoi sub forma de voucher.Oferta este valabila intre 18 si 25 septembrie la orice precomanda de fifa.Imi este greu sa cred asa ceva.O sa ii sun maine sa intreb de oferta.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1411074768048.jpg

3. #663 SP
    Junior Member Becks's Avatar
    Am primit si eu acest mail. Anunta-ne si pe noi ce afli.

4. #664 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #665 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    ce tare..daca joc early access nu am access la web app... dai bani, dar nu beneficiezi de toate optiunile jocului...

---------- Post added 19-09-2014 at 08:47 ----------

vad ca reward-urile de la icneput difera... pe contul principal am primit vreo 4 pachete... pe cel care am jucat vreo 10 meciuri, am primit un pachet, iar pe cel care nu am jucat deloc, am gift zilnic...

6. #666 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Am primit si eu 4 pachete..mi a cazut Luiz Gustavo M'vila asa mai importanti..dupa i am imprumutat pe Cuadrado si Sterling..mi am mai cumparat si vreo 3 4 ..inca nu sunt hotarat pe ce campionat sau nationalitate sa mi fac echipa

---------- Post added 19-09-2014 at 05:51 ----------

O fi tot Anglia la putere..?

7. #667 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post

vad ca reward-urile de la icneput difera... pe contul principal am primit vreo 4 pachete... pe cel care am jucat vreo 10 meciuri, am primit un pachet, iar pe cel care nu am jucat deloc, am gift zilnic...
    Se primesc in functie de vechimea in UT. Iti zice la inceput "am vazut ca utilizezi Ultimate Team din ...."

8. #668 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Un prieten de al meu vrea să cumpere FIFA 15 digital, el are contul de ultimate la FIFA 14 blocat, nu mai ştie răspunsul la întrebare iar idioţi ăia de la FIFA nu îi da acces deşi a schimbat răspunsul, a stat o ora până a intrat un oficial EA pe chat şi nici ăla nu a ştiut ce să facă.

Vreau să ştiu dacă se resetează contul la fiecare FIFA, s-au rămâne cu el blocat la FIFA 15 ?

9. #669 SP
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Am primit si eu 4 pachete..mi a cazut Luiz Gustavo M'vila asa mai importanti..dupa i am imprumutat pe Cuadrado si Sterling..mi am mai cumparat si vreo 3 4 ..inca nu sunt hotarat pe ce campionat sau nationalitate sa mi fac echipa

---------- Post added 19-09-2014 at 05:51 ----------

O fi tot Anglia la putere..?
    eu nu am optiune sa-l imprumut pe Cuadrado... In schimb zi-mi te rog, l-ai primit pe Ronaldo pt doua meciuri?

---------- Post added 19-09-2014 at 10:06 ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Se primesc in functie de vechimea in UT. Iti zice la inceput "am vazut ca utilizezi Ultimate Team din ...."
    stiam, insa am exemplificat

10. #670 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    primul pack primul bulan, un IF. Vargas GK.
    nu e cine stie ce dar inseamna 10k pt start in transfer market
    De data asta nu cred ca imi voi urma exemplul anilor trecuti sa cumpar jocul la lansare, astept la "prieteni" un pret bun.
    Attached Images Attached Images fut15_vargas.jpg

11. #671 SP
    e si Reghe in fifa sezonul asta..si e gold

---------- Post added 19-09-2014 at 10:18 ----------

nice adi, eu n-am avut noroc.. singurul gold shiny a fost un fundash cu 38 pace, 75 rating... dar l-am luat pe Maxim cu 2100, sa vad ce poate[COLOR="Silver"]

---------- Post added 19-09-2014 at 10:24 ----------

12. #672 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cai care v-aţi conectat acum pe UT la FIFA 15, va pus să setaţi iar datele s-au s-a conectat direct ?

13. #673 SP
    ce date?

14. #674 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Cai care v-aţi conectat acum pe UT la FIFA 15, va pus să setaţi iar datele s-au s-a conectat direct ?
    Se conecteaza automat. Trebuie sa ai contul deja setat pentru a putea accesa Webapp-ul. Pe consola nu ti se cere intrebarea secreta.

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    ...
    Ca sa nu existe probleme cand apare webapp-ul, va recomand sa faceti deja verificarea contului.
    EA Forums

Origin Login Verification
    Origin Login Verification is an extra layer of security that protects your F.UT account from being accessed outside of your home console and PC. In order to ensure increased security for our fans, Origin Login Verification will be mandatory in the near future before you access the F.UT 15 Web App. Find out how to set it up here: <http://help.ea.com/en/article/fifa-1...-verification/ >

15. #675 SP
    stie cineva cine are user-ul Spartan300d? vad ca are deja 1,5 mil din transferuri....

---------- Post added 19-09-2014 at 11:45 ----------

e roman

16. #676 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    eu nu am optiune sa-l imprumut pe Cuadrado... In schimb zi-mi te rog, l-ai primit pe Ronaldo pt doua meciuri?

---------- Post added 19-09-2014 at 10:06 ----------

stiam, insa am exemplificat
    nu ..doar pe Robben 3

---------- Post added 19-09-2014 at 09:07 ----------

Daca activezi jocul digital e adevarata treaba ca te poti juca cu 5 zile inainte de lansare??

17. #677 SP
    trebuie cumparat early acces...4 euro pe luna

18. #678 SP
    pai ea acces am..deci cu el.se poate asta?

19. #679 SP
    da, logic, intri in early, si dai la vault games. si instalezi trial-ul

20. #680 SP
    pai trialul l am descarcat dar asta e de 6 ore ..eu ma refeream sal joci permanent mai devreme

---------- Post added 19-09-2014 at 11:23 ----------

apropo.voua va merge web app? ...o sa fie alta aplicatie sau o va inlocui pe cea de Fifa14...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 386 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast