idem la mine .. mai mult de 40 de items nici o sansasaptamanal pe live chat cu ei sa remedieze problema
idem la mine .. mai mult de 40 de items nici o sansasaptamanal pe live chat cu ei sa remedieze problema
nu e greu deloc
nu conteaza workrate asa de mult cum considera unii
di maria are high/high work rate si 2/4 weak foot si skill moves
tevez sta cam la fel high/high si 3/3
aguero high/low si 4/4
nu prea folosesc skill moves,rar centrari si foarte des incerc sa bat apararea in 2 sau 3 oameni,adica cei 2 st sau 2st si cam
cu tevez sunt mai eficient decat aguero sau di maria sau doumbia
sunt foarte multumit de argentinieni si mai deloc de doumbia
daca if mertens ar fi fost cam,l-as fi jucat st fiindca e fenomenal la driblingul in viteza
if mertens e un eden hazard,pacat ca sunt pe banda stanga ca i-as juca st intr-o clipa
Mertens e foarte bun si varianta normala.Si mie imi plac astia cu balance foarte mare, dar pt pozitia CAM.
Tevez e mai bun din cauza strength ului mare.Am avut cu el 200 meciuri/200 goluri si cu Doumbia 100 meciuri/100 goluri.
I au facut ceva lu Doumbia ca nici nu mai alearga ca inainte, si mai si rateaza mult.
Cred ca e foarte fericita lumea pe aici din cauza asta, ca erau cativa care cand auzeau de Doumbia si Ibarbo erau deja panicati)
Am jucat zilele astea cu cineva care avea echipa asta.Si, culmea, se si pricepea.
Gullit, de departe, e cel mai bun jucator contra caruia am jucat pana acum. Din pacate, e inaccesibil ca pret.
http://wefut.com/en/squads/image/488824/1
nu te supara, in afara faptului ca echipa e haotica, si ceea ce scrii este haotic, eu unul nu inteleg ce vrei
Ai auzit de filmul "Legaturi periculoase" ? Cam asa e echipa prezentata
Vrei combinatii de hybrizi, 4 natii, 4 campionate...vorbeste cu Cgxe AS in imbarligaturi
deci te rog frumosnu imbarligaturi mari , dar chiar sunt mandru de mine cu obsesia mea sa integrez golanul - fi atent ca dau share mai jos la echipa
oricum sunt ft mandru ca in sfarsit am reusit sa il integrez pe Naigolan marele golan intr-o echipa cu 100 chem , bine .. mai imi trebuie shield la el ca sa fie 100 chem ca acum am 99 real( arata aiurea doar 96 pe webapp )
uite echipa :
http://www.easports.com/fifa/ultimat...3UJyknLQBZ:ps3
PS am castigat cupa frantei online , din prima incercare , e evenimenti am dat 6-3 in finala .. si ce crezi - i-a dat 3 penaltyuri !
) ionascu tre sa fie gelos ce e unul care contra mea a primit mai multe ca el
in pachetul de 12 jucatori primit cadou doar 75-76-78 si doar 2 de 80 .. bataie de joc![]()
Punctase și el treaba cu 10 meciuri. De ce nu pot vedea echipa de pe tel. Adică daca accesez link.ul lui Cgx nu mă duce la ceva echipa de F.U.T, și îmi da o pagina cu Companion
Eu am echipa BBVA, iar atacanți Bale cu Ronaldo, amândoi cu 7 chimistry și pot sa zic ca e ok. Sunt meciuri în care rateaza cu nesimțire da asta se întâmplă și la 10 chemistry
Nu știu dacă interesează pe cineva, dar eu de ieri am renunțat sa mai joc, pentru câteva luni, probabil (odată și odată tot o sa mai deschid jocul). Timpul meu liber e prea limitat ca sa îl pierd enervandu-ma și înjurând de toate cele.
Nu esti jucator de fifa daca nu injuri sau daca nu ai aruncat sau ti a venit sa arunci cu controller ul de pamant![]()
Eu am rezolvat mai usor situatia. Pt ce sa stric controllerul ? Pana la urma e vina jocului nu a consolei. Asa ca am scos discul si l am facut bucati. In felul asta nici nu ma mai tenteaza in viitor, cand sunt plictisit, sa il joc iar si sa reincep ciclul. Sau poti sa il vinzi, sa il dai la schimb cat mai repede. Un dezastru de joc ca asta nu merita sa investesti timp si nervi in el. Din pacate de la fifa 11 au luat-o la vale. Mai exact de cand au introdus tactical defending. Am jucat toate fifele de la 98 incoace si jur ca nici unul nu m a scos din minti cum a putut sa ma scoata editia asta. Nu era mai frumos cand era jocul mai simplu, mai distractiv, cand puteai sa pasezi, sa joci in diferite stiluri? Acum singurul stil e sa dai mingea ca disperatu cu l1+ triunghi pt ca nu ai timp nici sa gandesti macar cu high pressure si cu jucatorii care alearga mai repede ca mingea. Unde au vazut ei in realitate jucator alergand mai repede ca o pasa data la putere maxima? Si multe altele, pe care le am mai mentionat si nu mai vreau sa ma repet. GOOD RIDDANCE.
Bookmarks