Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 386 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 ... LastLast
Results 7,021 to 7,040 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #7021 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    @cgx, te ataci grav...nu știu ce ai înțeles tu din ce am scris eu, Poate mai citești mesajul și înțelegi.Fac bișniță doar când am nevoie.. Adică îmi trebuie 10k fac pt 10k nu 10 mil sa-i am acolo... Nu ma deranjează, poți sa faci miliarde doar ca pierzi câteva ore /zi stand pe marketplace.

Dacă ai pregătirea necesara te poți baga pe bursa,ajungem sa ne lăudăm ca avem nevoie de studii în economie sa facem bișniță cu consumabile în fifa..

2. #7022 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Nu pot sa ma abtin si ma bag si eu in discutieAmuzanta replica a lui cgx))))) . "Eu sunt licentiat in relatii economice internationale") . "Ia lectii de la cei care se pricep la comert". Hai ma lasi. Ce mare facultate ai terminat tu? Rei e cea mai slaba facultate de la ASE, de o termina si ultimul inapt. Daca ziceai finante-banci sau cibernetica mai intelegeam. Si ce mare comerciant esti? Ai deschis tu vreo afacere prospera? Vorbesti de parca am fi trebuit sa auzim de tine.Te lauzi ca faci comert cu consumabile la fifa. De rasul curcilor nu altceva. Eu cred ca multi ati uitat ca ati cumparat jocul ca sa il jucati si va rupeti gatul cu trading-ul lu peste si uite asa apare fifa 16 si ati pierdut timp degeaba.

3. #7023 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Si pentru tine strugurii sunt prea acri?

Daca pentru unii obictivul principal este sa faca bani, nu sa joace! (desi e o aberatie) care e problema voastra? Voi chiar nu aveti treaba bag de seama.
    Probabil va este greu sa recunoasteti ca nu aveti capacitatea de a face trading, o ora pe zi pe trading va poate aduce un venit suficient incat sa va permiteti sa jucati cu toti jucatorii din fifa!

Aveti echipe de 2-300k ...visati la Hazard dar habar nu aveti cum joaca Ronaldo, Messi si DiMaria TOTY sau Thiago Silva TOTY. Trece anul peste voi si jucati cu ce va permiteti si sunteti multumiti ca ati jucat UT...

Nu mai comentati aiurea, fiecare isi alege stilul de joc, ca vrea sa fie milionar sa incerce oricand orice jucator din market este pur si simplu alegerea lui! Jucand cu TOTY in echipa nu te face mai bun insa daca asta iti doresti asta poti avea!

Eu am 6 mil de coins facuti din trading si joc bine cu o echipa silver care m-a costat mult peste 200k, dar pot juca si cu Cr7 sau messi! asta e alegerea mea si imi permit sa fac alegeri.

4. #7024 SP
    Pe mine ma intereseaza prea putin spre deloc. Tu ai 6 mil coins facuti din trading, eu am 6 mil coins cumparati toti deodata. Si am destui jucatori buni, inclusiv Ronaldo. Stai tu calm ca nu asta era problema. De fapt aveam, ca acum nu mai am curaj sa deschid ps-ul sa ma mai joc mizeria asta. Ideea mea era alta.Vorbiti cu atata patos despre trading-ul asta de parca e o chestie care face parte din viata voastra.

5. #7025 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Numai frustrați pe aici , altii sparg cd-urile...

6. #7026 SP
    Daca nu aveai posibilitatea sa ii cumperi sa vezi ce te mai interesa! ei bine eu si multi anii nu dam bani pe coins! ii facem!

Sincer daca as putea sa cumpar un mil de coins acum i-as sparge in packuri pe toti! dar astia facuti din trading nu!

noi nu am vorbi despre trading daca voi n-ati ataca aceasta latura a jocului pe care pur si simplu n-o puteti stapani!

Stii cum fac unii jucatori dupa ce iti dau primul gol? iti baga un lag imens pe conexiune de nici el si nici tu nu vei mai putea marca! Cum se numesc aia? niste lasi grosolani care prin incapacitatea de a controla jocul, o fac prin tertipuri!
    Asa si voi, nu puteti face trading? va cumparati coins! si atacati traderii in loc sa va vedeti de treaba voastra!

haters gonna hate!

7. #7027 SP
    Cred ca tu stai prost cu perceptia. Am scris mai sus putin ca nu ma intereseaza de trading si ca doar rad de voi cum va agitati si puneti patos pe tema asta. Si da..am spart cd ul, pt ca nu vreau sa mai joc. Ce legatura are asta cu aburelile voastre de mari comercianti?

8. #7028 SP
    Cred ca tu stai prost cu vederea . Arata-mi tu mie cine a deschis subiectul cu tradingul . Cgx a postat o poza cu ce i-a picat in pachet iar cineva a intrebat de unde are coinsii aia .

9. #7029 SP
    Cu riscul sa-mi iau ban, esti idiot! Nu mai stau sa ma repet ce am zis si de ce am zis si cui am zis. Si oricum, nu ti-am zis tie nimic, care te ai bagat pe parcurs in discutie ca musca in fund. Am incheiat discutia!

10. #7030 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Calmati-va. Adrian, la urmatoarea iesire vei sta cateva saptamani pe margine.

11. #7031 SP
    Si cum ziceam , iti trebuie ochelari . Tu te-ai bagat ca musca in fund...in fine ,nu stiu ce mai cauti aici , pe topic .

12. #7032 SP
    Uite stau pe topic ca sa-ti fac tie intr-adins. Nu stiu care e problema ta. Dar poti sa continui ca vad ca nu te mai opresti.

13. #7033 SP
    Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Cred ca tu stai prost cu perceptia. Am scris mai sus putin ca nu ma intereseaza de trading si ca doar rad de voi cum va agitati si puneti patos pe tema asta. Si da..am spart cd ul, pt ca nu vreau sa mai joc. Ce legatura are asta cu aburelile voastre de mari comercianti?
    Ai dreptate, stau eu prost cu perceptia! se pare ca nici tu nu stai mai bine atat timp cat nu reactionezi atunci cand iti spun ca daca nu ai fi avut posibilitatea sa scoti portfelul la inaintare n-ai mai fi avut coins...si te milogeai pe aici de baieti cu intrebari de genul "cum faceti coins" ?
    Asa e?

stii tu vorba aia...dupa razboi multi viteji se arata!

v-ati vazut cu sacii in caruta si comentati.
    ti se citeste invidia printre randuri, probabil nu-ti dai seama
    mari comercianti
    Cu replica asta te-ai bagat in discutie, iti aduci aminte?
    Eu cred ca multi ati uitat ca ati cumparat jocul ca sa il jucati si va rupeti gatul cu trading-ul lu peste
    - nu toti sunt papagali sa-si plateasca cu cash jucatorii din club!

14. #7034 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Cu multumiri anticipate pentru rapsunsuri, doua intrebari pentru cei mai avansati:

1. poate fi trimis un mesaj in timpul meciului (sau dupa) oponentului cu care joci in UT?
    2. poate fi blocat un anume user astfel ca sa nu-l mai ai vreodata adversar?

15. #7035 SP
    1) da, problema este timpul, pana il gasesti in lista (daca nu ma insel il gasestila players meet)
    2) da, atat timp cat l-ai gasit in lista acolo unde ai optiunea de a-l adauga in lista de prieteni, ii poti face si Grief Report cat si Block Player (user ID)

Totul se face cu ajutorul PSN, nu FIFA

16. #7036 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    La fifa 15 pe PSN nu apare player meet, deci trebuie sa fi atent și sa îi reți ID de la începutul meciului sau din timpul lui dacă nu ai selectat din meniu sa Îți arate numele jucătorului. În rest, da, poți trimite mesaj și în timpul meciului.

17. #7037 SP
    Multam fain, doar ca eu joc pe Xbox .
    In mod sigur merge si acolo cumva, mi-a dat unul mesaj in timp ce jucam sa ma intrebe tot felul doar ca inca n-am gasit cum se face.

18. #7038 SP
    Parca ziceai ca ai spart cd-ul...

19. #7039 SP
    Daca pe mine ma întrebi, cred ca ma confunzi...

20. #7040 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Adidradu vezi ca ai aplicatie xboxsmartglas cu care te loghezi si poti sa trimiti sms de pe mobil in timp ce joci....numai pt tel cu android .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 386 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 ... LastLast