de obicei xbox-ul este sarit din schema
L-am cumparat si eu pe Junuzovic si pe fundasul dreapta din tots Germania. I-a incercat cineva pana acum?
quick sell.
Vad ca ai 80/80. Mai fa rost de un slot de 20 la transfer list... Poate merge asa.
Nu poti decat sa inchizi jocul. Faci rost din catalog de cele 20 de sloturi pentru transfer list. Apoi cand intri in UT speri ca ai 100 sloturi la transfer list.
Nu poti sa faci ""remove sold item" decat din modulul specific(tranfer list din meniu).Problema este ca nu poti ajunge acolo pana nu rezolvi cu asta.
Cum ba sa dau quick sell la jucator de 100k...ce nenorociti..de unde sa iau si eu acel slot? E pe la level 80 si cv...cine are acel level pe Xbox?...da slotul il pot primi daca nu pot iesi din meniul asta ???
Daca nu gasesti la cineva acel boost va trebui sa faci quick sell.
Boostul este in EAS Catalog(in meniul FIFA, inainte sa intri in UT).
Poti incerca sa bagi in club chestii din transfer list care nu au fost vandute(daca pot fi bagate in club-adica nu sunt duplicate)
Nu vad de ce este un ras de joc... pentru ca tu ai cumparat un item duplicat cand aveai transfer listul full?
Ori varianta cu SEND TO CLUB item-uri care au expirat si pot fi trimise inapoi in club, ori Quick Sell la alte Item-uri expirate din transfer list ca sa faci loc pt Duplicat.
PS: de ce oi fi cumparat cu Buy Now un jucator duplicat atat timp cat Transfer List-ul tau era full ...alta data sa fii mai atent ca poti lua mega tzepe![]()
Gata frate am rezolvat cum ai zis tu ..am bagat in club din itemurile care nu s au vandut..a mers...ms esti tare !
---------- Post added 05-06-2015 at 06:53 ----------
Am rezolvat ms...si am zis sa las tot timpul un loc 2 liber acolo..in caz ca de ceva oferta de nerefuzat..)
---------- Post added 05-06-2015 at 06:54 ----------
Prima oara cand mi a parut bine ca nu s au vandut toate..![]()
am marcat fenomenal si cu 2* weak foot. asta ce inseamna? ca nu inseamna mare lucru 2 3 4 * ?
EA![]()
Bookmarks