Problema este că nici nu avem altceva.
Mai ieftin ca la Altex nu cred ca gasim in Romania...anul trecut am avut precomanda la ei si a fost cel mai mic pret!
Si eu am dat precomanda la Media Galaxy pentru varianta de PS3. Incerc sa ma incurajez sa cred ca nu merita saltul la PS4 doar pentru o grafica mai buna si niste gimmick-uri gen living pitch, de parca asta ar face FIFA mai bun, fire de iarba mai nuantate. Deci, @Pr3D4TH0R si @lucian252006, nu sunteti singurii![]()
Saltul te costa diferenta dintre pretul jocului de ps3 vs ps4 sau te costa 1800 lei? pretul consolei
trecerea la ps4 doar n-o faci pentru fifa...
1800 de lei sadly. Cam piperat pentru mine momentan, asa ca voi ramane cu varianta last-gen Fifa si pentru acest an.
eu zic sa te concentrezi pe noua consola ...daca pui un ban de-o parte pana pe 28 Noiembrie poate prinzi matza de coada la Black Friday![]()
M-am gandit si la asta adibose, dar oricum pana atunci voi avea pe cap varianta de PS3. In acest sens, ce speculatii aveti in privinta variantei de PS3/Xbox 360 a jocului in comparatie cu cea de current-gen? Exact ca Fifa 14 PS3/X360 cu un roster update sau si ceva new features?
posibil ca varianta PS3/xbox 360 sa fie un fifa world cup 2014 .. ar fi chiar simplu pentru EA sa faca asta .. oricum,la finalul clipurilor de prezentare a fifa 15 scrie cum ca,nu toate 'features' vor fi valabile pentru toate platformele ..
probabil ca,'feel the game' o sa fie pentru consolele NG valabil .. dar asta nu ar trebui sa conteze foarte mult incat sa cumperi o consola NG .. doar daca fifa este jocul principal pe care il joci ..![]()
Pentru mine Fifa e principalul ...sa nu zic cam singurul joc si cred ca pentru acele detalii (care pt mine conteaza) am sa trec la Xbox One
de abia astept sa imi iau ps4 si apoi coduri de incarcare wallet de 60$ ca sa-l iau digital fifa 15
Nu înţeleg de ce nu au făcut un mod pt. campionat online cu cei pe care îi ai în lista, ca la BF4, să ai server separat, dacă ne strângem 10-15 inşii merită să dai bani pt. a avea propriul campionat.
Am facut precomanda pt fifa15 ultimate la Altex..e un pic ciudat ca avem si editia asta la precomanda..pana acum era doar editia standard in Romania...pretul e un pic can mare..am vazut si la alte magazine jocul..dar pretul parea suspect de mic
E un pret mult prea mare fata de ce ofera Amazon. Daca la altex Fifa 2015 ultimate costa 370 lei,iar la amazon aceeasi varianta,ultimate, Amazon.com: FIFA 15 Ultimate Team Edition - PlayStation 4: Video Games ,costa 70 de dolari,adica pana la 238 lei. O fi din zona euro fifa 15 de la altex?Daca ar fi din zona euro tot ar fi mai scump decat pretul de pe amazon.co.uk :http://www.amazon.co.uk/FIFA-Ultimate-Team-Edition-PS4/dp/B00KHJLIY6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406121618&sr=8-1&keywords=fifa+15. Costa 52 pounds, adica pana la 294 lei.
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szervíz - GAMEstore
257 si 256 ron fifa 15 cu si fara ultimate team bonus.1 ron diferenta intre ele.undeva la 275 ron cu transport
apare digital in ziua lansarii ?
ca eu vreau sa iau de pe xbox us digital pe 23 sept. 70 $ mi se pare mult mai ieftin si apare si cu 3 zile mai repede
Salut!ma gandeam sa fac precomanda la fifa 15 de la altex..dar va intreb pe voi,poate ati mai facut precomanda inainte,pretul este mai mic decat cel la care o sa fie pus dupa ce se lanseaza jocul?sau va fi tot acelasi?pentru ca decat sa astept inca 2-3 zile dupa lansare ca sa primesc jocul acasa..daca este la acelasi pret mai bine dau o fuga in oras si mi-l cumpar din magazin pe 26![]()
Bookmarks