Scaneaza pc-ul de key loggere, incearca sa dai un mail la ea sa le explici problema.
Habar nu am...si crede-ma nici nu prea ma mai trage inima. Numai eu stiu cat timp am pierdut de vineriChiar nu se vede de cei de la EA ca nu pot pune un jucator ce face minim 35000 cu 2000 buy now???
---------- Post added 03-10-2014 at 23:28 ----------
Cum pot schimba parola de pe webapp? Am niste draci....
---------- Post added 03-10-2014 at 23:38 ----------
Anul trecut am schimbat parola de la PSN nu si de la webapp. Vad ca am un cont si pe origin...
---------- Post added 04-10-2014 at 01:02 ----------
Am vorbit cu unul de la EAMi-a promis ca se rezolva
![]()
Eu din 20 de meciuri am casigat 2 sau 3.) in UT.
Si nu iau bataie cu 2-1. Ci cu 4-1 6-0 numa scoruri de baieti
Mi-a picat Reus in pack macar![]()
Stai liniștit ca așa mi s a uitat întâmplat si mie 10 meciuri iar acum din 15 meciuri am 10 victoriinu i ceva nou .
spuneti-mi si mie ce pot face mizeriei asteia de joc ca in momentul in care am fundasul selectat si alerga in diagonala dupa un atacant, sa nu se mai duca spre el ca si cand l-ar tatona ci sa bage sprint cum ii comand eu...mizerabil joc.
Nu prea ai ce sa faci.E de la joc.Mi-am luat o gramada de goluri din cauza asta.Sper sa apara un update cat mai repede si sa remedieze macar cateva din cate probleme are jocul.Sper sa echilibreze putin treaba intre fundasi si atacanti.Exact asa era si la fifa 09 ps3,imi aduc aminte ca fugeai cu atacantii pe langa fundasi de zici ca erau jaloane.fifa 09 mi s-a parut cel mai prost facut de la 08 incoace.se cam bate care sa ia primul loc cu fifa 15![]()
Esti senzatie, poate revii cu filmuletul ala de care ziceai, daca as face si eu macar 1/6 din cat ai facut tu![]()
Voi va plangeti de gameplay dar eu trebuie sa ma rog sa am o sesiune fata lagul acela de tot rahatul din meniu. E incredibil cata nesimtite…
De ce se insista pe ideea ca in viitor preturile jucatorilor vor scadea ? Avand in vedere ca lumea va tot juca si va acumula coin-uri, nu e logic ca aceste preturi sa creasca ?
Bookmarks