Asa a fost in fiecare an![]()
Cum a fost, au scazut preturile ?
LE: Cristian, pot sa te rog sa faci un screen shot la primul tau 11 ? Sunt curios in ce ai bagat atatia bani.
Nu sunt acasa iar echipa o am la vanzaredar iti pot spune .
De Gea , Coleman , Cahill , Rojo , Azpilicueta , Oscar , Fernandinho , Countinho , Schurlle , Sturridge , Sterling .
Item-urile de Position Change, odata ce le-am aplicat, sunt valabile totdeauna sau doar pentru urmatorul meci ?
Salutare, dupa cum se vede sunt nou pe aici, vroiam sa va intreb daca se joaca cineva Pro Club ca m-am cam plictisit de UT ma bate div 4Ma gandeam sa facem o echipa sau daca este deja vreo una sa jucam
![]()
Asta e UT ul meuKrossby FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead urmatoarea achizitie ma gandeam sa fie Yaya in locul lui Ramires, ce ziceti ?
Fara sa investesti 700-800 de euro e imposibil sa ai echipa aia dar in fine...
Si nu imi spune ca echipa a fost facuta doar din meciurile jucate + trade pt ca e imposibil sa faci intr-o saptamana 2 mil coins![]()
Si sincer, merita investitia ? Sa bagi cateva sute de euro si acum sa zici ca te-ai plictisit?)
Eu unul ma joc sa strang coins sa imi iau jucatori, daca mai vin cu 500 euro si iau tot ce e bun din pachete pt ce mai joc?)
Nu merita ! Asa am facut si cu Fifa 13 si 14, macar la 13 am castigat divizia 1 si la 14 am ajuns in ea dar cu 15 nu pot sa ma obisnuiesc ;\ ma lupt cu a 4 a. Este adevarat ca a trecut doar 1 saptamana ... Acum am descoperit Pro Club... mi se pare interesant dar daca te joci singur dai numai de dobitoci![]()
Imi raspunde si mie cineva la intrebare ? Se organizeaza pe acest forum campionate de Fifa 15 ?
Bookmarks