Ok... Am pierdut toate echipa din ultimate team, cei care ați mai pățit așa cum ați recuperat-o?
Ok... Am pierdut toate echipa din ultimate team, cei care ați mai pățit așa cum ați recuperat-o?
Am vorbit cu cineva de la EA. Vad ca e în progress de vineri. Sincer eu nu mai îmi fac speranțe
---------- Post added 07-10-2014 at 13:47 ----------
Mi-am amintit răspunsul.Dar am niște coduri și zice ceva de back-up alea pentru ce sunt? Am adăugat numărul de telefon, acum o sa știu când intra altcineva de pe alt device sau cum? Dar pe mine ma interesa sa fiu 100% sigur ca nu mai îmi pierd coinsii și jucătorii.
Pt. cei cărora li se blochează contul, intraţi în chat de pe consolă, în 5 min vb, cu cei de la EA şi îl deblocheaza.
Bataie de joc, daca nu imi da jucatorii inapoi numai calc in ultimate team. Nu am investit niciun ban dar am investit ceva timp. Astfel pentru cei care au un dispret enorm fata de *** va rog sa imi dati add pentru a juca impreuna pe alte moduri: baciu91
E numai de la mine sau combinatia atomica psn & ea servers functioneaza intermitent? De f f f multe ori imi spune ca nu se poate conecta la servere iar conexiunea la net e bine mersi si contul signed in in psn.
Acum când am intrat de pe ps4 mi-a cerut codul primit instant pe telefon. Dacă și acum îmi mai pierd echipa nu mai joc.
Am avut si eu primul meci in care portarul la disperat pe oponent cu paradele lui. Damn, it feels good![]()
La UT am momente în care îmi găsesc jucători în poziti aiurea, de exemplu, dau pasă în faţă şi în loc de atacant s-au un mijlocaş de bandă găsesc un fundaş central, wtf?
Am jucat acum 1 ora vreo 3 meciuri in seasons online si de fiecare data mi-a dat disconnect la pauza. Noroc ca aveam avantaj si mi s-au pus ca si victorii acele jocuri.
Dpdv tehnic e incredibil cat de slab sta jocul. Mi se pare ireal ca nu au scos inca niciun patch pt sutele de probleme de genu asta.
cu timpul ne vom obisnui..dar sincer mi se pare mult mai plictisitor... si in mare parte datorita portarilor...orice portar ai avea, tot ia goluri la fel ca un portar bronze... ieri m-a contrazis totusi Handanovic..a scos o lovitura de cap de pe linia portii, 4 interventii la rand in aceiasi faza...am avut noroc ca nu a dat adversarul finesse...ca pana la urma, acolo se face diferenta
Bookmarks