Donez 10 000 coins, pm un user de ps4 eventual incepatori sau care au avut conturi furate.
---------- Post added 14-10-2014 at 16:43 ----------
That was fast, s-au dat... Adio UT, te pupa tata.
Donez 10 000 coins, pm un user de ps4 eventual incepatori sau care au avut conturi furate.
---------- Post added 14-10-2014 at 16:43 ----------
That was fast, s-au dat... Adio UT, te pupa tata.
cine are numele la club kanna1984?
ca face degeaba price fixing la stoian cu 900-1000 buy now cand mereu se gasesc altii sa-l vanda cu 200-250 buy now
mi-am facut si eu nationala cu 5k ca am vazut la multi de pe xbox nationala pe 41212
Meciurile de aseara au dovedit ca FIFA este simulator, Irlanda egaleaza Germania in ultimele secunde de joc, Cristiano Ronaldo aduce victoria Portugaliei in ultimele secunde de joc.
Da, mai îmi trebuie un CB. L-aș vrea pe Chiellini dar nu am bani de elDe Rossi e lent dar defensiv își face treaba, sunt mulțumit de el.
De la agonie la extaz si invers ....
Imi mai trebuia 1 punct ca sa castig titlul si sa promovez in liga a 4-a dupa 2 egaluri la rand .
Am inceput extrem de prost opp avea 3-0 in min 60 , m-am bagat full atack si cu o nebunie si o concentrare imensa am reusit egalarea pana in min 85 , deja visam la coins primite de la titlu dar.... nu s-a intamplat asain min 90 viteza pe banda centrare si gol cu capul de langa Pique
... am crezut ca sparg televizorul ... nu se poate asa ceva ! TRIIIIIIIIISTTTTTTTTTTTTTTTT
Bookmarks