Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 20 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 393

Thread: Rise of the Tomb Raider

1. #181 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    De ce, ce nu-ți place? Grafica? Pai nu se putea mai mult, apare și pe generația veche, o tâmpenie, dpmdv
    Este o mare tampeni, deoarece sunt nevoiti sa faca multe compromisuri.
    In mare jocul arata si se misca decent insa practic va fi un joc gata remasterizat....insa sper ca o vor scoate la capat cu povestea si atmosfera, cam asa a fost si in cazul TR 2013(care inca are bugguri).

Ps: Cam cat de fanboy tre' sa fii sa treci in descrierea clipului "gameplay Pc &Ps4" cand se vede clar ca jocul are comenzile de X1?

2. #182 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scrie PC & PS4 Q4 2016, greșit. Pe PC apare în primăvară, Q1 2016
    Btw, de unde știi tu ca se joacă pe Xbox? Când te joci pe PC cu un controller de XBox apare la fel

3. #183 SP
    Daca joaca pe un pc high end si doar atat poate dpdv grafic eu nu ma mai joc...)

4. #184 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Una peste alta jocul asta nu are cum sa nu-ti placa, e plin de aventura. Ca are momente epice cum ar fi ca d-ra reuseste sa stranguleze niste tipi antrenati sa securizeze o zona anume, e alta treaba. Detalii !
    Sunt de acord cu opinia celor care spun ca ar fi trebuit sa apara exclusiv pe generatia actuala de console. Cred ca ar fi stat treaba un pic diferit cu privire la aspectul vizual si anumite mecanici ale jocului.

5. #185 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu cred ca vanzarile de pe ps4 la jocul asta o sa le depaseasca pe cele de pe 360 si Xone + PC , oricum ar fi , mie imi place .

6. #186 SP
    Imi pare rau, insa afirmatia ta nu prea are logica...vrei sa spui ca tu chiar crezi ca pe ps4 se va vinde mai bine decat pe cele 3 platforme la un loc(x1 si x360+pc)?
    Avand in vedere ca pe old-gen se lanseaza din ce in ce mai putine jocuri tind sa cred ca se va vinde foarte bine pe 360.

7. #187 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post

Ps: Cam cat de fanboy tre' sa fii sa treci in descrierea clipului "gameplay Pc &Ps4" cand se vede clar ca jocul are comenzile de X1?
    fanboy xbox poate ca la cum arata jocul nu cred ca vroia sa ne arate puterea ps4 ci sa-l faca de caca. Iote ca mai si glumim...

8. #188 SP
    Am facut o afirmatie mincinoasa si nu-mi dau seama, sau doar te irita adevarul?

Comportamentul tau pasiv-agresiv ma amuza.

9. #189 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    esti cu nasu'(xbox) in suflet? easy...

10. #190 SP
    De ce simti nevoia sa provoci lumea?
    Sunt sigur ca faci asta si pe alte forumuri.

11. #191 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Tomb Raider cred ca ne-a surprins pe toți in cel mai plăcut mod posibil cand au lansat ultima iteratie. Daca este la același nivel ma declar mulțumit.

Păcat de înțelegerile astea stupide (daca rămânea exclusive mai ziceam, dar ăstora timed chiar nu le vad rostul).

12. #192 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hmm...nu stiam ca este open world si ca sunt mult mai multe lucruri de facut pe langa poveste.
    Asa parca prezinta mai mult interes pentru mine

13. #193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

14. #194 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

15. #195 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Hmm...nu stiam ca este open world
    Mi se pare normal sa fie open world, devreme ce wopen worldliness-ul este un atribut la fel de generic in gaming-ul de astazi cum era covered base shooting-ul prin 2008.
    Asta nu inseamna ca este un lucru rau, depinde si cat efort au depus developerii cand au creat acest snowy sandbox.

16. #196 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Am gasit ceva foarte interesant
    https://m.youtube.com/watch?v=cf423b5VtXU

17. #197 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Are si unboxing la Halo 5 (PS4 version)

18. #198 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Nici nu am observat asta
    Deci.......

19. #199 SP
    Senior Member Mask's Avatar

20. #200 SP
    Member BlackSnake's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 20 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast