Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 20 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 393

Thread: Rise of the Tomb Raider

1. #161 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Până apare pe PS4 se repară

2. #162 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ahaha, cea mai tare parte e la 3:45, cand ii distrage pe aia doi aruncand cu sticla in directia lor. E genial cum se furiseaza ca sa urce pe o scara care e efectiv in fata alora, ei, fireste, nevazand-o. Asta face parte din categoria lucrurilor facute prost si exclusiv de dragul diversitatii.

3. #163 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Iata ca ne vor oferi si un Collector's Edition:
    Rise of the Tomb Raider Collector's Edition Revealed - Xbox One, Xbox 360 News At XboxAchievements.com
    Statueta asta arata mult mai bine decat cea oferita la precedentul Tomb Raider.
    Attached Images Attached Images rottr_beautyshot_v_final_pegi_not_approved_1440589598.jpg

4. #164 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Categoric, cea de la survival kit zici ca era o papusa.

5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, arata bine pachetul, doar ca nu prea seamana la fata... Ceva ce am observat ca "se poarta". Nu tin minte cand am vazut ultima statueta care arata bine la fata, ca sa fiu sincer. Nu inteleg de ce le mai fac...

6. #166 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Aia era Play Arts, nu sunt chiar cele mai calitative. Păcat ca nu au băgat și un tin box ca data trecută.

7. #167 SP
    Senior Member Zero's Avatar

Rise of the Tomb Raider

Cea de PS4 va arata mai bine

8. #168 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Aia era Play Arts, nu sunt chiar cele mai calitative. Păcat ca nu au băgat și un tin box ca data trecută.
    Nu stiam ca e Play Arts, sunt chiar scumpe alea. Am vazut cu Hitman, Isaac Clarke, Edward Kenway costau 350-400 de lei si sunt chiar reusite. Da parca tot alea nearticulate facute din PVC, ABS, polystone sunt mai frumoase.

9. #169 SP
    Member snpz's Avatar
    Sper sa apara si pentru ps4 editia de colectie si sa nu fie doar x1 exclusiv..

10. #170 SP
    Sincer, la fel ca in cazul lui Metal Gear Solid V, arata uimitor de bine si pe X360

Sursa
    Attached Images Attached Images rise-tomb-raider-xbox-one-vs-360-1.jpg rise-tomb-raider-xbox-one-vs-360-2.jpg rise-tomb-raider-xbox-one-vs-360-3.jpg

11. #171 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Până apare pe PS4 se repară
    Pana apare pe ps4 il dau astia gratis la Games with Gold.

12. #172 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pana apare pe ps4 sunt satul de Uncharted 4, după care poate o sa joc și noul Tomb Raider, culmea, tot pe ps4

13. #173 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daca imi spuneai de TLOU 2 cu siguranta ma faceai gelos, dar U4 ....eh

14. #174 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    O sa fie și TLoU 2, după U4.

15. #175 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Descent Into Legend Trailer

16. #176 SP
    Mda...cred ca o sa fie ceva care sa ne ocupe timpul pana la Uncharted 4 si doar atat.
    Eu il voi lua la vreo reducere, ceva, in niciun caz nu merita luat imediat dupa lansare in starea in care se vede aici.

Dpdv grafic si al mecanicii de joc si AI mi se par cel mult la nivelul generatiei trecute de console.

Uneori cand ma uit sau joc jocuri de genu asta, mi se pare ca producatorii ma cred retardat, simplificand totul in halu asta.

17. #177 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De ce, ce nu-ți place? Grafica? Pai nu se putea mai mult, apare și pe generația veche, o tâmpenie, dpmdv

18. #178 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu nu am o problema in a da bani pe jocuri care merita,cred ca niciunul de aici nu are,dar atunci cand vad ca ei ne considera pur si simplu niste idioti care cumpara produsele lor si DLC-urile,ma enervez in ultimul hal.Asta este un exemplu,in loc sa faca si ei un joc inchegat,cu grafica de ''next gen'',ei ce fac,un joc care o sa fie cu grafica de old gen pentru a acoperi o arie mai mare de gameri.

19. #179 SP
    Pai grafic mi se pare de X360. Dar aici nu comentez, pentru ca iese si pentru X360, chiar daca este stupid, probabil a fost decizia Microsoft. (dar totusi, de ce nu lasa urme in zapada ?!?!)
    Animatiile nu-mi plac de nicio culoare. Cred ca 90% sunt animatiile de la TR trecut.
    E super hidos cum se blocheaza ea in mijlocul unei animatii pentru a incepe alta animatie. E ca un robotel. (faza cand e in stanga usii pe care trebuie sa o deschida si leviteaza pana in dreapta usii - PRICELESS)
    AI-ul inamicilor mi se pare stupid de stupid, cu sticle aruncate in 2 parti, pt 2 inamici care sunt face 2 face si fiecare pleaca in partea lui si ramana acolo pana-i omoara. Sau cand merge si-i omoara cu pumnii pe aia care au arme.

Nu stiu. Sper sa fiu uimit de notele primite si sa fie cel putin la fel de bun ca cel trecut. Asa ar merita. E genul de joc unde-mi doresc sa ma insel acum (cum am facut cu Witcher 3) si sa ma bucur de el.

20. #180 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu nu văd mari probleme, sunt sigur că o să îmi placă când o să îl joc. Păcat doar că o să fie un mega flop la lansare, chiar nu știu ce a fost în mintea lor când au ales data asta... Dacă băgau un ianuarie cred că ar fi fost perfect, asa MS și-a cam tăiat craca cu timed exclusive la jocul ăsta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 20 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast