Până apare pe PS4 se repară![]()
Ahaha, cea mai tare parte e la 3:45, cand ii distrage pe aia doi aruncand cu sticla in directia lor. E genial cum se furiseaza ca sa urce pe o scara care e efectiv in fata alora, ei, fireste, nevazand-o. Asta face parte din categoria lucrurilor facute prost si exclusiv de dragul diversitatii.
Iata ca ne vor oferi si un Collector's Edition:
Rise of the Tomb Raider Collector's Edition Revealed - Xbox One, Xbox 360 News At XboxAchievements.com
Statueta asta arata mult mai bine decat cea oferita la precedentul Tomb Raider.
Da, arata bine pachetul, doar ca nu prea seamana la fata... Ceva ce am observat ca "se poarta". Nu tin minte cand am vazut ultima statueta care arata bine la fata, ca sa fiu sincer. Nu inteleg de ce le mai fac...
Aia era Play Arts, nu sunt chiar cele mai calitative. Păcat ca nu au băgat și un tin box ca data trecută.
Sincer, la fel ca in cazul lui Metal Gear Solid V, arata uimitor de bine si pe X360
Sursa
Pana apare pe ps4 sunt satul de Uncharted 4, după care poate o sa joc și noul Tomb Raider, culmea, tot pe ps4![]()
Mda...cred ca o sa fie ceva care sa ne ocupe timpul pana la Uncharted 4 si doar atat.
Eu il voi lua la vreo reducere, ceva, in niciun caz nu merita luat imediat dupa lansare in starea in care se vede aici.
Dpdv grafic si al mecanicii de joc si AI mi se par cel mult la nivelul generatiei trecute de console.
Uneori cand ma uit sau joc jocuri de genu asta, mi se pare ca producatorii ma cred retardat, simplificand totul in halu asta.
De ce, ce nu-ți place?Grafica? Pai nu se putea mai mult, apare și pe generația veche, o tâmpenie, dpmdv
Eu nu am o problema in a da bani pe jocuri care merita,cred ca niciunul de aici nu are,dar atunci cand vad ca ei ne considera pur si simplu niste idioti care cumpara produsele lor si DLC-urile,ma enervez in ultimul hal.Asta este un exemplu,in loc sa faca si ei un joc inchegat,cu grafica de ''next gen'',ei ce fac,un joc care o sa fie cu grafica de old gen pentru a acoperi o arie mai mare de gameri.
Pai grafic mi se pare de X360. Dar aici nu comentez, pentru ca iese si pentru X360, chiar daca este stupid, probabil a fost decizia Microsoft. (dar totusi, de ce nu lasa urme in zapada ?!?!)
Animatiile nu-mi plac de nicio culoare. Cred ca 90% sunt animatiile de la TR trecut.
E super hidos cum se blocheaza ea in mijlocul unei animatii pentru a incepe alta animatie. E ca un robotel. (faza cand e in stanga usii pe care trebuie sa o deschida si leviteaza pana in dreapta usii - PRICELESS)
AI-ul inamicilor mi se pare stupid de stupid, cu sticle aruncate in 2 parti, pt 2 inamici care sunt face 2 face si fiecare pleaca in partea lui si ramana acolo pana-i omoara. Sau cand merge si-i omoara cu pumnii pe aia care au arme.
Nu stiu. Sper sa fiu uimit de notele primite si sa fie cel putin la fel de bun ca cel trecut. Asa ar merita. E genul de joc unde-mi doresc sa ma insel acum (cum am facut cu Witcher 3) si sa ma bucur de el.
Eu nu văd mari probleme, sunt sigur că o să îmi placă când o să îl joc. Păcat doar că o să fie un mega flop la lansare, chiar nu știu ce a fost în mintea lor când au ales data asta... Dacă băgau un ianuarie cred că ar fi fost perfect, asa MS și-a cam tăiat craca cu timed exclusive la jocul ăsta.
By djleo666 in forum Console News
By paunstefan in forum Console News
By MonkY in forum Videos
By paunstefan in forum Console News
By OEE in forum Videos
Bookmarks