Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 90

Thread: Gamescom 2014

1. #61 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Eu chiar ma bucuram sa fie exclusiv total pt. Xbox One , o mica concurenta nu strica niciodata.

2. #62 SP
    Member madskills's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    r...

Buna dimineata, nu de alta dar va ca te-ai trezit! Lasa-l incolo de TR, a fost un boom, acum trebuie sa se lase linistea ca altfel cedez nervos daca mai citesc inca 80 de comentarii versus...Pro sau Contra Tomb Raider...

A fost pana la urma un Gamescom ok din punctul meu de vedere, acum asteptam rezultatele..
    poate n-am citit eu bine topicul asta si a mai fost postat ceva legat pe marginea acestui subiect, dar mira-m-as. Data viitoare nu o sa-ti mai raspund atat de frumos. Nu ma intereseaza pe mine ca citesti tu 80 sau 1000 de comentarii pro vs contra TR. Daca vrei sa citesti DOAR ce te intereseaza da-i drumul de pe topicul asta sau fa-ti topic separat si posteaza singur. Pe unii poate ii intereseaza, unii poate n-au apucat sa citeasca in alta parte.
    Nu stiam ca pe un FORUM unde toata lumea are dreptul sa posteze, apar "destepti" care vin sa fie tratat cu delicatete, ca vai, saracutul, cedeaza nervos.

3. #63 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    ok, atunci demonstreaza-mi fara sa ne enervam ca dupa "holiday 2015" Rise of Tomb Raider va apare 100% si pe alte platforme decat Xbox. Dar vai, nu poti, fiindca ultimile comentarii, inclusiv cele ale reprezentantilor Microsoft au fost evazive...

4. #64 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by madskills View Post
    poate n-am citit eu bine topicul asta si a mai fost postat ceva legat pe marginea acestui subiect, dar mira-m-as. Data viitoare nu o sa-ti mai raspund atat de frumos. Nu ma intereseaza pe mine ca citesti tu 80 sau 1000 de comentarii pro vs contra TR. Daca vrei sa citesti DOAR ce te intereseaza da-i drumul de pe topicul asta sau fa-ti topic separat si posteaza singur. Pe unii poate ii intereseaza, unii poate n-au apucat sa citeasca in alta parte.
    Nu stiam ca pe un FORUM unde toata lumea are dreptul sa posteze, apar "destepti" care vin sa fie tratat cu delicatete, ca vai, saracutul, cedeaza nervos.
    Iti recomand sa eviti subiectul, daca vrei sa te scutesti de migrene. Orice ai spune pe tema asta, o sa fii catalogat drept fanboy si o sa se arunce cu pietre in tine. Dupa cum vezi, chiar si dupa ce boss-ul Microsoft xbox a confirmat ca e timed exclusive, inca mai rasar frustrati, si culmea e ca tot tu iesi rau din chestia asta. Cus' freedom of speech and relatii de prietenie.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    djleo666: man, daca Phil Spencer a spus ca Rise of the Tomb Raider va fi exclusiv doar pentru o perioada limitata, ce alte demonstratii mai vrei sa faca altcineva? O sa iasa intai pe Xbox 360 si Xbox One in 2015, dupa care (probabil 2016) va veni si pe alte console. Ce-i asa mare problema? Sau poate acum o sa ameninti si tu ca-ti iei jucariile si pleci, ca nu mai e exclusiv TR-ul...

flavi_us: nu inteleg ce ai vrut sa spui prin "freedom of speech and relatii de prietenie", dar daca vrei sa te refulezi la adresa mea, iti recomand sa o faci fara sa bati apropo-uri penibile.

6. #66 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca se referea la tine.

ON Accepta si tu sondajul acela cu jocurile chiar daca sunt multe optiuni

7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Off: Trust me... la mine se referea.

On: L-am acceptat, desi a facut varza home-ul (ti-am zis maxim 20-25): http://www.consolegames.ro/forum/f6-...mescom-2014-a/.

8. #68 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca mai eliminam jocuri iar primeam injuraturi si nu mai aveam chef, in fiecare zi gasesc cate un user frustrat, au cam luat-o razna unii, iar bunul simt nu prea mai e prezent, cel putin in ultima vreme. Daca ajungi sa emiti pareri, opinii, esti facut cu ou si cu otet. Poate aia vrea sa spuna flavius, ca unii nu sunt trasi de urechi. Nu stiu, zic si eu. Prea multa vrajba, cred ca de la caldura. Lasa si tu supararea si intreaba-l pe Ursache daca facem interviul

9. #69 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Dar vai, nu poti, fiindca ultimile comentarii, inclusiv cele ale reprezentantilor Microsoft au fost evazive...
    Tu urmaresti Antena 3, este?

Acum am vazut ceea ce este, de departe, cea mai importanta stire de la acest Gamescom - Donald Duck a fost prezentat pentru Disney Infinity 2.0!
    Attached Images Attached Images donald_figure.jpg

10. #70 SP
    Banned Templier's Avatar
    e mai activ thread ul asta :

dupa ce am urmarit conferintele de presa ale lui Sony si Microsoft si eu sunt cam dezamagit de ce am vazut. faze de genul "ala a castigat si celalalt a pierdut" sunt puerile dpmdv. a fost oricum un GC mediocru.
    cum privesc eu tot ce se intampla cu Tomb Raider:
    1. cei de la Naughty Dog oricum s-au despartit de niste persoane cheie implicate in crearea lui Uncharted
    2. U4 poate sa fie ultimul capitol din franchiza

avand astea doua lucruri in minte este destul de logica mutarea celor de la Microsoft, aceea de a acapara o pozitie pe care Sony o sa o lase libera.nu ma deranjeaza ca TR o sa fie numai pe XB1, nu m-am jucat primul TR nici pe PS dar cred ca odata luata aceasta decizie de a avea TR doar pe XB s-ar putea ca Sony sa se gandeasca de 2 ori inainte de a-l trage pe Drake pe linie moarta.

multimea de jocuri indie e o tampenie.foarte putine jocuri de genul asta ma atrag si nu cred ca sunt demne de un next gen.cele mai bune ar merge maxim pentru PS Vita.
    nu sunt fanboy ( desi aleg PS, asta pentru ca imi plac mai mult jocurile ) daca ar disparea XB sau PS hai sa vedem cu ce competitor ar ramane unul dintre ei : Nintendo.cei care nu stiu decat sa rescoata acelas mario,zelda si pokemon.unde ar mai fi progresul in jocuri, IP uri? Tomb Raider a aparut ca si raspuns la Uncharted. Halo si Gears of War au aparut pentru ca Sony avea jocuri tari si viceversa. competitia intre Sony si MS este in favoarea oamenilor carora le plac jocurile.

PS Vita este din pacate dead. nu mi-am luat-o pt indie ( am mai spus-o si alta data ca era suficient PSP Go pt asa ceva ) ci pt Uncharted, MK, Resistance,Killzone, etc. Nu dau 200 E pe o consola cu jocuri pe care pot sa le iau gratis aproape pe mobil.

11. #71 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ti-am inteles din prima punctul de vedere, nu e nevoie sa repeti, Vita e moarta si eu sunt fanboy Xbox
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1147282

PS TR nu mai este exclusiv Xbox

12. #72 SP
    Banned Templier's Avatar
    am scris ca e mai activ/vizualizat threadul asta. sorry ca ma repet!

13. #73 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Istoria se repeta
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1408036213144.jpg uploadfromtaptalk1408036224152.jpg

14. #74 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    djleo666: man, daca Phil Spencer a spus ca Rise of the Tomb Raider va fi exclusiv doar pentru o perioada limitata, ce alte demonstratii mai vrei sa faca altcineva? O sa iasa intai pe Xbox 360 si Xbox One in 2015, dupa care (probabil 2016) va veni si pe alte console. Ce-i asa mare problema? Sau poate acum o sa ameninti si tu ca-ti iei jucariile si pleci, ca nu mai e exclusiv TR-ul...

flavi_us: nu inteleg ce ai vrut sa spui prin "freedom of speech and relatii de prietenie", dar daca vrei sa te refulezi la adresa mea, iti recomand sa o faci fara sa bati apropo-uri penibile.

Imi iau jucariile si plec Nu plec boss, dar e enervant ca ne certam pe ceva ce au spus altii si nici nu stim cu siguranta ca se va intampla... Asta e ciudat, nu are nimeni fanboys, de asemenea nu m-ati auzit cu faze aiurea gen Sony rullz/ Microsoft sucks.. Dar gata decat sa ne certam am sa inchei eu subiectul Tomb raider spunand ca merita jucat indifferent de platform (mai putin PC off-horse ).

15. #75 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    De asta nu-mi place mie sa merg la conventii:

16. #76 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Poze din prima zi cu public #crowded #didntplay****after9am
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1408078677073.jpg uploadfromtaptalk1408078688213.jpg uploadfromtaptalk1408078699175.jpg uploadfromtaptalk1408078710213.jpg uploadfromtaptalk1408078724033.jpg uploadfromtaptalk1408078736363.jpg uploadfromtaptalk1408078749163.jpg uploadfromtaptalk1408078763913.jpg uploadfromtaptalk1408078777363.jpg uploadfromtaptalk1408078794407.jpg

17. #77 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Bonus! Cosplay #includesbewbs
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1408078941403.jpg uploadfromtaptalk1408078953533.jpg uploadfromtaptalk1408078976083.jpg uploadfromtaptalk1408078997703.jpg uploadfromtaptalk1408079022933.jpg uploadfromtaptalk1408079038713.jpg uploadfromtaptalk1408079056583.jpg uploadfromtaptalk1408079073583.jpg

18. #78 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    ^ In poza a 6-a (antepenultima) uitati-va la cei 2 din spate.

19. #79 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    ^ Fascinati de cosplay, desigur .

20. #80 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Field update:

Azi nu prea voi mai face poze & stuff pentru ca am ramas 2 oameni si unul va fi la intalnire, unul de paza.
    Dar intre 2 intalniri am descoperit alt Oculus la standul Guru Games, unde prezentau Magnetic Cage Closed, joc ce se va lansa in curand pe Steam.
    Aveau un Oculus 1st gen, probabil ce aveau si cei de la experienta anterioara.
    Jocul se vrea un fel de puzzle first person in stilul Portal cu multe zone inchise si mai slabut luminate.
    Am avut de-a face cu aceeasi pixelare dar si nu numai. In joc de multe ori esti obligat sa privesti pe tavan sau pe podeaua unei gropi. Dupa cateva minute m-a luat o durere de cap, urmata de una de stomac la cateva clipe dupa.
    Langa kit era un dev care mi-a explicat ca si el are o toleranta de aproape 10 min la Oculus, dupa care il ia capul.
    In schimb mi-a zis ca Gen2-ul are o rezolutie superioara si ca au umblat la backlight astfel incat sa repare problema de motion sickness.
    Nu cred ca voi avea ocazia de a testa asa ceva prea curand dar daca apare ceva, va anunt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast