Salutare. Am achizitionat si eu Before the Storm, toate cele 3 episoade noi, si cand incerc sa joc episodul 2, imi spune ca deja l-am achizitionat dar e nevoie sa-i fac purchase. E ceva in neregula?
Aveti idee de ce nu pot juca episodul 3? Am cumparat Season Pass, cand dau pe Episode 3 imi zice Purchase / Install, ma duce in PS Store unde-mi spune ca deja l-am cumparat. Dar de jucat nu pot intra in episod.
====EDIT====
Rezolvat, trebuie descarcat separat.
Stie cineva daca e pe bune?
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland
Babaeti ce joc.... Nu l-am putut lasa din mana, in aproape 2 zile a fost gata. Superb, locul 2 in preferintele mele, pentru poveste, dupa TLOU. Sfarsitul ep 3 a fost fara cuvinte. Sfarsitul jocului un pic cam meh... Urmeaza Before the Storm saptamana viitoare.
Da, foarte bine scris primul joc. M-a tinut cu sufletul la gura intr-un concediu la munte si din cauza lui, in loc sa iesim sa ne plimbam, eram lipiti amandoi de TV![]()
Si sequelul e bun, desi mi-a placut mai mult primul, 2-ul are appeal-ul lui. Voice actingul m-a dezamagit un pic, dar in rest il recomand.
Also Before the Storm e superb![]()
Am terminat primul sezon din Before the storm si imi pare mai slab. Comparativ cu primul LiS, BtS nu are modificarea timpului, dar au bagat "bataia" in cuvinte care imi pare puerila. Nu vad cum ai putea sa "faci" pe cineva cu frazele alea.
Inca ceva, daca va loviti de situatia asta, cum m-am lovit eu: am luat season pass-ul si am descarcat primul episod care e gratuit. Dupa ce l-am terminat nu reuseam sa descarc sezoanele 2 si 3, din joc zicea ca trebuie cumparate, am reusit sa le descarc doar in store pe consola unde apareau "free". Si inca ceva: pretul sezoanelor 2 si 3 din joc nu are legatura cu cel din store, nu are discountul din store. Daca vreti sa cumparati, in store e mai ieftin ca in joc.
Tocmai am terminat BtS si pot spune ca povestea salveaza jocul, chiar daca nu este la nivelul lui LiS. Frumos joc si asta.
Coincidenta sau e episodul bonus din BtS ? Parca nu am vazut-o pe Max cu chitara in mana in LiS.
Bookmarks