...add to the list: Heavy WeaponXBLA
E nebunie �n 4 co-op- no așa da. Aici merge co-op
![]()
...add to the list: Heavy WeaponXBLA
E nebunie �n 4 co-op- no așa da. Aici merge co-op
![]()
...și update-ul promis:
Alien Breed Episode 1 Altered Beast Battlefield 1943� Being Comix Zone Lucidity Luxor 2 Marvel vs. Capcom 2 Phantasy Star II Portal: Still Alive Puzzle Bobble Live! Shadow Complex Sonic & Knuckles Sonic The Hedgehog 3 Turtles In Time RS UNO Zombie Apocalypse
...sper că n-am omis nimic lol
In ultima vreme miam luat cate cevasi am ajuns sa am luate de pe PSN urmatoarele titluri:
-Burnout Paradise
-Rag doll Kung Fu
-Ratchet and Clank Q4B
-Age of booty
-Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battle Cars (cel mai tare titlu)
-Dlc-urile KZ2
Si sper sa imi iau maine Soldner X![]()
Mdah,hai sa le postez si aici,desi le pusesem in alt topic:
XBLA GAMES:
Feeding Frenzy 1,2
Splosion Man
Worms
Carcassone
Pinball FX
Vigilante 8
Jetpack Refuelled
Zombie Apocalypse
Bankshot Billiards
Switchball
Castle Crashers
Shadow Complex
Braid
Prince of Persia
==============
PSN
==============
.detuned
Crash Commando
Burn Zombie Burn
Flower
Linger in Shadows
Cuboid + Booster Pack
Trash Panic
Fat Princess
Final Fantasy 7
Battlefield 1943
Critter Crunch
Tank battles
Topatoi
Toate sunt de PSN:
.detuned Ratchet & Clank Future: Quest For Booty Fat Princess Rag Doll Kung Fu TMNT: Turtles in Time Re-Shelled Battlefield 1943 Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode 1 Wolf of the Battlefield: Commando 3 PAIN Super Stardust HD Mortal Kombat II Loco Roco Cocoreccho! GRAN TURISMO HD Concept Crash Bandicoot Street Fighter Alpha
Majoritatea sunt de la alti jucatori, precum Uziwood ( thanks man ).
Daca o sa dea zeii jocurilor sa imi mearga internetul pe PS3 curand, o sa iau si Marvel VS Capcom 2.![]()
Şi mica mea colecţie PSN:
Aştept cu nerăbdare Alien Breed (Episode 1), care din păcate �nt�rzie pe PSN.
1942: Joint Strike Age of Booty Bionic Commando Rearmed Burn Zombie Burn Calling All Cars Fat Princess Flower High Velocity Bowling Lemmings Linger in Shadows Mortal Kombat II PAIN Prince of Persia Classic Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic Ratchet & Clank Future: Quest for Booty Savage Moon Shatter Spyro the Dragon (PSone Classics) Syphon Filter (PSone Classics) Trine Warhawk ZEN Pinball
OK...mai sus era lista jocurilor cumparate de mine... acum urmeaza lista jocurilor instalate in consola:
-Trine
-Fat Princess
-Burnout Paradise
-High Velocity Bowling
-Bejeweled 2
-Age of Booty
-Ratchet and Clank Q4B
-CoD Classic
-.detuned
-Flower
-Rag Doll Kung FU
-Battlefield 1943
-Nucleus
-FF VII
-Resident Evil PSX
-Mortal Kombat II
-Wolfenstein 3D
-topatoi
-Tank Battles
-Cuboid
-Critter Crunch
-Crash Commando
-Trash Panic
-Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars
-Battlefield Bad Company2
-Burn Zombie Burn
-Modnation
Prin acest post le multumesc celor cu care am facut schimburi si celor care mau ajutat: Ovidiu a.k.a Studentul; SYZYGY; Existenz; Calin a.k.a Rengade si Andrei. Va multumesc.
Man, nu am spus niciodata ca ma laud. Am pus lista completa si am spus doar ca majoritatea sunt de la alti jucatori. In plus, nu cred ca era neaparat jocurile cumparate de noi.
nu ma refeream la tine ... ci la Luigi , sunt aproape sigur ca nu si-a achizitionat niciun joc din lista aceea .
Ori il arzi pe rug..ori lasa-l in pace...si daca tot te-ai apucat sa ghicesti in globu de cristal..zi si mie cum va fi maine.
Bookmarks