Ce se intampla cu jocul Nier Automata de PS4 pe Altex/MG? Nu mai este in oferta de ceva vreme. Nu il mai aduceti?
Ce se intampla cu jocul Nier Automata de PS4 pe Altex/MG? Nu mai este in oferta de ceva vreme. Nu il mai aduceti?
Cat de fericiti sunt angajatii Altex.. cel putin aici pe forum. Zambarisme maxime dupa fiecare raspuns..
On topic, multumesc de info, si eu eram interesat.
De ce nu l-ai intrebat tu inainte sa iti arunci banii pe "joculete". Zici ca el te-a pus ca iti cheltui banii
Sent from my iPhone using Tapatalk
Glumeam si eu, stai linistit. Ma voi bucura de joculete si voi lua si Nier, pentru ca toate merita.
Daca tot am mai postat aici: pe site-ul MG, filtrul predefinit este acela de "cele mai vandute". La jocuri imi arata mereu precomenzi in topul paginii, si ma indoiesc ca precomanda la Patapon e cel mai vandut de pe site.
De ce nu investiti si voi intr-o aplicatie de mobil (vezi eMag) ? Pentru ca e mult mai usor de tinut evidenta ofertelor/promotiilor si chiar facut cumparaturile.
Mda, cred ca azi am fost mai dezamagit ca atunci cand eram mic si asteptam pe Mos Craciun si a venit din parti ca parintii nu aveau bani (cantec de vioara), sambata am primit mesaj ca pachetu meu a fost preluat din Chiajna si adus in Buc, eram deja mega fericit ca imi vine asa repede, nu a venit, zic ok hai ca vine Luni...adica e deja in Buc, dar putine stia AngelicTouch caci iata ca nu e pachetu) bamboozled once again
@ Media Galaxy
Sesiunea de login expira cam rapid. Mi-ar place sa nu fac login din 2 in 2 ore.
Eu folosesc Chrome si nu inchid browser-ul deloc de-a lungul zilei. Astazi inca nu mi s-a intamplat dar daca mai observ o sa va anunt.
@Media Galaxy: Mai aduceti incao data gama mai completata la Thrustmaster? Adica de exemplu T300 GT Edition, T300 Alcantara sau pedale T3PA-PRO?
Când ajunge precomanda la Uncharted The Lost Legacy? Mâine sau poimâine ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
La o comanda online, la care am primit accept de retur pot sa merg cu produsu si in magazin fizic? pt inlocuire.
^ Poti merge in magazin daca NU ai facut cerere online. Daca ai facut deja cerere online, vine automat un curier din cate stiu.
Bookmarks