Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 283 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 5659

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #261 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    ce ti-ai dori sa primesti si nu ai aici (repet, in afara de pret si disponibilitate la timp)
    Pai cam disponibilitatea e singura care conteaza. Daca tu-mi spui "in afara de aia", eu ce sa-ti mai spun. Vreau sanatate, de la Dumnezeu. In rest nu vreau nimic de la "piata din RO", pentru ca sunt sanatos la cap. Vreau sa nu mai postezi, pentru ca esti jalnic. Piata din RO ii obliga pe cei care fac precomenzi sa sune, in apropierea lansarilor, sa stea minim 10 minute la telefon, doar ca sa-si confirme precomenzile facute deja. Pentru ca piata din Ro e prea proasta sa stie ce inseamna cuvantul "precomanda".

    Uite, urmatorul joc care o sa se lanseze cu o editie limitata interesanta ok este The Witcher. Eu o sa fac precomanda la Nightmare Edition, care e pe site-ul unuia din partenerii tai. Eu pariez cu tine ca nu o sa vad niciodata acea editie. Si daca o sa castig pariul, o sa te rog sa nu mai postezi niciodata pe forum, pentru ca tot ce spui este gresit si ne iei de prosti.

  2. #262 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    - parerea mea este ca va luati prea tare de cineva care vrea sa ajute
    - e si o gresala din partea lui in ce priveste exprimarea dar putem trece peste.
    - eu am fost la mai multe lansari anul trecut din care 3, toate organizate la emag, au fost profi, fara inghesuiala, copii daca nu aveau 18 ani nu primeau premiul (unul chiar a castigat un ps4 si l-au luat de la el si au extras pe altcineva pt ca era la joc 18+, consola venea cu jocul, deci nu putea sa o aiba)
    - sunt faine bonusurile de la gamerland, cel putin acel sort de bucatar de la Evil Within, EPIC. dar poate la asta se referea si el, ca de anul asta vor fi acelasi tip de bonus si la noi.
    - eu am fost multumit de comenzile facute de pe GameShop, imi pare FOARTE rau ca acolo nu exista activitate si ca site-ul arata ca in 2001. Ar fi un portal de incredere, in parerea mea, de unde am putea achizioan jocuri

  3. #263 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    In acest moment, nu avem disponibila editia Witcher 3 CE. Retailerul respectiv o afiseaza pe riscul sau. Daca lucrurile se vor schimba, te voi anunta (daca doresti).

    Am inteles, doar disponibilitatea, ok. Sunt complet de acord cu tine. Am spus-o si o repet, toate jocurile distribuite de noi au fost livrate la timp in retail. Inteleg ca anumiti retaileri nu livreaza la timp uneori si ca sistemul de precomanda/confirmare/anularea nu functioneaza cum trebuie.

    Sunt complet de acord cu tine ca acestea trebuie remediate imediat, altfel nu este un proces de achizitie corect si care sa ofere satisfactia necesara achizitionarii unui produs dorit.

    Dar pe de alta parte, sunt destul de dezamagit ca in incercarea de discutie libera se folosesc apelative gen "sila", "jalnic" mai ales catre persoane pe care nu le cunosti personal. Poti fi in dezacord cu cineva si fara sa folosesti acesti termeni. Ma rog, alegerea ta.

    ---------- Post added 19-02-2015 at 16:18 ----------

    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    -
    - eu am fost multumit de comenzile facute de pe GameShop, imi pare FOARTE rau ca acolo nu exista activitate si ca site-ul arata ca in 2001. Ar fi un portal de incredere, in parerea mea, de unde am putea achizioan jocuri
    De acord cu tine, site-ul va fi refacut vizual. Toate precomenzile/comenzile de acolo au ajuns la timp anul trecut, cei care au achizitionat pot confirma. Dar acest lucru trebuie sa se intample de la orice partener.

    Da, referitor la bonusul fizic - ma refer la acelasi aspect si as dori sa il folosim mai des- anume cei care fac precomanda, cei care cumpara jocul sa primeasca mai multe bonusuri fizice decat in trecut. Sa se puna un accent mai mare pe acestea. Aceste lucruri vor incepe sa se intample cu MKX si Batman Arkham Knight. De aici am pornit toata discutia de astazi.

  4. #264 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @solecon, te rog sa nu mai jignesti persoanele care incearca doar sa ne ajute.

    Referitor la lansari, nu ai inteles ce voiam sa zic.

    Pentru lansarea jocului X, aveti pregatite 500 de tricouri, 500 de afise, 500 de sepci, 500 de carcase de iPhone, samd, intelegi tu. Puneti deoparte 200 din fiecare, pentru a da primilor 200 de oameni care cumpara jocurl (si le dati cate 1 din fiecare, pe langa joc, gratis, pentru ca au cumparat la lansare) iar restu, tombola, dar la care sa nu participe toti puradeii, daca jocul este 18+, sau 15+ samd.

    La precomenzi, e mai mare surpriza cand stii ca ai comandat jocul x si te suna curierul ca-l primesti azi (in ziua lansarii) iar cand deschizi coletul vezi ca nu e doar jocul, dar mai e si un afis, sau un breloc, sau nush...faceti si voi ceva random, ca 1 din 100.000 din cei care comanda editia normala, sa castige automat editia de colectie si sa primeasca la pret de editie normala.
    Nu cred ca e cazul sa va invat eu cum sa va vindeti marfa sau cum sa faceti oamenii sa comande de la voi, dar incercati mai mult de - cel mai bun pret este la altex, dar degeaba comandati de la ei ca nu aveti jocul in ziua lansarii decat daca va deplasati in magazin sa-l luati si-l prindeti la raft.

  5. #265 SP
    Admin MonkY's Avatar
    solecon: nu inteleg de ce agresivitatea asta fata de RvsS, cand la urma urmei este singurul care a avut curajul sa incerce sa raspunda unor intrebari (la care nici nu cred ca avea obligatia sa o faca). Trebuie sa tii cont de faptul ca nu e el de vina pt. ce se intampla la comenzile de pe Altex. Si eu am avut probleme cu ei, am avut si cu gamerland (apropos, in caietul meu de notite gamerland.ro e chiar mai sus la capitolul neseriozitate decat altex)... dar in final nu ajuta cu nimic daca sar sa injur pe singurul om care stie cum merg lucrurile si care chiar ar putea ajuta cu ceva.

    A nu se intelege gresit, eu cu RvsS cred ca m-am intalnit odata in viata asta (si atunci a fost la o intalnire CG)... nu-i iau apararea din cine stie ce simt comercial... insa trebuie sa recunosc ca pana acum a fost printre putinii din Romania care chiar ne-a ajutat. Mie imi pare rau ca nu a mers mai departe si nu a investit in gameshop.ro (nu stiu daca el trebuia sa faca asta), dar presupun ca este mult mai OK pentru ei sa distribuie prin Altex, emag & Co (dpdvd comercial). Personal as fi sperat ca gameshop.ro sa devina concurent direct cu magazinele retail si nu partener. Din pacate site-ul a ramas in anii '90 si nu cred ca mai are cineva interesul sa-l faca sa creasca. Mi-as fi dorit sa devina un fel de zavvi.com sau un thehut.com romanesc. Sa ma uit zilnic pe el sa vad ce nebunii mai apar si sa planga portofelul!

    Acum, o sa va rog sa reveniti on-topic... la urma urmei, discutia este despre Altex. Eu personal o sa incerc sa compun o "scrisoare" in care sa explic problemele pe care le intalnim... si sa incerc sa o trimit la cineva mai sus din cadrul Altex/Mediagalaxy. N-am nici cea mai mica idee daca va ajuta, dar incerc.

    E mare pacat daca nu se rezolva problema cu Altex. Pe mine unul cei de la Altex m-au cam convins sa ma intorc la amazon.co.uk si achizitii digitale. Dupa comenzi pierdute, jocuri lipsa din comanda, intarzieri sau culmea, lansari inainte de deadline (ati spune ca e un lucru bun, dar va asigur ca pe termen lung ne va afecta pe toti), dupa ce m-am convins ca sistemul lor de afiliere te pacaleste 90% din timp (dupa tone de email-uri legate de probleme, scanuri de chitante, facturi, date, etc... nici n-au mai binevoit sa mai raspunda)... numai ei au de pierdut. Si repet, e mare, mare pacat! Pentru ca eu vreau sa cumpar de la Altex & Co.... vreau sa iau totul din Romania si sa ma bucur de faptul ca "uite dom'le, merge treaba si la noi!". One can only hope...

  6. #266 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    razvanrazy - sunt de acord cu tot ceea ce este scris in acest post si o mare parte dintre ele sunt pe lista pentru implementare in urmatoarele luni. Anul acesta cred ca cele mai multe dintre ele vor fi active.

    Mentionez ca nu organizam direct evenimente de lansare, dar vom contribui cu aceste informatii la procesul de alegere a formei de prezentare. Multumesc.

  7. #267 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    I Aceste lucruri vor incepe sa se intample cu MKX si Batman Arkham Knight. De aici am pornit toata discutia de astazi.
    frumos. singurele 2ua editii de colectie pe care le vroiam anul asta

  8. #268 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Dar pe de alta parte, sunt destul de dezamagit ca in incercarea de discutie libera se folosesc apelative gen "sila", "jalnic" mai ales catre persoane pe care nu le cunosti personal. Poti fi in dezacord cu cineva si fara sa folosesti acesti termeni. Ma rog, alegerea ta.
    A primit infractiune pt. asta. Sorry... poate ca s-au adunat si la el prea multe si a gasit pe cine sa isi verse amarul. Crede-ma te rog, ca am avut moment in care vroiam sa ma duc la Altex sa sparg un geam...

    ---------- Post added 19-02-2015 at 16:47 ----------

    Mie sincer imi este teama ca la cum se misca lucrurile in Romania si nescapand din vedere faptul ca digital content-ul castiga teren pe zi ce trece... sa nu realizam ca atunci cand se va destepta retail-ul sau online-ul din Romania, de fapt nu mai are ce sa vanda...

  9. #269 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sooo... imi iau gandul de la Bloodborne?
    As putea sa ma duc sa-l iau de pe raft in prima zi, dar nu stiu daca il vor avea. La partea asta cum stau baietii? Macar il pun pe rafturi day one?

  10. #270 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Ok, asta a fost o discutie interesanta .
    Pacat ca inca se mai spera la normalitatea, cand doar de asta nu avem parte. Imi pare rau pentru ce a fost inteles ca agresivitate, cand eu cred ca este singurul raspuns demn de situatia in care ne aflam.

    Dar on-topic:

    Ia-uitati ce am eu . Si da, putem sa pariem in legatura cu finalul acestei comenzi.
    Attached Images Attached Images comanda_inutila.png

  11. #271 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Sooo... imi iau gandul de la Bloodborne?
    As putea sa ma duc sa-l iau de pe raft in prima zi, dar nu stiu daca il vor avea. La partea asta cum stau baietii? Macar il pun pe rafturi day one?
    Cand a iesit GTA V pe generatia actuala, nu. 18.11. Am dat precomanda din 04.11. Nu am primit nimic, asa ca am fost in magazin. Pe site scria ca e in stoc, dar pe raft nu era. Am revenit a doua zi, in 19, mi-au spus "ca acuma descarca cineva tiru', maine e pe raft". In 20, mi s-a vandut tot povestea cu tiru' + "Sunt vreo 50 de bucati.". Am sunat la eMag si a doua zi am fost sa il ridic de la ei. Prin 24 a aparut in magazin la Altex. Ah, da. Iar la inceputul lui decembrie, m-a sunat curierul ca e la usa cu jocul.

  12. #272 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Awesome possum

  13. #273 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Haideti sa mai destindem atmosfera, m-am gandit sa organizez peste o luna o tianiada-party. Se va chema "Dark Souls 2 Black Armour edition - precomanda confirmata" ca un omagiu facut unei comenzi de la Altex care nici in 12 luni nu a reusit sa fie indeplinita. Ca si invitat special prefer sa chem toti angajatii Altex, de la mic la mare, poate si RvsS face o vizita. O sa fie mici si bere, distractie si manele, exact cum se cuvine la un party. Daca este cineva amabil sa ma ajute cu afisul si invitatiile, i se va face o dedicatie numai lui.
    Asadar nimeni sa nu-si faca planuri de 12.03.2015 fiindca exact atunci se serbeaza anul!
    Attached Images Attached Images mici_facuti_la_gratar1.jpg tigani.jpg

  14. #274 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai il lasa baietii la macerat sa fie mai bun. sigur ti-l aduc la petrecere

  15. #275 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    H"Dark Souls 2 Black Armour edition - precomanda confirmata"
    Chiar ma gandeam sa organizam o intalnire cu reprezentantii Altex ca sa se poate discuta exact ce fac ca sa imbunatateasca procesul si care este cauza problemei, sa o intelegem initial macar. Voi discuta cu dumnealor.

    Referitor la jocul de mai sus - nu este distribuit de noi. Acolo unde am info (vezi mai sus W3), le pot prezenta imediat prin PM sau aici.

  16. #276 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Legat de Altex si sistemul de precomenzi:

    1. precomenzile trebuie sa aibe nr de ordine si sa fie onorate in ordinea in care au fost facute (lucru care nu l-am vazut sa se intample in Romania deloc pana acuma), este inadmisibil ca o persoana care face o precomanda cu 1-2 luni inainte de lansare sa nu-i ajunga jocul in ziua lansarii sau la o zi dupa, ba chiar deloc in unele cazuri, iar alta persoana care isi comanda acelasi produs in ziua lansarii sa il primeasca imediat a doua zi sa zicem. Ok ar fi sa primeasca toata lumea jocurile cat mai repede binenteles, insa daca se pune vorba de limita de stoc cei cu precomenzi mai vechi trebuie sa aibe prioritate, iar cei care s-au trezit mai traziu sa astepte reanoirea de stoc a produsului.

    2. La Altex in acest moment o precomanda trebuie confirmata cu un e-mail din partea cumparatorului dupa ce primeste un e-mail cum ca produsul a intrat in stoc la magazin....I mean WTF! This **** has to stop e cam absurd si enervant sa ma pui pe mine ca si client care deja ti-am facut o precomanda la produs sa iti mai trimit inca odata un e-mail cum ca da confirm ca inca mai vreau produsul bla bla bla trimitetimi-l in continuare. Sa nu mai vorbesc ca daca nu apuc sa vad emaiul repectiv cu produs in stoc si nu apuc sa raspund la el, Altex nu mai onoraza precomanda si se fac ca ploua...this is bull**** punct. Clientul trebuie sunat si intrebat daca mai vrea produsul sau nu cum se facea inainte din cate tin minte, de ce s-a schimbat sistemul nu inteleg.?!

    3. Procesul de anulare al unei comenzi trebuie sa fie mai simplu decat acum unde trebuie sa completezi nu stiu ce formular cu date si dupaia sa astepti un mail de confirmare, etc, nu toata lumea are rabdare sa faca asta. Mai simplu ar fi sa poti anula orice comada ai facuta din acea lista personala a contului pe site la Altex unde iti apar toate precomenzile cu nr de inregistrare etc, sa fie un buton alaturi la fiecare comanda cu "anulare comanda" si gata, se inregistreaza in sistem la magazin, mai departe se ocupa angajatii de detalii.

    4. Daca pretul uni joc precomandat se modifica dupa ce a fost facuta precomanda trebuie sa se modifice si in precomanda. Daca pretul a scazut dupa precomanda, produsul sa fie livrat la pretul nou mai mic decat a fost in momentul precomenzii. Daca pretul a crescut dupa precomanda, produsul trebuie sa fie livrat la pretul vechi care exista in momentul precomenzii. Asa se procedeaza pe afara din cate stiu, pe la noi mai putin. Am fost nevoit sa anulez o precomanda la Bloodboorne si sa fac alta din cauza ca ii scazuse pretul intre timp si nu aveam incredere in Altex ca imi va taxa la noul pret din moment ce pe precomanda mea inca scria pretul vechi mai mare.

    Sunt doar cateva propuneri de inbunatatire al calitatii serviciilor acestui magazin pe care eu unul ma indoiesc ca le vom vedea prea curand, dar na am zis sa incerc si eu sa-mi bat capul putin vazand ca este cineva dispus sa asculte si sa transmita mai departe parerile.

  17. #277 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si toate astea se pot rezolva cu usurinta prin cateva ore de lucrat cu niste baze de date amarate. How hard can it be?!

  18. #278 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    La Altex-MG baietii care trebuie sa se ocupe cu chestiuni ca baze de date, update de stocuri in depozite, confirmari de comenzi, buna functionare a sistemului informatic dorm, am lucrat la Media Galaxy, magazin care este detinut de Altex si trebuia sa chem oamenii in magazin sa le dau voucher la produs cumparat in urma cu doua saptamani pentru ca atunci cand se dadeau vouchere cadou la achizitia produselor in speta nu mergea sistemul si cand trimiteam mail la departamentul in cauza sau sunam ne loveam de un perete mare si nu aveam ce face.
    Chiar eu cand mi-am luat PS4 de la Media Galaxy, am primit factura doua luni mai tarziu, m-am trezit ca ma suna astia disperati sa vin sa ridic factura (uitasem intre timp) si nu intelegeam ce factura? eram ceva de genu, astia sigur n-au gresit numarul de telefon?

  19. #279 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Chiar ma gandeam sa organizam o intalnire cu reprezentantii Altex ca sa se poate discuta exact ce fac ca sa imbunatateasca procesul si care este cauza problemei, sa o intelegem initial macar. Voi discuta cu dumnealor.

    Referitor la jocul de mai sus - nu este distribuit de noi. Acolo unde am info (vezi mai sus W3), le pot prezenta imediat prin PM sau aici.
    Daca se face asa ceva poti sa te bazezi pe mine si pe multi altii. Chiar dorim sa facem comenzi in RO atata timp cat suntem tratati, noi si precomenzile, cu seriozitate.

  20. #280 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Le-am dat reject la comanda azi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 283 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts