Ar trebui sa fie mentionat pe spatele carcasei, in caz ca ai cum sa verifici prin depozit.
Daca imi dai PM cu mail-ul tau il dau mai departe colegelor de la email marketing sa il scoata.
Am intrebat la furnizor.
Nu a ajuns inca la depozit astfel incat sa putem verifica.
Din ce stiu, ne-au sosit inclusiv si F chassis pentru Slim-uri, dar la Pro ar trebui sa fie cea mai recenta serie.
@MediaGalaxy, care-i treaba cu F-Chassis? La PS4 Pro, din ce am aflat de la un sef de magazin de-al vostru, modelul CUH-72xx debutează odată cu lansarea jocului Red Dead Redemption 2, care va fi bundle pentru noul model.
Cu acea schimbare la profil am vazut ca s-a golit si cosul, si wishlist-ul, si optiunea de a fi anuntat cand se schimba pretul unui produs (oricum nu mai mergea de luni bune, dar era utila), (pre)comenzile sunt inca ok. Poate la schimbarile viitoare baetii sunt mai atenti la testari.
Ce pot să confirm și eu este faptul că noul PS4 Pro are acum locașul unde intră cablul de alimentare mai mic, asemănător celui de la PS4 slim, semn că au modificat sursa de curent. Sper să fie făcută această modificare prin prisma evoluției și reducerii procesului de fabricare a procesorului consolei, a reducerii consumului de curent, fără a avea în vedere doar reducerea costurilor de producție.
Unde a disparut Soulcalibur VI de pe Altex/Media Galaxy? Nu-i bai, ca-l iau digital dar eram curios.
Salut se stie cumva daca RDR2 va fi disponibil in ziua lansarii mai ales pentru cei din provincie?
@Media Galaxy
Veti avea Red Dead Redemption 2 in magazin in ziua lansarii?
Bookmarks