Urgent Cargus sunt foarte OK si pe Cluj, cel putin pe zona mea. Sa avem bafta cu RDR2 sa ajunga vineri...adica maine...
Pana la urma a primit cineva email de la Altex?Eu la alte precomenzi inclusiv la Fifa am primit email cu 2 zile inainte de lansare.Si cu o zi inainte de obicei mai pe seara alt email ca urmeaza sa fie preluat de curier iar a doua zi a fost livrat.La mine in cont a ramas tot la status de precomanda.
Pai nu cred ca a primit nimeni.De asta eram si eu curios.Chiar si cu Fifa s-au miscat foarte repede si cu toti stim ce nebunie este cu Fifa in fiecare an.
Nu va faceti griji. De azi de dimineata a inceput procesarea precomenzilor. Acel mail de confirmare disponibilitate produs nu s-a trimis tot din cauza noii platforme. Se va remedia acest aspect curand. Oricum, tot o sa primiti un mail in care sunteti notificati ca este gata comanda pentru livrare.
Niciun semn de la Altex cu RDR2, o singura schimbare, îmi arată în cont comanda confirmata. Ce-i drept i-am dat userului MG numărul comenzii.
Bookmarks