Am fost astazi in Altex(bacau) pentru un x1, aveau o singula consola in stoc si era modelul expus in "vitrina".
Suprafata consolei arata de parca a fost stearsa in sictir de praf cu o carma uda...avea numai urme de "zoaie".![]()
Am fost astazi in Altex(bacau) pentru un x1, aveau o singula consola in stoc si era modelul expus in "vitrina".
Suprafata consolei arata de parca a fost stearsa in sictir de praf cu o carma uda...avea numai urme de "zoaie".![]()
In cazuri de genu asta, cere cu seful de magazin si arata-i problema, sau da-le in mail si expune-le problema, indicand si magazinul.
Pai daca ai fost la fata locului nu ai vazut cum arata consola? Trebuia sa-i pui pe aia s-o lustruiasca pana la 100% stralucire.![]()
Indiferent cum arata consola nu aveam de gand sa o cumpar pe cea expusa.
Probabil ca e nostim, dar nu pentru mine, cand am vazut cum arata si mia spus domnu' de pe raion ca este ultima din stoc m-au luat toti dracii si am plecat enumerand cativa sfinti.
I just can't catch a brake...
Dupa experienta de sambata, am intrata azi pe site sa vad daca au consola la celalalt altex din Bacau. Ghici ce? Pretul a crescut cu 200lei.
Ps. Evident ca nu s-a obosit nimeni sa raspunda la mail-ul trimis sambata.
Se pare ca a fost imbunatatit site-ul Altex. Acum cand incerci sa faci o precomanda, nu mai poti pentru ca (tineti-va bine): "Produsul nu este pe stoc". Ole! Bai, chiar asa... ajung sa-mi cumpar de la unguri? Asa de varza suntem?
Sa inteleg ca le era prea greu sa imbunatateasca "sistemul" de precomanda asa ca au renuntat la el cu totul?
Ce ma oftic ca n-am prins Far Cry 4 de Xbox OneIl iau de PC, daca merge site-u, dar ma oftic. De Watch Dogs nu mai zic
---------- Post added 17-03-2015 at 20:33 ----------
LE: Mda...la cat de bine le merge site-u, am incercat 3 min sa dau checkout, dupa ce am adaugat 3 produse si deja 2 din ele nu mai erau disponibile, asa ca am renuntat la toata comanda.
am luat gta 5 pentru ps4 cu 170 cu un prietenfoarte ok preturile. el si-a luat si driveclub cu 100 ron.
---------- Post added 17-03-2015 at 20:37 ----------
LE: incercati cu internet explorer nu glumesc, m-am chinuit cu chrome 20 de minute, cu IE in 3 minute am facut cont si am dat si 3 comenzi![]()
La mine e tot stoc epuizat. Nu cred ca ajuta prea mult refresh-ul din moment ce ei nu le rezerva cand le bagi in cos. Vezi sa nu fie o eroare de la tine.
Daca dai refresh la greu, si Watch Dogs pare in stoc, dar nu merge niciunu. Ce pot sa zic, iar au facut-o de oaie.
Ori sunt ei prea incapabili sa mentina un amarat de server pentru mai mult de 100-1000 de useri, ori sunt yo prea retardat ca nu ma ingramadesc precum oile, in primul minut si sa cumpar tot ce-mi permit...
Bookmarks