Salut. Exista vreo sansa sa aduceti Days Gone Collector's Edition?
Media Galaxy incepe anul cu probleme la capitolul Retur Produse. Am comandat in decembrie o boxa portabila si am primit-o intr-o cutie lovita si deschisa.
Am facut cerere de retur, iar pe 27 decembrie au aprobat cererea si mi-au zis ca o sa vina curierul sa ridice produsul.
Au trecut 3 saptamani si nu a venit nici un curier. Le-am mai dat azi un mesaj sa vad daca raspund.
Salutare si bine v-am regasit! Un nou an, multe jocuri, console, accesorii, alegeri grele, iar cel din urma, singurul care va plange va fi portofelul.
Salut! E foarte posibil sa avem acea editie. Am avut ieri intalnire cu cei de la SONY si ne-au spus ca ne vor da listat cateva editii noi de Days Gone
Sa primim informatiile oficiale.
Grila sau sinteza?
Sa imi dai numarul de caz via PM sa verific ce s-a intamplat.
Am eu boxa aia. Este f ok pt cat de mica e. Se aude foarte tare si surprizator are si ceva bass. Bateria tine destul de mult. Ideal ar fi sa iei 2, daca vrei sa le pui intr-un setup stereo, dar deja la pretul a 2 boxe e posibil sa intrii in teritoriul uneia mult mai bune in banii respectivi.
Am testat boxa si se aude perfect. Problema e ca am primit o boxa desigilata. Cutia e lovita si pare ca a fost deschisa fortat.
Daca vroiam un produs desigilat, cumparam de la categoria Desigilate.
^Asa mai face altex. Nu am reusit sa aud inca o explicatie de la vreun angajat in legatura cu trimiterea produselor resigilate cand tu cumperi ceva nou.
Salut, Media Galaxy! Avand in vedere ca in fix o luna apare jocul, o sa aduceti si Metro Exodus Aurora Limited Edition?
Bookmarks