Saluta, oare o sa aveti The Last of Us Part II Collector’s Edition in magazine sau online?
Salut. Oare nu citeste nimeni postarile anterioare inainte sa posteze?
S-a discutat deja de cateva ori despre subiectul asta. Inca nu exista alocare de la Sony si cel mai probabil vor avea alocare cu ~1 luna inainte de lansare. Altfel, ei pot posta produsul pentru precomenzi pe care nu le vor putea onora si tot noi o sa fim dezamagiti.
Salutare! Sunt sanse ca maine sau poimaine sa apara pe site si Special + Collector's Edition la The Last of Us Part II.![]()
Salut! Cum sta treaba cu curieratul acum? Daca dau Pre-comanda la Final Fantasy 7 Remake, dureaza mult pana ajunge? Multumesc.
Din punctul meu de vedere, orice am comandat in ultimile saptamani (eMag, sellers eMag, Altex, Bringo) a venit in maxim 2 zile (a 3a zi de la data comenzii - exceptie Bringo care livreaza in aceiasi zi).
Cred ca atata timp cat furnizorul o sa respecte termenul de livrare catre Altex, iar Altex le trimite asa cum trebuie (cu o zi inaintea lansarii ca sa ajunga in ziua lansarii catre noi), nu ar trebui sa fie nicio problema cu livrarea.
Momentan suntem nevoiti sa amanam listarea celor doua editii The Last of Us Part II tinand cont de amanarea datei de lansare pentru acest titlu.
Am observat la altex/mediagalaxy optiunea "Rezerva in magazin si livram astazi", si sunt curios, stie careva cat costa transportul? tot 15 lei ca la o comanda online obisnuita?
Ceva noutati legat de stocul la Final Fantasy 7 Remake? O sa fie disponibil incepand cu 10.04 ?
Am o rugăminte, poate se refac și stocurile la jocurile ps4 în magazinele Altex din Piatra Neamt. Am foat ieri sa cumpăr niște jocuri și cam bate vantu pe rafturi. Mă interesa The Witcher. Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parerea mea e ca sunt slabe sanse sa se refaca stocurile in magazine in perioada asta, pentru ca ei folosesc momentan magazinele mostly pentru a livra marfa comenzilor online.
Referitor la Witcher 3, vezi aici la JRC, Witcher 3 pe toate platformele la 90 lei.
Bookmarks