Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 283 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 249 ... LastLast
Results 3,961 to 3,980 of 5655

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #3961 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Care-i faza de nu se mai găsește PlayStation VR si nici accesorii pt acesta (Move)?

  2. #3962 SP
    Junior Member ursache99's Avatar
    Salut, am o intrebare pt Altex-MG, am facut o comanda duminica mai exact 19.04, de un Xbox One S si un joc pt acesta... Azi am primit facturile si 2 awb-uri, avand 2 colete, unul prin Cargus altul prin curieratul Altex... Am vreo sansa sa primesc produsele pana joi sau vineri, vreau sa le fac cadou si am nevoie de ele pana atunci.. Mersi anticipat
    Cei de la Altex rasp extrem de greu la mesaje/mail-uri, si cand am primit un rasp mi-au zis ca se livreaza in 1-3 zile lucratoare, ceea ce gaseam si pe site

  3. #3963 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Salut, Altex-MG. Ceva vesti despre Final fantasy remake deluxe edition? Va fi cu siguranta pe stoc? Nu de alta dar a trecut ceva timp, sa nu mai zic ca am refuzat editia normala de la jrc ajunsa la usa in ziua lansarii in favoarea editiei de la Altex, Altex care m-a anuntat de lipsa stocului nu inainte, nu in ziua lansarii ci dupa vreo 3 zile.

    Alta comanda, alta problema. 4 comenzi la numar de fapt. Produs promovat intens pe site, reducere 50%. Dupa vreo 2
    -3 zile primesc email cu comenzi anulate din lipsa stocului. Cum vine asta? Inteleg o parte anulate insa asa chiar nu reusesc. Produsul a fost mult si bine promovat pe site mult dupa ce am facut eu comenzile.

    Iti las pm cu nr comenzilor poate reusesti sa deslusesti.
    Multumesc! Imi cer scuze pt prezentarea pe tonul iritat insa este foarte frustrant.

  4. #3964 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incercati sa luati legatura cu ei prin canalele oficiale, va rog. Daca nu raspund la telefon, faceti reclamatie oficiala pe site la care sunt obligati sa dea un raspuns in 30 de zile.

    Userul Altex-Media Galaxy nu ne va mai putea ajuta o perioada.

  5. #3965 SP
    Junior Member Trane's Avatar
    Salut, eu nu vreau sa ma plâng de nimic, am doar o simpla întrebare. Pe facebook nu mi-a răspuns nimeni si la telefon nu ma complic sa stau sa aștept. Are cineva idee dacă jocul Maneater pentru PS4 va fi disponibil în magazin? A aparut deja de 2 zile și l-am găsit doar la gamesline dar am avut o experienta neplăcută cu ei și prefer sa nu. Multumesc!

  6. #3966 SP
    Member SeCeX's Avatar
    https://www.jrc.ro/maneater-day-one-edition/p335711
    Sunt baieti seriosi dar trebuie sa platesti cu cardul.Ajunge in 3-5 zile lucratoare.

  7. #3967 SP
    Junior Member Trane's Avatar
    Salut, mulțumesc! Chiar uitasem complet de ei, am mai luat de la ei dar doar din magazinul fizic care este lângă mine în parklake.

  8. #3968 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Nu ai pentru ce, sa mi spui si mie cum e , ma cam bate gandul si pe mine

  9. #3969 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    Salut.
    Țin să vă anunț că ALTEX vinde produse resigilate ca produse noi. Eu am trait-o pe propria mea piele, bani și timp.
    Deci.... Comandat televizorul PHILIPS 43pus7304 cică la promoție cu 15% reducere de la 2100 la 1780 . Hai treacă meargă. Livrat cu Altex curier . 4 zile necesare livrării . Pina și Cargus a livrat mai rapid o comanda făcută tot Altex tot în aceeași zi.
    Venit televizorul și stupoare cînd l-am desfăcut . Cînd sa instalez suportul piesele necesare erau de la televizoare cu diagonale mai mari și nu se potriveau între ele. Acele stickere de pe ecranul televizorului lipseau.
    Nu am incercat sa pornesc televizorul si sa va spun cum se vede , cum funcționează și dacă funcționează .
    Am facut reclamație la Altex, Philips și la ANPC să vedem ce și cum iese din aceasta înșelăciune cu acte în regula și cu bună știință de către această firma care oferă de cinșpe mii de ori diferența ....
    Acum am cutie cu un televizor in ea, televizor pe care l-am platit , pe care nu-l pot folosii și la care garanția decurge din data facturării .
    Am mai pățit acum ceva timp ce un scaun de gaming pe care mii l-au trimis tot RESIGILAT - infect, murdar. Bag seama că devine regula lor - cine observa bine cine nu asta e mergem mai departe la următorul.

  10. #3970 SP
    Member mladin86's Avatar
    @mamurom da pe ei nu te lasa!
    la tel pe mail? ce explicatie au avut?

  11. #3971 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Urat din partea lor.Din moment ce sectiunea de resigilate lipseste de la ei de pe site. (uneori mai baga un produs, doua cand isi aduc aminte) ,încearcă să ni le bage pe gat ca fiind noi.

  12. #3972 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by mamurom View Post
    Salut.
    Țin să vă anunț că ALTEX vinde produse resigilate ca produse noi.
    Nu inteleg de ce nu ai facut retur instant si acum abeai banii inapoi...

  13. #3973 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    Salut. Cind am vazut ca sunt piese necomforme am sunat . Aici nu mi-au dat numar de inregistrare la sesizare si stupoare ca o sa verifice la depozit si or sa ma caute.. Curios . Ce si cum sa verifice ?!? Apoi imediat am facut la ANPC unde am atasat si poze. Am sunat si la philips la nr. de telefon de pa sitele philips.ro dar femeia de acolo nu mi-a inspirat nicio incredere ca cel putin va incerca ceva. I se parea normal ca am cele 14 zile legale de retur nu INCERCAREA DE INSELACIUNE. AZi am facut si inscris - poate o mai citeste si altcineva de la philips POATE.
    RETUR NU PREA CRED CA MERGEA DEOARECE A FOST CUMPARAT CU CARDUL IN RATE SI.... PENTRU CA RECLAMA TV - stai in casa , comanda online, etc. DAR O SA MA INTERESEZ CUM SE PROCEDEAZA IN ACEST CAZ - e prima data cind cumpar in rate cu cardul.
    Azi acelasi tv costa 1800 lei si il putem lua fizic din magazin si nu cred ca mai treceam prin acest calvar de 2 bani cauzat de ALTEX.

  14. #3974 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Poate ai avut tu ghinion. Poate au vrut sa isi încerce "norocul" sa dea altcuiva un TV făcut retur de un alt client dinaintea ta.

    Eu am comandat acelasi TV, pe 12.04, impreuna cu un soundbar si au ajuns pe 15.04. Si au fost toate in regula.

    Ai dreptul la retur la 14 zile de cand ai primit produsul. Banii pe care i-ai platit ti se va intoarce tot in acelasi card.
    Dar fiind in rate, ar trebui sa te adresezi bancii, dupa ce iti dau cei de la Altex banii inapoi, ca dorești sa faci o cerere de achitare in avans a ratelor astfel incat la urmatorul extras vei avea toate ratele pe minus, si in urmatoarea luna va disparea acea achizitie (rata) de pe extras.

    Cei de la Philips nu stiu daca au cu ce sa te ajute, avand in vedere ca ai luat produsul de la o entitate comerciala, in speta Altex.

  15. #3975 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by mamurom View Post
    RETUR NU PREA CRED CA MERGEA DEOARECE A FOST CUMPARAT CU CARDUL IN RATE.
    Merge retur fara probleme, doar ca va trebui sa stai pe telefoane cu banca dupa aia, sa le spui ca s-a stornat produsu, ca trebuie sa anuleze rate, samd. Am trecut prin asta de cateva ori si mai nou, cand iau ceva in rate si vreau sa fac retur, fac asta doar la eMag unde pot alege sa-mi restituie suma sub forma de voucher, astfel pot sa-mi iau tot de la ei, cu totul altceva.

    Iar tu ai actionat foarte gresit.

    Primu lucru pe care trebuia sa-l faci, era sa-i contactezi pe cei de la Altex si sa le spui problema, dupa care cerere de retur instant.
    Daca nu se solutiona asa, mergeai la ANPC, dar asa cei de la ANPC te vor ignora complet, tocmai pentru ca nu ai incercat rezolvarea amiabila.

    Also, Philips nu au nicio treaba si nicio vina, iar implicarea lor a fost absolut inutila. E ca si cum ai suna la Apple pentru ca ti-ai luat un telefon de la eMag.

  16. #3976 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Nu e prima data cand face Altex asa ceva. Si eu am patit-o de la ei cu niste casti cumparate din magazin. Greseala mea ca am cumparat din magazin si nu am putut face retur. Nu se aplica cele 14 zile cf. legii. Iar de retur nu mai vorbesc, depinde foarte mult de seful de magazin daca iti accepta returul si sa schimbi produsul.(banii greu ii mai cezi inapoi)
    La mn situatia a fost ca mi am dat seama acasa ca produsul este resigilat. Aveau fire de par pe buretii aceia laterali de la casti. Cred ca de aceea erau si reduse...

    Ati vazut si voi ca au produse reduse si apar doar la un anumit magazin in stoc. Nu le poti comanda online. Ciudat nu?

    De atunci m am decis sa nu mai cumpr de la Altex direct din magazin produse ceva mai scumpe. Daca e sa cumpar, cumpar online, ai legea de partea ta.(14 zile retur). Atentie, nu se incadreaza toate produsele.

    Deci faza pe care ai patit-o tu, nu e ceva nou ptr mine. Eu cred totusi ca ai gresit si tu. Eu daca eram in locul tau, direct retur. Unii accepta retur doar folosind curierul. Asta e, plateam curierul si gata. Faza cu Anpc+reclamatie ..sunt de durata, si n-o sa mai poti face retur.
    Stiu e frustrant sa cumperi un produs nou si sa -l gasesti resigilat.
    N-are treaba ca e achitat cu card de credit. Merge foarte usor sa faci retur.

    Bafta!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #3977 SP
    Member geo971986's Avatar
    O intrebare pt userul Altex-MediaGalaxy. Aduceti Desperados 3 ps4? Mersi.

  18. #3978 SP
    Junior Member Trane's Avatar
    Buna ziua, de ce se mai dam precomanda la The Last of Us daca jocul se găsește de azi în magazine? Sa înțeleg ca cine a dat precomanda il primește maine si cine nu il cumpara azi, super combinatie

  19. #3979 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Ai vazut tu pe cineva care a cumparat din magazin azi? Jocul e deja in magazine ca sa fie gata pentru maine, cand se lanseaza.

  20. #3980 SP
    Member Johnny's Avatar
    Quote Originally Posted by Trane View Post
    Buna ziua, de ce se mai dam precomanda la The Last of Us daca jocul se găsește de azi în magazine? Sa înțeleg ca cine a dat precomanda il primește maine si cine nu il cumpara azi, super combinatie
    Nu cred ca iti da nimeni azi jocul din magazin pentru ca "ca nu au voie" sau ceva de genul. In Romania trebuie sa se respecte cu "sfintenie" datele de lansare! Asta e mandria noastra se respecta datele de lansare la jocurile video.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 283 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 249 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts