Stai putin ca nu cred ca se intelege implicatia a ceea ce au facut ei.
Tot timpul cat "tombola" a fost activa, tu ai pus in cos un produs, un PS5 si ai apasat pe Cumpara sau pe Precomanda (Cumpara au avut cei care au plasat comanda in primele 20-30 minute, iar Precomanda au avut ceilalti). NU ai avut buton pe care sa scrie "Intra in tombola" iar asta este inselaciune.
Nu cred ca va dati seama cate astfel de practici sunt semnalate zilnic la politie/banci, iar toate astea intra sub departamentul de frauda al bancilor sa fie rezolvate, impreuna cu politia.
Also, sa ai un regulament de "tombola/concurs" in starea aia este absolut penibil si la fel de ilegal. E obligatoriu in regulament cand faci un concurs sa treci numarul si valoarea premiului, cu tot cu notarul care a avizat. Astea sunt lucruri care nu existau. Posibil pentru ca nu era avizat de vreun notar, caz si mai nasol si deja intra la penal.
Nu mai zic de cealalta faza din cealalta postare a mea si anume:
Nu inteleg despre ce mai discutati aici, nu doar pe thread-u asta unde v-am rugat sa incetati, dar in general - nu exista nimic pozitiv la asta si tot ce au facut este ilegal, nu doar prost organizat. Si a fost ilegal pana in ultima secunda cand au oprit inscrierile cu mai putin de 24h de la anunt (din ce am vazut s-a anuntat pe la ora 18 si s-au oprit inscrierile a doua zi pe la ora 16 sau 17).legea zice clar "organizarea de tombole unde se percepe taxa de participare trebuie sa fie supusa aprobarii consiliului de la oficiul de jocuri de noroc anterior demararii campaniei", iar in regulament trebuie sa precizeze ca au avut avizul comisiei nr din data.... Pe langa asta, trebuie sa aibe si domeniu de activitate jocuri de noroc.
Bookmarks