Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 283 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 266 ... LastLast
Results 4,301 to 4,320 of 5659

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #4301 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Tony7Y View Post
    @razvanrazy:
    Aparent, pe webarchive in data de 19.11.2020 apare in final ultimul rand in care spune unde este redactat.
    Regulament tombola PlayStation 5 | Altex

    Eram deja pregatit sa-mi actualizez sesizarea la ONJN.
    Ai dreptate Nu stiu cum mi-a scapat. Sau poate eram doar pornit pe faptu ca nu aveau numar si data si am considerat ca nu este
    Oricum vad ca inca nu au actualizat cu ce ziceam, deci nah, tot ilegal este

    ---------- Post added 24-11-2020 at 18:10 ----------

    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Schimband putin subiectul, aveti idee in cat timp livreaza comenzi baietii astia de obicei? Evit pe cat posibil sa comand de la ei, dar am vrut cateva jocuri pe care nu le-am gasit in alta parte. Comanda facuta duminica seara, nu am primit niciun semn si cand ma uit in cont nu am estimat de livrare. Oare m-a rasfatat prea mult emag cu servicii si aplicatie de calitate?
    E o loterie. In principiu, daca ai achitat in avans iti vine mai greu.
    Vezi cazul meu - comandat cu plata in avans castile de PS5 miercuri si venit luni. Comandat cu plata ramburs joi un produs si venit vineri

  2. #4302 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Quote Originally Posted by Tony7Y View Post
    @JohnnyUSA: Fara cei 2500, as fi putut sa particip la tombola? Nu.

    Deci, acei 2500 lei reprezinta taxa de participare.

    Premiile, ei le impart in categorii: consola sau banii inapoi.
    Da, banii inapoi reprezinta un premiu in cazul asta.

    Ce au facut ei cu platesti produsul, intri in tombola, nu castigi, primesti banii inapoi e o aberatie care nu se incadreaza niciunde. Doar daca se aplica ce am zis mai sus.

    @razvanrazy:
    Aparent, pe webarchive in data de 19.11.2020 apare in final ultimul rand in care spune unde este redactat.
    Regulament tombola PlayStation 5 | Altex

    Eram deja pregatit sa-mi actualizez sesizarea la ONJN.
    Nu, poate fi cel mult denumita GARANTIE DE PARTICIPARE.

    Eu cand spun ca unii dintre voi nu aveti proprietatea termenilor, sunt acuzat ca as fi arogant...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #4303 SP
    Junior Member Tony7Y's Avatar
    Scrie undeva ca acea suma reprezinta garantie de participare? Nu. La fel cum nu scrie ca achiti un bilet la tombola si nu un produs.

  4. #4304 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy ?

    Multumesc, mi-ai smuls un zambet. Asa este, eu sunt un idiot, dumneata ai dreptate. Hai sa incheiem aici ca deja o dam in derizoriu...

    Simt ca vorbim limbi diferite sau... mai grav, vorbesc cu peretii.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #4305 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Nu, poate fi cel mult denumita GARANTIE DE PARTICIPARE.
    Asta e din regulamentul lor
    Participantii se pot inregistra la tragerile la sorti prin inscrierea numelui, prenumelui, adresei valide de e-mail, nr. de telefon, codului produsului si achitarea integrala a pretului consolei, în avans.
    Deci o taxa obligatorie pentru a putea participa = taxa de participare. Daca nu o platesti, nu poti participa.

  6. #4306 SP
    Member kaoru's Avatar
    Este plin de neconcordante si iregularitati, dar nu ceva concret in afara legii. Asta este problema si ei stiu la randul lor asta.
    Au o armata de departament de legal in spate care au stiut exact cum sa formuleze un pseudo regulament si cum sa invarta interfata pe site astfel incat sa ocoleasca legea.

    Asa cum de altfel exista un punct in regulament care spune:

    "In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie."

    Deci asta e o derogare de la orice fel de raspundere si cumva anuleaza orice fel de responsabilitate privind partea lor ca Organizator (atentie nu Vanzator).

    La fel si: "9. Forta majora:

    Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

    Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.
    "

    la fel cum au contradictii precum situatia in care in regulament specifica: "Castigatorii vor fi contactati prin email/telefon, in termen de 3 zile lucratoare de la efectuarea extragerii, pe adresa/nr.telefon inregistrate in contul de utilizator; acestora li se vor solicita informatii suplimentare necesare livrarii produsului." dar in acelasi timp in asa zisul "Update" tot ei spun: "Anunțarea câștigătorilor se va realiza, conform regulamentului campaniei, pe 25 noiembrie."

    Deci anunta castigatorii pe 25, sau in termen de trei zile dupa data de 25? Apoi cand livreaza? 3 zile lucratoare din momentul in care ai fost anuntat - dar 1 Decembrie este zi libera. deci daca extragerea e pe 25 - si esti anuntat pe 2, probabil ca primesti consola candva pe 7 decembrie cel tarziu. Probabil.

    E o sabie cu doua taisuri si o situatie win win pentru Altex oricum ar fi, oricum se termina - poti spune ca au oferit o sansa celor care nu aveau nici o alternativa de cumparare in timp in care concurenta (precum Emag sau altii nu ofereau nimic), ca le pasa de clienti/ oamenii care isi doresc o consola - dar au atras atentia spre ei asta e sigur. In acelasi timp o gramada de bani sunt in contul lor - ca ii pot folosi sau nu este mai putin relevant - faptul ca un mare val de resurse financiare si clienti sunt in perioada asta in portofoliul lor, asta conteaza foarte mult pentru companie.

    Faptul ca noi am acceptat (mai mult sau mai putin constransi de un context) sa le platim in avans suma integrala pentru un produs doar posibil a fi castigat ne pune pe noi intr-o situatie de vulnerabilitate in relatia cu Vanzatorul.
    Daca erau atat de empatici, si le pasa atat de mult de cumparatori, ar fi organizat tombola fara sa te puna sa platesti integral in avans.

    La fel este suspect si faptul ca nu sunt complet transparenti - sub argumentul ca protejeaza clientii si datele lor personale - dar in loc de atribuirea unor numere aleatorii care doar ei stiu cu ce numar de comanda este asociat - puteau foarte bine posta pe pagina tombolei numarul de comanda real primit prin email de catre participanti.
    Nu inteleg, ce relevanta or sa aiba numerele acelea care apar pe pagina tombolei?

  7. #4307 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy ?

    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asta e din regulamentul lor

    Deci o taxa obligatorie pentru a putea participa = taxa de participare. Daca nu o platesti, nu poti participa.
    Eu nu vad nicaieri in text “taxa de participare”. Acel text se poate aplica si in cazul “garantiei de participare”. Atat de ambiguu este textul.

    Am dat de doua ori deja definitia taxei de participare. Am spus deja ca simt ca ma lupt cu morile de vant iar de “ego wars” eu nu am energia necesara pentru ca nu-mi aduc niciun beneficiu personal.

    Drept urmare, ramane cum am stabilit, eu sunt idiot si voi aveti dreptate. Life goes on anyways.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #4308 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    Art. 215

    Înşelăciunea

    Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

    Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

    Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alineatele precedente, după distincţiile acolo arătate.


    Detalii: https://legeaz.net/cod-penal-actuali...1/art-215-cpen

    Ce parere aveti? ne-a indus Altex in eroare cu scopul de a se folosi de 3 mil euro?

    Sau mai degraba "Falsa reprezentare a realității în ceea ce privește natura produsului, fabricarea și compoziția acestuia." care este contraventie

  9. #4309 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    O firma de retail nu "se poate folosi" de 3 milioane de euro în câteva zile, că nu e bancă. Voi le dați prea mult credit. Cei de la Altex nu au făcut o manevră oculta, cei de la Altex sunt doar imbecili. Atât i-a dus capul să facă. Știu că e greu de crezut, dar până și faptul că au tot schimbat butoanele alea din "comandă" in "precomandă" denota tocmai că nu a dus pe nimeni capul în compania aia sa scrie 3 linii de CSS și să facă alt buton.


    E destul să vorbești cu un angajat Altex oarecare sa îți dai seama de nivelul lor. Angajații sunt oglinda magazinului.

  10. #4310 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    O firma de retail nu "se poate folosi" de 3 milioane de euro în câteva zile, că nu e bancă. Voi le dați prea mult credit. Cei de la Altex nu au făcut o manevră oculta, cei de la Altex sunt doar imbecili. Atât i-a dus capul să facă. Știu că e greu de crezut, dar până și faptul că au tot schimbat butoanele alea din "comandă" in "precomandă" denota tocmai că nu a dus pe nimeni capul în compania aia sa scrie 3 linii de CSS și să facă alt buton.


    E destul să vorbești cu un angajat Altex oarecare sa îți dai seama de nivelul lor. Angajații sunt oglinda magazinului.
    E vorba de mai mult de 3 zile, dar corect si eu cred ca sunt pe langa subiect. Eu lucrez la o multinationala si cand vrem sa organizam o campanie apelez la o alta firma care doar cu asta se ocupa, eu le zic ce vreau si ei se ocupa de tot ce inseamna regulament notar etc. Nu cred ca Altex isi face regulamentul. Pe de alta parte cand esti atat de dezinteresat de felul cum lucrezi cu clienti tai cam meriti furia si ura lor. Macar de isi cereau scuze pentru toata incurcatura. Oricum daca au incalcat legea penal sau contraventional ramane la latitudinea organelor abilitate si cea mai buna solutie e sa faceti plangere catre ANPC ca ati fost indusi in eroare sa cumparati accesul intr-o tombolo voi crezand ca va cumparati produsul, selectati la pretenti "control", urcati poza cu mail-ul primit in care va anunta ca vi se pregateste comanda si asta e tot.

  11. #4311 SP
    Member codpin's Avatar
    @ATX-MG salut! Am o cerere pentru 2x Diferenta pentru comanda ATX000008635661-1, cerere facuta pe 18.11 si nici acum nu am primit nici un raspuns. Pe site spune ca termenul maxim de solutionare este de 7 zile, termen care ar fi astazi. Poti sa ma ajuti?

    Multumesc!

  12. #4312 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    @ATX-MG salut! Am o cerere pentru 2x Diferenta pentru comanda ATX000008635661-1, cerere facuta pe 18.11 si nici acum nu am primit nici un raspuns. Pe site spune ca termenul maxim de solutionare este de 7 zile, termen care ar fi astazi. Poti sa ma ajuti?

    Multumesc!
    Salut! Am dat mai departe colegilor. Urmeaza sa verifice si sa inchida cererea.

  13. #4313 SP
    Member codpin's Avatar
    Mersi mult! Apreciez!

  14. #4314 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @ATX-MG salut, am o cerere de retur aprobata: CV-059267031
    Din pacate curierul nu a venit sa ridice coletul. Multumesc!



  15. #4315 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Encman View Post
    @ATX-MG salut, am o cerere de retur aprobata: CV-059267031
    Din pacate curierul nu a venit sa ridice coletul. Multumesc!



    Salut! Am transmis mai departe. Se va urgenta ridicarea. In sistem apare ca ar fi venit o data curierul fiind trecuta si urmatoarea nota: "
    Clientul nu raspunde la telefon/interfon".

  16. #4316 SP
    Member iErvin's Avatar
    @ATX-MG Ne poti spune te rog daca Cyberpunk 2077 (collectors si regular) se va expedia inaintea lansarii? Multumesc!

  17. #4317 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by iErvin View Post
    @ATX-MG Ne poti spune te rog daca Cyberpunk 2077 (collectors si regular) se va expedia inaintea lansarii? Multumesc!
    Salut! Daca marfa ne ajunge in timp util, putem sa o expediem din depozit cu o zi inainte de lansare.

  18. #4318 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Salut! Am transmis mai departe. Se va urgenta ridicarea. In sistem apare ca ar fi venit o data curierul fiind trecuta si urmatoarea nota: "
    Clientul nu raspunde la telefon/interfon".

    Curios, am tot comandat / primit colete perioada asta.. iar acasa cam sunt, avand in vedere apocalipsa. Altfel, mersi frumos, astept sa fiu contactat.

  19. #4319 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    @ATX-MG am si eu nevoie de un pic de ajutor te rog.
    Pe comanda ATX000006550257 am folosit un cod de la 2X diferenta. In conditiile in care comanda a fost anulata (si banii se intorc, bla bla, ma ocup eu de banca, nu e o problema) codul ala ar trebui reactivat. Am dat un mesaj la colegii tai de pe facebook, dar ma ignora. Se poate rezolva ceva, sau trimit un ticket oficial ? Mersi.

  20. #4320 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Salut ATX-MG și mulțumesc anticipat
    Ma ajuți și pe mine cu ceva
    Am următoarea comanda *ATX000009176778 in care am spider man Miles Morales lansat și precomanda la Cyberpunk
    Dacă se poate sa îmi trimita spider man cat mai repede și plus sa îmi bage voucher de 50 lei ca asa scria la comenzi de peste 500 lei plătite cu cardul și salvat pe cont primesc voucher

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 216 of 283 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 266 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts