Ar fi genial sa se inscrie doar vreo 20, ca sa le dea peste nas desteptilor de la Altex si sa fi irosit banii pe campania asta![]()
Ar fi genial sa se inscrie doar vreo 20, ca sa le dea peste nas desteptilor de la Altex si sa fi irosit banii pe campania asta![]()
Eu sunt de parere ca e ok ce fac acum. Au anuntat campania dinainte ca sa sti exact despre ce este vorba etc. Partea buna e ca au invatat din greseli.
Circul a inceput , sa vad cat de norocos e nepotul , fiindca NU am putut ''scapa'' de el pana nu......
Probabil nu ai voie cu comenzi multiple pe acelasi nume, asa a fost și la PS5.
Chiar dacă ti-au luat banii pt ambele comenzi, la tragerea la sorti o sa intri doar cu o șansă.
"Persoana eligibila conform art.2 poate participa la tragerea la sorti de pe un cont inregistrat pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro, o singura data."
După nume si adresă, ma gândesc ca fiind tombola cu regulament, regulamentul ala trebuie respectat și ar fi normal sa verifice detaliile astea. Acum, nah, bineînțeles ca poți pune si alta adresa/nume la a doua comanda.
Cele mai mare șanse sunt ca după tombolă sa se umple Olxul de Series X. In rest șanse slabe sa câștigi.
Sansele sunt egale pentru fiecare participant. Mici sunt pentru toata lumea. E one way: ori platesti si speri (cum fac toti), ori scrii aici pe forum ca sunt sanse slabe. E pura loterie.
......sa se umple Olxul de Series X..... - Pai sunt deja in prezent 20 de oferte de Xbox Series X cu preturi intre 3250 si 4500 lei
Bine , cred ca unii si-au pus anuntul de 2, 3 ori ca poate....poate pica la unul dintre ele vreun......
Ce rost au aceste comentarii cu OLX-ul?
Se umple OLX-ul, nu se umple OLX-ul, aceasta metoda este cea mai bisnitar-free metoda de a comercializa. Din toate modalitatile posibile de a pune spre vanzare un produs, aceasta mi se pare ca are cele mai mari sanse ca acele produse chiar sa ajunga la cei care isi doresc si folosesc consola.
Daca se deschideau comenzile in mod clasic si se epuizau in 50 de secunde, erau sanse ca 90% din console sa ajunga la bisnitari care folosesc boti cu refresh, auto-comanda si alte mizerii.
Bookmarks