Multumesc frumos pentru info.
Am facut Precomanda pentru Jotnar si pentru Collector's Edition si pentru standard edition.
Damn it. Am ratat Jotnar... Dacă se răzgândește careva să-mi spună. Am luat CE de back-up
Nu mai primesc notificări de la tapatalk
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Ați făcut precomanda la mizeriile astea care au steelbook dar nu au jocul pe disc? Ne mai miram de ce procedează Sony așa…
Altii au luat si 2 bucati. Eu spre exemplu am tinut neaparat sa am un collector oficial.Pe cel din 2018 nu l-am luat fiindca nici nu aveam PS4 iar azi cu greu il gasesc in special la un pret decent iar asta a fost singura optiune valabila cu tot cu jocul digital, cu pretul poate nejustificat si cu ciocanul care nu e reprezentativ si poate sunt mai multi ca si in cazul meu + ca poate e si ultimul joc din serie deci altceva nu vom mai vedea![]()
E alegerea voastră dar așa încurajați practicile murdare ale producătorilor. Eu unul dacă imi doream așa mult jocul luam varianta standard care ironic are disc și la care mai primesti un mini artbook.
As vrea sa iau un PS5 pentru nepotul meu, pana la urma este digital sau fizic jocul? (Horizon)
In cutie vei gasi un cod pe un cartonas, deci jocul este digital in bundle cu Horizon.
Ce smechereala.. nu mai punem jocul in pachet pe care nu-l vrea nimeni si ajunge pe OLX sau ceva.. luati cu paine un cod digital.
Apoi da bine la copii vandute, activari, etc, ah $ony?
Scuze pentru off-topic. Sort of..
Revin cu un update. Tocmai ce am primit informare de la Sony. Lotul de console PS5 + joc Horizon Forbidden West care urmeaza sa ajunga la noi va avea disc in loc de cod tiparit pe un cartonas.
Mulțumesc.Am tot insistat pentru ca vreau sa fac mai multe precomenzi la voi.Plus ca an de an am o tradiție cu Fifa la Altex
Bookmarks