Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 255 of 255 FirstFirst ... 155 205 245 253 254 255
Results 5,081 to 5,083 of 5083

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

 1. #5081 SP
  Member JohnConstantine's Avatar
  Consolele cu 2 sigilii, una peste alta, cred ca sunt resigilate pana in altex. Posibil sa bage jocu, nu stiu. Mai inteleg sa o vrei sigilata si sa nu mai fie deschisa. Daca nu vorbeati pe aici nici nu stiam cate sigilii s-au aplicat. Dar la asta cu manualul am murit si eu putin Daca cutia e sigilata (cu un sg rand de sigilii) asta inseamna ca manualele au fost introduse din start. Ce mai conteaza? Si asa nu le folosim Din nou daca nu ziceati de manuale, nici nu cautam sa vad care e treaba cu ele

  Bucura-te de consola 4_2 si nu mai fii asa chitibusar. Ai primit-o sigilata cu un singur rand, baga-o in priza si treci peste. E timp sa ne facem griji ca daca se strica, cum o trimitem inapoi, daca se onoreaza garantia etc

 2. #5082 SP
  Member Encman's Avatar
  Scriu din perspectiva unuia care a tot avut ghinion cu loteria coolerelor.. si a tot returnat.
  Intr-un final a iesit bine si am prins una de toarce.

  Nu stiu cat de mult conteaza.. dar nu a venit in cutie separat. Dar sleev-ul arata decent.
  Sa dea naiba insa daca mi-a dat prin cap (sau pasat) de manual. Eram preocupat sa nu am sunet de OZN sau aspirator in camera..
  Ce-i drept si eu am fost atent la sigilii.. Altex are (sau avea) oricum prostul obicei sa trimita produse resigiliate la pret de produse noi. Dar nu a fost cazul.

  Acum na.. fiecare cu piticii lui. Nu incerc sa fiu condescendent, inteleg cumva, printre acele retururi si la mine a fost una un pic julita (cred ca am scris anterior). Retur direct fara sa o mai bag in priza. Probabil QC defectuos la banda.. nu parea a fi resigilitata.
  Dar 4-2.. enjoy man, da-l in masa de manual, daca e totul OK si consola merge brici.
  Altfel fiecare face cum si ce doreste pe banii si timpul sau.


  PS: asta nu inseamna ca sunt de acord cu sigilii peste sigilii, marlanii, ia codul, scoate codul, baga discul, ia discul, ia cutia, nu ia cutia, fa bundle, e bundle dar nu chiar, etc. Vinovatul principal este $ony, apoi distribuitorul mioritic si nu doar (sa nu dau vina doar pe cel dambovitean) ca apoi retailerii.. sa se descurce. Insa retailerii isi iau discounturi tocmai pentru a li se sparge in cap astfel de lucruri.. sunt piata de desfacere si interfata cu clientul final.. ca sa fie clar. Nu plang de mila nimanui. Toti mananca pe acest lant din buzunarul clientului.

 3. #5083 SP
  Junior Member Trane's Avatar
  Salutare, am facut si eu precomanda la saints row 2022. Am o curiozitate, cand am dat eu precomanda la el era varianta Saints Row Day One Edition, acum vad ca se numeste Saints Row Criminal Customs Edition si vad ca are si alta poza de coperta. Eu ce varianta primesc? Multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 255 of 255 FirstFirst ... 155 205 245 253 254 255

Similar Threads

 1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
 2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
  Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
 3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
 4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts