Salut ATX-MG.
Când mai aduceți console Xbox series X ?
Trimis de pe al meu SM-F926B folosind Tapatalk
Salut ATX-MG
Am făcut și eu retur la un produs pe 29 dec ( pe 28 a venit ,l-am probat cca 5 min ,nu mia convenit anumite lucruri și pe 29 lam predat curierului)
Cam cât durează sa îmi bage banii în cont ca pana acum nimic ?
Salutare, mai revin pe stoc castile de mai jos? Multumesc!
https://altex.ro/casti-gaming-wirele...SSGWW/#reviews
Promotia de la altex (primesti de 2 ori diferenta) nu se aplica daca produsul pe care l-ai gasit tu este la o promotie. Ai grija de la cine cumperi de pe Emag, ca sunt si vendori nu tocmai ok, cu care ai probleme in caz de retur, garantie etc
Garantia la emag ….a facut pt mine 10.000 ron ! atat pt un GPU cat si pt panoul unui LG CX 65” . Sa te uiti la 2-300ron ! pfff ! Oricum , ce sa mai zic ! altii trimit consolele PS5 bune in garantie pt un controller .
Nu știu ce sa zic în anunț nu e decât prețul, deci nu cred ca e la promoție
Când m-am orientat acum vreo 2 săptămâni sa iau oledul c2 de 121 cm era la 4800 peste tot și vroiam sa îl iau de la altex dar nu aveam banii
Acum când ii am au mărit toți la 5100 și abia pe emag când dai alte oferte apare la prețul vechi vândut de texpo care au 4,8 stele
Nu cred ca fac figuri cu garanția dacă doamne ferește se strica
Cod Voucher: 1118098594111
Valid in perioada: 10\01\2023 - 24\01\2023
Valoare voucher: 10.00 lei
Pentru altex -Dacă îl vrea cineva
Salut si La Multi Ani! Tocmai ce am revenit la birou.
Salut! Inca nu avem un termen de livrare de la furnizor
Salut! Inca nu am primit de la vreun furnizor informatii de disponibilitate pentru acest titlu. Revin cand am update.
Salut! Nu mai revin. Sunt End-of-Life.
Salut! Urmeaza sa primim in curand datele de listare si alocarea de stoc de la Sony. Revin cand am update.
Salut! Da, vom avea la precomanda si DualSense Edge Controller.
Salut. Exista sanse sa primiti la precomanda si Star Wars Jedi: Survivor Collector's Edition?
Bookmarks