Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 265 of 270 FirstFirst ... 165 215 255 263 264 265 266 267 ... LastLast
Results 5,281 to 5,300 of 5392

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

 1. #5281 SP
  Member tmihai20's Avatar
  @cristache07: mai bine roagă pe cineva să preia comanda și s-o trimită cu DHL. Cred că transportul ar costa cam la fel cu DHL. Poate totuși Altex sau MediaGalaxy livrează în afara țării.

 2. #5282 SP
  Member Cristache07's Avatar
  DHL are alte preturi fata de DPD ca si persoana fizica. Nu mai vreau sa mai apelez la "prieteni". Sunt toti "asa ocupati". Dar nu e problema, daca nu se poate, am rabdare. Se poate trai si fara VR

 3. #5283 SP
  Member ATX-MG's Avatar
  Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
  Vreun timeframe ?
  Salut! Nu am un timeframe momentan.

  Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
  Aș fi recunoscător dacă s-ar scrie aici vreo informație despre precomanda la Diablo IV.
  Salut! Imediat ce primim confirmarea necesara, revin cu un heads-up.


  Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
  Salut ATX-MG! As vrea sa plasez o comanda la voi de pachetul Playstation VR2 (cod GAMPSVR2EDGE). Sunt interesat daca se face livrare in afara tarii si anume Germania. Plata o efectuez in avans cu cardul pe site, pot plati si transportul care este aproximativ 30 de eur (DPD curier as prefera). Daca este posibil un raspuns, multumesc!
  Salut! In clipa de fata, nu avem disponibila optiunea de expediere internationala. Singura solutie pe care o vad eu este sa iti comande un prieten PSVR2 si sa ti-l expedieze.

 4. #5284 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar
  Vreau sa trimit un controler de ps5 in service dar nu găsesc nicăieri in aplicația celor de la altex opțiunea asta
  Cum procedez !?

 5. #5285 SP
  Member ATX-MG's Avatar
  Quote Originally Posted by 077danyel View Post
  Vreau sa trimit un controler de ps5 in service dar nu găsesc nicăieri in aplicația celor de la altex opțiunea asta
  Cum procedez !?

  Salut! Poti sa foloesti formularul de contact de mai jos pentru generarea unui caz de service.
  https://altex.ro/contact/


  Revin cu un update legat de Diablo IV. Vom avea disponibil drept bonus Open Beta Early Access, dar va fi oferit doar pentru precomenzile platite in avans. Urmeaza in curand sa se actualizeze paginile de produs.

 6. #5286 SP
  Junior Member mamurom's Avatar
  vin și eu cu o întâmplare/problema pe care încă o am cu altex - divizia garanții. am fost și eu lovit că mulți alții cu problema la controller de PS5 - pachetul cu jocul god of war - . am întrebat și mi s-au spus că pot aduce doar controlerul. asta am făcut . după citeva zile mă sună că nu e bine trebuie sa aduc tot pachetul - consola, accesorii și joc - joc care îl făcusem cadou unui prieten după cel terminasem că nu mai vreau să strâng jocuri prin casa având vreo 100 fizice de PS4. deci.... a trebuit să fac rost de un joc god of war pentru garanție - că altfel nu beneficiam de ea că nu aveam tot pachetul în condițiile în care problema era la controller - mă întreb dacă există problema de exfoliere cabluri sau orice accesoriu cu care a venit trebuie sa trimiți / sa ai tot 2 ani de zile? 1.JENANT . Ok. trimis tot pachet. sunat după câteva zile și am fost informat că este primită negația pentru schimbare DAR trebuie - redactată, complectată,printata, semnată, stampilata, trimisa - aici cred că cu posta romana , la departamentul garanții și în ultim rand cred că tot cu posta poate romana și mie. acest document se naște de cel puțin 3 zile . MOMENTAN. 2.JENANT. in urma multor telefoane date la call center și la magazin am aflat că de fapt nu primesc consola noua cînd primesc și procesul verbal de înlocuire cii procesul verbal prin care mi se restituie contravaloarea apoi daca eu mai doresc pot comanda o alta consola la care se adaugă bine- nteles alte zile. 3 JENANT. partea buna e că așa poți merge din consola noua in consola noua mult și bine atâta timp cît nu pierzi/dai accesoriile . in cazul in care zic că nu mai au pe stoc consola te îndrepți către ANPC că tu nu vrei banii ci produsul . și așa stau fara consola PS5 de pe data de 22.02.2023 - sper sa nu primesc procesul verbal in a 15 zi legală de rezolvare garanție . bine că nu am vândut PS4 pro că așa am avut ce sa fac.
  p.s. știu că puteam să cumpăr un controller nou alb folosind astfel garanția lui dar... primind prima data confirmarea că pot trimite doar controlerul nu am vrut sa fac o maradona și sincer inca mă mai gândesc dacă sa iau consola sau banii și să fug de PS5/Altex.

 7. #5287 SP
  Member smits's Avatar
  Ia banii si ia consola de la emag. si eu la garantii indiferent de produs numa probleme am avut cu ei.

 8. #5288 SP
  Member tmihai20's Avatar
  S-a mai postat despre asta și din păcate nu există o politică fermă. Trebuia să fi insistat să trimiți doar controllerul, nu doar pachetul. Iar cei care cred că la eMag e mai bine se înșeală. Poate o fi mai bine acum, dar mă cam îndoiesc. Acolo au fost probleme cu livrările și precomenzile. Au fost recent probleme cu precomenzile chiar și la PSVR2.

 9. #5289 SP
  Member flaviud's Avatar
  Da, e ciudat ca unii accepta doar controllerul iar ceilalti iti cer tot pachetul, e clar ca e politica lor proprie. Eu am avut aceeasi problema cu controllerul luat cu consola de la Emag si mi-a fost schimbat, nu mi-au cerut si altceva in service. Am mai avut un controller luat de la Orange si mi l-au schimbat in magazin fara sa verifice macar daca e defect...

 10. #5290 SP
  Senior Member GabiCutlac's Avatar
  Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
  S-a mai postat despre asta și din păcate nu există o politică fermă. Trebuia să fi insistat să trimiți doar controllerul, nu doar pachetul. Iar cei care cred că la eMag e mai bine se înșeală. Poate o fi mai bine acum, dar mă cam îndoiesc. Acolo au fost probleme cu livrările și precomenzile. Au fost recent probleme cu precomenzile chiar și la PSVR2.
  La eMag mi-au schimbat deja doua controllere pe garanție. La al doilea nici nu am mai întrebat pe nimeni ce trebuie sa trimit, am trimis direct doar controller-ul. In vreo doua săptămâni am primit direct altul nou.

 11. #5291 SP
  Senior Member Encman's Avatar
  Pot sa intreb ce probleme au avut controllerele? Stick drift intra aici?

 12. #5292 SP
  Member flaviud's Avatar
  Da, intra, ambele mi-au fost schimbate pe acest motiv. Nu era tot timpul si nici la genul ca nu poti juca, dar daca sunt in garantie am zis ca e normal sa functioneze normal.

 13. #5293 SP
  Senior Member GabiCutlac's Avatar
  Quote Originally Posted by Encman View Post
  Pot sa intreb ce probleme au avut controllerele? Stick drift intra aici?
  Unul a avut slabit sau rupt arcul de la R2 si celălalt stick drift la R3.

 14. #5294 SP
  Senior Member Encman's Avatar
  Si sa inteleg, fiind luat de la Altex, pot rezolva problema stick drift doar daca duc si consola cu totul? :/
  Cat ar dura toata tarasenia (presupunand ca am de gand sa impachetez totul ca un tampit si sa merg cu caciula in mana la Altex)?
  La stick drift se repara ceva sau se schimba controllerul?

  LE: mai am unul cumparat separat.. a inceput si ala sa faca figuri (tot left stick drift). Build mai rau decat DS4. Asa da evolutie tehnologica.

 15. #5295 SP
  Junior Member mamurom's Avatar
  salut. da. tot mai puțin cutia . la mine a durat 14 zile deoarece nu am dus tot pachetul de prima data. le poți duce în punga la orice magazin Altex/Media Galaxy ( eu așa le-am dus ) + factura printata . ( in procesul verbal al meu scria că e placa arsa controler - vai mama lor ). se schimbă tot pachetul cu altul nou sigilat + garanție noua din ziua predării noii console.

 16. #5296 SP
  Senior Member Encman's Avatar
  What? schimba si consola? inteleg eu bine? In acest caz nu ii acuz de business bun.. pentru ei.

 17. #5297 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  Si la mine a început să aibă stick drift si il am din august. Mai aștept, n-am chef să împachetez consola și să stau n zile pentru un controller.
  Poate o să le vină mintea la cap și o să ne cheme doar cu ce e defect, nu cu toate acareturile .
  O să mă duc în magazin pentru a face garanție extinsă, poate ii conving acolo să il las sau să facă fișă de service doar pe controller, dar presimt că o să se uite la mine ca la felul trei.

  LE: Imi schimbă și consola cu alta noua?

 18. #5298 SP
  Junior Member mamurom's Avatar
  da. eu am primit un nou pachet nou sigilat ca cel pe care l-am dus - in cazul meu cel cu god of war - cu o noua factura și garanție din ziua predării.

 19. #5299 SP
  Senior Member Encman's Avatar
  Consola mea este varianta "simpla". In septembrie face 2 ani.. tocmai ce am verificat pe cont.
  Controllerul "doi" nu stiu exact cand este luat, l-am luat "fizic" prin urmare nu il vad pe cont, o sa merg cu toate odata probabil.
  Cred ca inainte de a pleca in concediu la vara.


  PS: chiar sunt surprins ca ar schimba cu totul.. poate ca a ta, mamurom, fiind pachet, editie limitata, aliniere planete, etc. a avut parte de acest tratament. Imi vine greu a crede ca $ony prin Altex intentioneaza sa schimbe si consola, + garantie inca 2 ani, pentru fiecare controller bulit ajuns in service. Chiar este bad business.

 20. #5300 SP
  Junior Member mamurom's Avatar
  pai... după cum am spus anterior cei de la magazin au spus că vor doar controlerul apoi după câteva zile au vrut tot pachetul că așa au vrut cei de la Sony - acesta a fost motivația lor telefonică - . in orice caz daca îți cer pachet ( a se înțelege consola , accesorii și eventual joc/jocuri - acestea doar in primul an de garanție - cînd îți revine ori le spui românește sau prin ANPC că vrei una noua deoarece mi-ai cerut tot pachetul .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 265 of 270 FirstFirst ... 165 215 255 263 264 265 266 267 ... LastLast

Similar Threads

 1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
 2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
  Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
 3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
 4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts