La mine abia azi a ajuns consola Zelda TOTK. Intarziere de 3 zile. Nu prea mai are sens sa faci precomanda... din ce am obs pe fb cele de la ozone au fost livrate pe 28.04 as expected.
La mine abia azi a ajuns consola Zelda TOTK. Intarziere de 3 zile. Nu prea mai are sens sa faci precomanda... din ce am obs pe fb cele de la ozone au fost livrate pe 28.04 as expected.
Abia azi mi-a ajuns si mie. Doar ieri a fost dat curierilor coletul. Sa zicem ca de data asta a fost 1 mai si a avut lumea liber, doar ca nu e prima data cand se intampla asta. Din pacate la noi in tara sunt vazute ca "fițe" sa primesti in ziua lansarii produsul.
Nu prea are legatura cu 1 mai, if you ask me. Trebuia predat curierului din timp a.i. sa fie livrat in ziua lansarii (consolele le au deja pe stoc fizic inainte de launch day)
Sper ca macar jocul sa il avem in acel vineri 12, pentru ca daca trece weekendul fara joc o sa fie nasol![]()
Si eu am primit-o ieri, nu e mare intarzierea dar in acelasi timp nu isi mai are sens precomanda. Vad ca sunt suficiente pe stoc peste tot, si pe amazon.de sunt chiar mai ieftine, puteam lua de acolo dupa lansare si mai stateam cateva zile dupa ea daca tot nu a ajuns la timp.
@ATX-MG - sper sa ma lamuresti si pe mine. Ce e de facut, daca nu am primit bonusul de precomanda la Star Wars Jedi: Survivor?
@ATX-MG , comanda mea la Zelda inca are status "Precomanda noua" , nefiind confirmata inca. Va fi confirmata in momentul in care este expediata ?
Confirmata + factura si AWB . Iar pe ozone ro gasiti si amiibo-ul oficial tot la precomanda .
@ATX-MG as avea o intrebare legata de noile game de tv-uri de anul acesta. In momentul lansarii lor in magazin, gamele de anul trecut vor mai fi la vanzare online sau sunt inlocuite 100%?
Bookmarks