Heads-up! Urmeaza sa apara pe site Consola PS5 Spider-Man 2, Controller-ul DualSense Spider-Man 2, cat si Faceplates Spider-Man 2, doar ca "platosele" vor fi in cantitate foarte limitata. Asta era surpriza de care va povesteam ieri.
Heads-up! Urmeaza sa apara pe site Consola PS5 Spider-Man 2, Controller-ul DualSense Spider-Man 2, cat si Faceplates Spider-Man 2, doar ca "platosele" vor fi in cantitate foarte limitata. Asta era surpriza de care va povesteam ieri.
Beat me to it. Mai avem la precomanda si Controller-ul Access:
https://altex.ro/controller-access-p...AMPS5ACCESCON/
Adevarul e ca face plate-urile is faine. Mai ca iti mai vine sa iti scoti uratenia de consola la vedere.
Am prins controller și CE mai la prânz. Merci de heads-ups
Sent from my KB2005 using Tapatalk
https://www.gamespot.com/articles/ma.../1100-6516380/
Nu mă mir ca din alea 10 sau 5 bucăți by Altex să le regăsim în curând oe OLX
Către cei în măsură să facă ceva la Altex/MediaGalaxy: aduceți și alte panouri laterale pentru PS5. Ar fi fain să le putem cumpăra din țara noastră, nu să depindem de DBrand sau AliExpress.
Vad ca editia standard acum precizeaza si un breloc cadou la precomanda, e valabil si la CE?
Cat de tare, am blocat tot suportul telefonic astăzi cand am sunat să îi anunți ca din greșală mi au livrat banii înapoi in cont pe ultima comandă ATX000029513732. Mă trimiteau de la unitate de support la alta LoL, nevenindule să creadă ca am sunat să le zic că mi au livrat banii pe ultima comandă înapoi chiar dacă eu, produsele ( care le.am urcat și aici pe forum callisto protocol si Quick Charging Stand pentru controller DualSense PS5, Cosmic Red ) le.am primit marti de la curier si nu am făcut retur sau nici un fel de plângere pentru ele. După ce m.au plimbat de la un telefon la altul au zis că o să fiu contactat mai târziu. ATX-MG dacă puteti să vă uitați și voi care e problema si să mă țineți la curent aici sau in privat deoarece coligii de la telefon erau c.am pierduți și derutați ca i am sunat să îi anunț ca mi au returnat banii din greșală
Bookmarks