Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 285 of 286 FirstFirst ... 185 235 275 283 284 285 286 LastLast
Results 5,681 to 5,700 of 5711

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5681 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Care e faza cu noua modificare la transport de la Altex?
    "- pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 1000 lei, livrarea este gratuita"

1000 de lei serios? Zici ca sunt in 2014 nu in 2024.
    Nu au nici posibiliatea de a comanda gratuit in magazin cum e la Decathlon sau Dr. Max.

Altex e tot mai deconectata de la realitate si ramane mult in urma emag.

2. #5682 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    nici livrarea sau ridicarea din magazin nu mai e OK. Eu am o comanda cu rezervare magazin facuta de mai bine de o saptamana (platita in avans cu cardul, mea culpa). Produsul este in magazin dar nu il pot ridica pt ca nu am primit comfirmare pe mail. Am sunat la serviciul clienti, am depus sesizare, dar nimic. Tot ce mi se spune e sa astept sa ma contcteze cei din magazin si/sau sa primesc mail.

Nu stiu ce au patit. E cupola de caldra, s-a inchis valea Oltului, au plecat angajatii la Euro,dar ceva nu le merge

3. #5683 SP
    Manager paul's Avatar
    Aici noile reguli:
    Quote Originally Posted by Altex
    Incepand cu data de 09.07.2024, taxa de livrare se calculeaza astfel:
    - pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 Lei, contravaloarea taxei este de 14,90 Lei
    - pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 1000 lei, livrarea este gratuita
    Valoarea minima a comenzii plasate fiind in cuantum de 20 Lei .

Exceptii la calculul taxei de transport indiferent de valoarea comenzilor fac acele comenzi care contin produse din urmatoarele categorii:
    1. Bauturi: pana in 30 de litri se va aplica taxa standard de 14.90 lei, la fiecare litru in plus fata de cei 30 de litri se va adauga 1 leu in plus pe langa cei 14.90 lei.

2. Aparate frigorifice, masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, cuptoare incorporabile, espressoare incorporabile, aragazuri, cuptoare cu microunde incorporabile, aparate incalzire aer, aparate incalzire si preparare apa menajera, aparate racire aer, mobila, mobilier gradina si terasa, vehicule electrice, biciclete, aparate fitness, alte articole marcate cu “livrare cu 2 oameni” - unde taxele de transport se aplica in functie de greutate, volum si modalitatea/ adresa de livrare si sunt afisate vizibil in cosul de cumparaturi:
    a. greutate:
    • articole cu greutate pana in 75 kg - taxa de transport 50 lei/ prima bucata comandata si 20 lei / bucata suplimentara
    • articole cu greutate peste 75 kg - taxa de transport 75 lei/ prima bucata comandata si 20 lei/ bucata suplimentara
    b. adresa de livrare – taxa de transport suplimentara cuprinsa intre 10 lei si 50 lei pentru localitatile din lista (consultati lista), care se cumuleaza cu taxele de transport calculate in functie de greutate

3. Panouri Fotovoltaice - Solare, livrate pe paleti, pentru care se aplica urmatoarele taxe de transport:
    • categoria panouri fotovoltaice - taxa de transport 20 lei/ bucata comandata
    • categoria sisteme fotovoltaice - taxa de transport 170 lei/ palet cu greutate maxima de 500 kg

4. Anvelope, jante, roti - se adauga taxa de transport de 5 lei/ bucata.

5. Televizoare cu diagonala incepand de la 164 cm – taxa de transport 20 lei/ bucata

6. Plite incorporabile si hote – taxa de transport 20 lei/ bucata

Taxa de transport va fi afisata in cosul de cumparaturi.
    Pentru Livrarile Programate se percepe o taxa de 25 lei/ comanda.
    Pentru serviciul “Livrare in aceeasi zi” va rugam consultati regulamentul campaniei.
    https://altex.ro/termeni-conditii-livrare/pag/

Ridicarea din magazine a ramas:
    3. livrare in magazinele Altex/ Media Galaxy, cu exceptia electrocasnicelor mari

4. #5684 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Care e faza cu noua modificare la transport de la Altex?
    "- pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 1000 lei, livrarea este gratuita"

1000 de lei serios? Zici ca sunt in 2014 nu in 2024.
    Nu au nici posibiliatea de a comanda gratuit in magazin cum e la Decathlon sau Dr. Max.

Altex e tot mai deconectata de la realitate si ramane mult in urma emag.
    Acum 3-4 săptămâni am comamdat Diablo 4 cross gen edition la 80 de lei, cu ridicare din magazin și nu am plătit transport. Am plătit cu cardul la plasarea comenzii. Cel mai probabil nu au actualizat pe site politica, dar cel puțin la comanda cu ridicare din magazin nu plătești nimic transport. Oricum ai și opțiunea să rezervi în magazin produsul dacă e pe stoc, la prețul de pe site și-l achiți în prăvălie când ajungi să-l ridici.

Comanda am făcut-o din aplicația lor mobilă, nu pe web.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

5. #5685 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ridicarea din magazin functioneaza doar daca produsul e pe stoc in magazinul respectiv; daca produsul exista in alt depozit/magazin nu poti sa-l comanzi intr-un magazin mai aproape de tine.
    Decathlon si Dr. Max ofera serviciul acesta.

6. #5686 SP
    sexbobomb91 foarte bine explicat, la acest lucru ma refeream si eu.
    Multe jocuri nu sunt disponibile in Sibiu de exemplu si nu le pot comanda gratuit din alte magazine Altex din tara.

7. #5687 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Dacă așa sus au ridicat suma pentru transport gratuit, nu voi mai comanda de la ei jocuri sau alte consumabile.

8. #5688 SP
    Member rzv31's Avatar
    Eu am comandat un mouse cu rezervare in magazin, plata tot in magazin, era in stoc la ei si nu 30 de minute de la comanda, am mers la ei, si am spus ca am o rezervare la un mouse, fara sa primesc mail cu confirmarea ca pot merge sa ridic. Mi-a cerut sa ii arat doar mail-ul cu rezervarea si aia a fost.

Am primit doar mesajul acesta "Iti multumim pentru comanda cu numarul ATR000037114057 plasata pe Altex.ro

Revenim telefonic imediat ce produsele tale vor fi confirmate pentru ridicare. Intre timp, poti urmari statusul comenzii in contul tau de client."
    Ma gandesc ca fiind in stoc produsul, ca altfel nu puteai comanda cu rezervare, te poti duce linistit in magazin.

Alta comanda tot cu rezervare si achitata cu cardul, la Starfield, si m-au sunat intr-o ora sa confirme ca e rezervat si pot merge sa il ridic.

9. #5689 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Eu am comandat un mouse cu rezervare in magazin, plata tot in magazin, era in stoc la ei si nu 30 de minute de la comanda, am mers la ei, si am spus ca am o rezervare la un mouse, fara sa primesc mail cu confirmarea ca pot merge sa ridic. Mi-a cerut sa ii arat doar mail-ul cu rezervarea si aia a fost.

Am primit doar mesajul acesta "Iti multumim pentru comanda cu numarul ATR000037114057 plasata pe Altex.ro

Revenim telefonic imediat ce produsele tale vor fi confirmate pentru ridicare. Intre timp, poti urmari statusul comenzii in contul tau de client."
    Ma gandesc ca fiind in stoc produsul, ca altfel nu puteai comanda cu rezervare, te poti duce linistit in magazin.

Alta comanda tot cu rezervare si achitata cu cardul, la Starfield, si m-au sunat intr-o ora sa confirme ca e rezervat si pot merge sa il ridic.
    La CJ nu merge asa. Mi-au zis ca faro confirmare de ridicare nu se poate. Produsul e platit de mai bine de o sapt si e pe raft,era si la momentul plasarii comenzii, de aia am dar rezervare magazin, ca m-am gandit ca merge mai repede....

10. #5690 SP
    Sincer Altex are niste politici de "Evul Mediu", ei au ramas blocati in 2010 cand magazinele online erau la inceput.

Flanco se pare ca le calca pe urme la ei suma e de 2000 de lei!
    "Pentru produsele care nu fac parte din categoria celor voluminoase, taxa de livrare este 17,99 lei, dacă valoarea comenzii este sub 2000 lei."

11. #5691 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Salut ATX-MG,
    Veti mai aduce Lies of P Xbox One/Series X?

De asemenea va fi rezolvata problema afisarii in aplicatie a codurilor de reducere?
    Ma refer la aceasta pagina: https://altex.ro/promo/extra-days/

12. #5692 SP
    Junior Member EnderDj's Avatar
    Ceva vesti de adaptorul PSVR2 pentru PC? Sau despre reducerea de 200$/€ ce e saptamana asta in US/UK

13. #5693 SP
    Junior Member xtcplus's Avatar
    Quote Originally Posted by EnderDj View Post
    Ceva vesti de adaptorul PSVR2 pentru PC? Sau despre reducerea de 200$/€ ce e saptamana asta in US/UK
    what he said
    si eu astept info despre adaptor

14. #5694 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar

15. #5695 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan47xD View Post

Mersi frumos. Beat me to it.

16. #5696 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan47xD View Post
    Pachet cu jocul nu o sa apara, oare? Sau nu știm încă....

17. #5697 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Peetzy View Post
    Pachet cu jocul nu o sa apara, oare? Sau nu știm încă....
    Salut! Nu am primit informatii de la Sony legat de acel pachet.

18. #5698 SP
    Junior Member andrei_867's Avatar
    Salut! Mai sunt ceva noutati despre Alan Wake 2 ?

19. #5699 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salut ATX-MG,

Ai idee cand o sa apara si fizic in magazinele voastre Astro Bot?

20. #5700 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei_867 View Post
    Salut! Mai sunt ceva noutati despre Alan Wake 2 ?

Salut! Nimic momentan.

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Salut ATX-MG,

Ai idee cand o sa apara si fizic in magazinele voastre Astro Bot?

Salut! E in curs de transfer din depozit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.