Am prins si eu un controller 30th Anniversary Limited Edition, multumesc frumos pentru heads up!![]()
Am prins si eu un controller 30th Anniversary Limited Edition, multumesc frumos pentru heads up!![]()
Am scris în alt topic. Am o rugăminte către Altex prin reprezentantul de pe forum. Ar fi fain dacă s-ar putea ridica precomenzile din magazine, mai ales pentru că sunt deja plătite și nu se încadrează la transport gratuit. Nu m-ar deranja să merg după muncă să iau produsul (spre exemplu de la mall-ul local unde e și magazin Altex și unde mai fac și alte cumpărături). Ar fi fain să ni se permită să alegem asta, poate unii vor să dea banii pe transport.
Eu tot intreb/cer de ceva vreme un buton de anulare la comenzi din aplicatie/site Altex/MG etc. Sunt multe chestii care pot fi adaugate/imbunatatite daca se doreste.
Dacă tot suntem la îmbunătățiri, mie mi-ar place să pot avea mai multe tipuri de wishlist (unul principal și altele secundare). Ar mai fi sistemul implementat pentru wishlist. Dacă am șters ceva din wishlist, se revine la prima pagină sau la ultimele produse adăugate. Când vreau să fac curat trebuie să deschid în alt tab produsul pe care vreau să-l șterg și apoi să continui.
@ATX-MG .... exista vreo modailate(mail,telefon,ceva) de a comunica celor de la Sony sau cei care va fac alocarile.... gandurile noastre de bine(diplomatic vorbind) legat de alocarea a 0 bucati editie aniversara PRO pentru Romania?
Sunt doar 12,300 de bucati de Pro, m-ar fi surprins sa ajunga cateva si la noi.
Probabil majoritatea vor ajunge la influenceri sau scalpers.
500th Million edition, care a avut 50.000 de bucati numerotate a ajuns la noi in undeva 50-100 de exemplare. Eu am prins una, iti arat factua Altex daca vrei dovada, dar au fost useri de aici care au pus poze cu 2-3 bucati. Deci daca la 50k la noi au ajuns 50-100, la 12.300 puteau lejer sa ajunga 10.
FYI: For reference
https://www.consolegames.ro/forum/f6...index1003.html
Din câte am citit , s-au vândut consolele pro limited edition imediat , chiar și cu listă de așteptare . Eu am intrat pe PlayStation Direct in jur de 10 pe mai multe site-uri, UK , ES etc. și erau indisponibile peste tot . Trebui să ne mulțumim cu ediția normală
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
https://me.ign.com/en/ps5/225031/new...scalpers-are-s
Eu nu inteleg extra beneficiile privind livrarea in maxim 60 zile. Adica e de bun simt sa primim comenzile la timp. De ce trebuia mentionat?
Daca nu stiti despre ce vorbesc, intrati pe site-ul altex la noile console etc.
E pus la extra beneficii ca nu aveau unde sa puna acel regulament.
Deci daca precomand azi, il voi primi tocmai pe 27 noiembrie, si nu pe 7 noiembrie...
Nici eu nu inteleg acele 60 de zile, dar in regulamentul campaniei scrie ca primesti PS5 Pro pe 7 noiembrie, in caz ca nu se intmpla ceva neprevazut:
2 – PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI
Campania se desfasoara in toate magazinele Altex si Media Galaxy si pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro in perioada 26.09.2024 ora 10:00 - 06.11.2024 ora 23:59 pentru PlayStation 5 Pro si 26.09.2025 ora 10:00 – 21.11.2024 ora 23:59 pentru produsele din editia aniversara.
3 - INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE
Orice persoana fizica sau juridica care PRECOMANDA si ACHITA PRETUL integral in magazinele Altex sau Media Galaxy sau de pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro al produselor PlayStation 5 Pro sau al roduselor PlayStation Editie Aniversara in perioada sus-mentionata, va primi produsul in momentul disponibilității în stoc (07.11.2024 pentru PlayStation 5 Pro), cu exceptia situatiilor de forta majora sau caz fortuit sau in situatia in care furnizorul intarzie livrarea produsului respectiv, din motive independente de Altex. In cazul unei intarzieri in livrarea produsului de catre furnizor, Altex va notifica clientul cu minim 5 (cinci) zile lucratoare inainte de data preconizata pentru livrarea produsului conform prevederilor prezentului articol. Livrarea produsului se va realiza in limita stocului disponibil si in ordinea inregistrarii pre-comenzilor. Achitarea pretului se face integral, in momentul inregistrarii precomenzii, in baza facturii fiscale. Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice au posibilitatea de a precomanda o singura data un produs PlayStation 5 Pro si Produse PlayStation Editie Aniversara. Predarea produsului comandat in magazin se face la adresa mentionata in momentul inregistrarii comenzii. La momentul predarii, clientul va oferi pentru confirmare informatiile comunicate atunci cand s-a achitat produsul. Predarea produsului comandat online se face prin curier, la adresa mentionata in precomanda.
@ATX-MG la Call of Duty Black Ops 6 este cumva steelbook ca bonus de preorder sau nu e nimic sigur anuntat?
Am primit email că Altex are o promoție dacă faci recenzie. Promoția ține de pe 24 septembrie până pe 25 noiembrie. E puțin funny pentru că mi se cere să fac recenzie la precomanda la controller 30th Anniversary, dar livrarea se va face pe 25 noiembrie. Sper să apuc să intru în promoție. Se dă o cameră Mirrorless Sony ZV-E10, care nu e deloc rea.
Doar in Aplicatia Altex, ieri si astazi, 10% extra la gama de console, accesorii si jocuri video Nintendo.
Bookmarks